Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/21/16 in all areas

 1. 7 points
  Jeg poengterte tydelig at jeg snakket om den vestlige-verden i år 2016. Media gjør homofile en bjørnetjeneste, absolutt. Og vi poengterer at fotball er ikke "den vestlige-verdens" sport. Det er en global idrett som har godt av at man tar sterk avstand fra homofobi, samtidig som vi prøver å fortelle deg at jo da, homofobi (som i seg selv gjør det å komme ut av skapet, "en big deal") faktisk ER et problem, selv i den "vestlige-verden". Det er din personlige oppfatning og det er flott å høre at for deg er det av null interesse hvilken seksualitet folk har, jeg velger å da tolke det dithen at du ikke lar slikt være avgjørende for hvordan du opplever et individ. Problemet er dog som nevnt tidligere; Det er en vesentlig forskjell hva på DU opplever i DIN PRIVATE SFÆRE, og på det som blir delt i DEN OFFENTLIGE SFÆRE. Det er lett å sitte her på berget i Norge og si "dette og datt er jo vitterlig ikke et problem, hvorfor er det en så big deal?", for vi har ikke en like stor del av de problemstillingene mye større land har. Det virker også som om du bærer nag mot det du kaller "media", ikke at jeg vet hvilke medier du bruker for å orientere deg med hva som skjer i verden, men da er det ikke verre enn å ignorere det på samme måte som du ignorerer menneskers seksualitet. En ting er å vite hva som er rett, noe annet er det å kjempe aktivt for å opprettholde det og la det forbli slik. P.S: Hvis du trenger eksempler fra MIN personlige sfære om hvor vanskelig det kan være for mennesker i enkelte sosiale kretser eller samfunnsinstitusjoner å bare lufte en personlig mening som strider mot majoritetens oppfatninger, til tross for at det offentlig er "helt greit" å ha slike meninger, slik at du kan utføre et tankeeksperiment på hvorfor det da kan være vanskelig å komme ut som homofil i fotball hvor den sosiale kretsen er flere tusen ganger større, så er det bare å rope ut.
 2. 7 points
  Fotballspillere flest har vel ikke for vane å være spesielt private. Ref: Andre Gray og hans syn på saken. Instagram, Twitter, Facebook har de fleste fotballspillere nå til dags hvor de deler veldig mye fra livene sine. Rart at ikke en eneste toppspiller er raus nok til å dele at han er homo! Forresten kult at du sammenligner homofili, som er forbudt i 75 land med å være for tjukk og høy og skylder på at det er media som har gjort homofili til et skjellsord! Den har jeg aldri hørt før, men det var en artig variant. Hvis du på fullt alvor tror at SAMTLIGE FOTBALLSPILLERE I HELE VERDEN er svært private og at det ikke er noen homofobi i fotballen tror jeg ikke at jeg gidder å diskutere med deg lenger.
 3. 6 points
  Har det ikke streifet dere at han ikke er interessert?..
 4. 6 points
  Jeg tror jeg legger meg nå, med kommentaren "fotballspillere får hets, det er det underliggende problemet" i mente. Haha, herre jeremias.
 5. 5 points
  Spar 8000 og velg http://www.multicom.no/multicom-kunshan-p670r-173-full-hd/cat-p/c1000042/p10634584
 6. 5 points
  trodde di hadde droppet M'en i laptop GPUene i 10-serien :o
 7. 5 points
 8. 5 points
  Poenget er at du tar: feil Det ER en big deal å komme ut i den profesjonelle fotballen. Det er nettopp derfor INGEN gjør det. Du vil bli hetset av supportere, med og motspillere med samme verdier som Andre Gray.
 9. 5 points
  Jeg har forsøkt å argumentere mot bruk av homofobe skjellsord på forumet her før og det møtte vel egentlig bare relativ hårsårhet og det klassiske "politisk korrekthet" kortet. "Jeg har masse homofile venner som ikke har noe problem med at jeg sier det" osv osv. Det virker å være et stort problem å forstå at det er en vesentlig forskjell på hva man sier til nær bekjente, folk som man vet ikke tar seg nær av det og til og med blir med på spøken, og holdninger/utsagn man kaster rundt seg på offentlige fora. Samtidig er det noen av de, og flere, som ikke forstår hvorfor det skal være en "big deal" hver gang en idrettsutøver kommer ut av det omtalte skapet. Mye likt "hvorfor er det ikke en straight-pride marsj" eller "white lives matters too"-mentaliteten. Personlig er jeg overrasket over at folk ikke virker å forstå at slike ord, meninger, og diskrimerende tankegang ALLTID starter i det små, og det er derfor man må det til livs før det i det hele tatt starter. Jeg sier ikke at man da skal slutte med f.eks vitser som spiller på stereotypier etc, da stereotypiene er selve vitsen og ikke folkene bak, man vet hva man får om man går til en berømt "insult-komiker" f.eks. MEN, skal man ta kverken på homofobien i fotball MÅ man finne på noe bedre enn å koke i hop "å ja beklager jeg sa noe dumt da og nå angrer jeg skikkelig"-unnskyldninger, etter å ha sett seg nødt til å slette tidligere tweets for så å la det gå noen avisartikler og fordømmende kommentarer før man kommer opp med en unnskyldning som stinker av klipp-ut-og-lim-inn-unnskyldning-her format. Jeg er helt for å la folk få en ny sjanse, men det skader ikke om Gray nå faktisk gjør en vesentlig innsats for å bidra til de homofile organisasjonene etc. med de jo helt vanvittige lønningene fotballspillere får, samt faktisk deltar på en eller annen form for "intervention" hvor han kan få grillet seg litt. Det har ikke noe med at Gray er djevelen selv eller noe lignende, men at vi faktisk sier fra på en ordentlig måte at slikt er ikke greit. Vi lever tross alt i 2016.
 10. 5 points
 11. 4 points
  https://twitter.com/ThePLZone/status/767379186990387202
 12. 4 points
  Om nvidia skulle komme med en faktisk Geforce 1070M, eller for den saks skyld 1170M til neste generasjon, vil denne testen bidra til forvirring.
 13. 4 points
  For det første er sms'er for unger, for det andre er sms'er er alt for lett å ignorere om man er litt på gjerdet. Vel, da kan han ringe da? Jeg ga han bare nr jeg og ba han ta kontakt. Du får se om det dukker opp en tråd under samliv: "Når ta kontakt når man har fått tlfnr?". Så får han masse piss om at han må vente minst tre dager for å ikke virke for interessert. Da holder han mye bedre på interessen din. Så bruker han gjerne en uke på å bestemme seg for om han skal sende sms, søke deg opp på fb eller ringe. Kanskje det er like greit å vente til du kommer innom på butikken igjen, så kan han virke cool og late som han har mistet lappen din. Glad jeg ikke er singel ass.
 14. 4 points
  Det er ingen big-deal å komme ut av skapet. Media og folk fremstiller det som noe sykt å være homo i den vestlige-verden år 2016, noe det slettes ikke er. Det er aksept for homofile i den vestlige-verden, noe denne situasjonen her igjen beviser. Gray vet hvilke følger det vil ha for han å inneha en såpass teit mening, det er altså mer negativt enn positivt å inneha en slik mening her, i den vestlige-verden. Hadde det vært midt-østen, hadde det vært noe annet. Men det er det ikke. Dessverre har mange mennesker den trangen av å fremstille seg selv som undertrykt og offer, selv om man ikke er det... "Black lives matter" er forøvrig også en movement skapt av fanatikere for å tjene penger. Man kunne like godt hatt en "Lives hit by lightning matter"-movement... Det er en deal å komme ut av skapet i den største internasjonale idretten som strekker langt utover "den vestlige-verdens" grenser. Offentlig er det aksept for det, ja, men det er flere farger enn kun sort og hvitt i homofilidebatten, det er ikke "enten-eller". Det er vel såvidt meg bekjent flere intervjuer med tidligere spillere som Hitzlsperger som belyser at det faktisk ER et dilemma den dag i dag. Ja jeg vet artikkelen er "hele" to år gammel, men jeg tviler meget sterkt på at mye har endret seg. Og det er bare innad i klubbene, hvordan blir det når man inkluderer tribunekulturen i tillegg? Det fantastisk vestlige Italia er jo fortsatt ikke for gode til å la være å kaste bananer etter mørkhudete spillere, selv om det er såååå 60-talls. Verden blir mindre og mindre, og i en så stor idrett som fotball hvor slike nyheter får omtaler langt utenfor Premier League's grenser, så er det viktig at de også får se at dette er noe vi som supportere og deltakere av sporten fotball faktisk må gjøre noe med. Black lives matter kommentaren din vet jeg ikke om jeg en gang orker å tilegne et svar. Om man ikke kan erkjenne at det faktisk eksisterer institusjonell rasisme i enkelte etater i USA (dog betyr det ikke at ALLE er rasister), så er det ikke så mye man får gjort med det.
 15. 4 points
  Tar man med overklokking så blir vel 1060 like bra som rx480 i dx12 også. Kanskje raskere http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-1060-6gt-oc-review,1.html Viktig å få se alle sider med et skjermkort vettu Og øker man hastigheten på Gpu opp mot 1350 så øker ytelsen enda et lite hakk i DX12 , nok til at det på nytt blir mer eller mindre det samme resultatet. Eventuelt kjøper man et Sapphire Nitro OC så får man et kort i denne hastigheten som yter bedre enn 1060 med en overclock på omtrent 2,0 Ghz. På tide at Julenissen har på seg den røde drakten sin, du kler ikke grønt i det hele tatt.
 16. 4 points
  Du er forpliktet til å gjøre varene tilgjengelig for Elkjøp. Usikker på om du er forpliktet til å fysisk sende de tilbake, men ettersom du har fått fraktetikett så ser jeg ingen grunn til å ikke gjøre det. Du skriver også "dum nok til å si ifra". Jeg vil heller kalle det normal folkeskikk.
 17. 3 points
  Hemsedal-saken, selvfølgelig. Ei snydens full jente angret på sex med tre menn, hvorav to har samboer og barn. Det ble rettssak, som endte med frikjennelse. Ikke bare én gang, men to ganger. Frikjent av folkets representanter i retten, først av juryen, så av en meddomsrett. Men når en kvinne angrer på sex, så er ikke frikjennelse en rettsstat verdig. I dette øyeblikk marsjerer tusener av feminister taktfast imot rettsstaten. De frikjente mennene er navngitt, nå skal den angivelige ugjerningen hevnes. Den ene mannen har nå forlatt landet på grunn av sikkerheten. Også en av dommerne har mottatt alvorlige trusler. Norge er ikke til å kjenne igjen. Dette er oppførsel som før skjedde i primitive kulturer, som vi bare leste om. Ny-feministene har snudd landet på hodet. Norge har blitt et primitiv samfunn hvor hevn og selvtekt blir akseptert, og rettsstaten tilsidesatt. Vi som ser dette, det er vår plikt å gå ut i krigen og forsvare menneskerettighetene. Nå må vi slå tilbake før det er for sent. Det er ikke islam som er den største trusselen mot demokrati og menneskerettigheter, men feminismen. Loven i Norge praktiseres nå slik at en full mann skal dømmes som om han var edru. Hvorfor gjelder ikke det for kvinner? En full kvinne er isteden et bevis på at hun var forsvarsløs. Likhet for loven er en grunnpilar i et rettferdig samfunn. Over mange år har feministene fått stadig flere gjennomslag for at menn som utgangspunkt skal betraktes som kriminell, og kvinner som offer. Jeg har aldri gått i demonstrasjonstog. Først nå har vi en sak som er så viktig, og som politikerne ikke selv makter å tenke klart om, at jeg er villig til å gå under en fane i tog. Men jeg hadde ikke trodd det skulle bli nødvendig å kjempe for demokrati og menneskerettigheter i Norge.
 18. 3 points
  Du svarer: Hei bror, ringte politiet for å forklare situasjonen. De sier at meldingene som vises til ikke er sendt av Politiet. De skal etterforske saken og straffeforfølge de som har utgitt seg som offentlige tjenestemenn. Gi meg de 4050,- tilbake, så er vi skuls.
 19. 3 points
  Hei – en liten forklaring fra min side til dem som reagerer så veldig på det som denne gang var feil med artikkelen. Som blant annet «nagina» er inne på er ikke GTX 1070 for skrivebordsmaskiner og GTX 1070 for bærbare maskiner nøyaktig samme kort. (Selv om Nvidia sier så i pressemeldingene sine.) Bærbarversjonen har nemlig lavere frekvenser og flere streamprosessorer enn skrivebordskortet. Jeg mente M-betegnelsen kunne være en lett gjenkjennelig måte å gjøre det klart at det er visse forskjeller, derfor beholdt jeg den i teksten og grafene. Det virket lettere enn å ta i bruk Nvidias «for notebooks» oversatt til norsk. «GTX 1070 for bærbare maskiner» er så mye lenger å skrive og lese. At det skulle skape såpass sterke reaksjoner fra enkelte her at «M»-en fortsatt hang med kunne jeg ikke forestille meg på forhånd. Ettersom det selvsagt ikke er noen god grunn til å ha med M-betegnelsen om den skaper misnøye – eller enda verre og stikk i strid med mitt formål – forvirring, er den nå fjernet fra teksten. (Grafene er allerede implementert i saken, men grafene vil bli oppdatert ved neste test). Om dette forsøket fra min side på å være opplysende og klarere enn Nvidia selv har bidratt til at vi har «gjort oss selv til latter» får det bare være enkelte som mener det. Tanken var bare god og om noen i fremtiden reagerer på noe vi skriver her på Tek er det alltid hyggelig å få budskapet på en ordentlig måte. Vi forsøker alltid å gjøre ting på best mulig måte for leserne våre innenfor de rammene vi har (Og så skal selvsagt Nvidia ha ros for å ha laget en arkitektur som gjør det mulig å tilby tilnærmet samme kraft fra bærbarutgaven av GTX 10-serien som skrivebordsutgaven tilbyr. Det er enda et steg på rett vei fra tidligere grafikkarkitekturer – men 100 prosent identiske er skrivebordskortene/bærbarbrikkene altså ikke enda.) /Anders
 20. 3 points
  Deler av diskusjonen mellom oss var også innenfor trådens tema, men du har også latt være å ta den delen videre. Siden jeg allerede har minnet deg på dette uten noen endring så antar at de som tier samtykker. Når du sier at du "burde ha formulert deg annerledes" så er det ikke en anerkjennelse av at det du sa var galt. Du kan gjerne påpeke konkret hva du mener er noe jeg har skrevet med en hånlig tone. Eller er dette nok et tilfelle av at du leser følelser inn i det jeg skriver som ikke er berettiget? (Som din kommentar om takt og tone.) Når det gjelder din kommentar om "forumpoliti" så virker det som om du forventer at jeg også skal korrigere andre enn de jeg diskuterer med. Når det gjelder påstanden om at gud er en fantasifigur så er jeg også enig at gud er en abstrakt mental konstruksjon, ut noen øvrig rot i virkeligheten. Nå skal jeg være forsiktig med å generalisere for mye. Men for å gripe tak i dine eksempler hver for seg, la meg demonstrere hvordan empiri og fakta (og logiske resonnement) er relevante når man diskuterer disse eksemplene i lys av hvorvidt de er mer eller mindre utbredt nå enn tidligere. Respekt er, i tillegg til en fantastisk sang av den utrolige Aretha Franklin, en interaksjon mellom mennesker. Jeg er litt usikker på nøyaktig hva du legger i det, men la oss si at man oppfører seg generelt pent og skikkelig mot de man respekterer. Jeg vil si at vi nå generelt sett behandler flere grupper mennesker (e.g. homofile) med mer respekt nå enn tidligere. På den andre siden så er det kanskje et argument for at andre grupper, som politikere, respekteres med mindre respekt enn tidligere. Her anvendes både empiri og logiske resonnement for å gjøre disse koblingene, og diskutere dette temaet. Åpenhet kan også være så mangt. Men hvis det er snakk om hvor mye av våre tanker og følelser vi nå deler med hverandre så er dette også noe som kan understøttes, eller undergraves, av empiri. Vi har for eksempel at vi helt klart deler mye av våre liv på sosiale medier. Når det er snakk om (romantiske) forhold så vil jeg også tro at det nå er mer fokus på kommunikasjon og åpenhet i forholdene enn før, men her mangler jeg litt sammenligningsgrunnlag. Tillit kan være, som du nevnte tidligere i tråden, et spørsmål om hvor mange som nå låser dørene sine, sammenlignet med tidligere. Empiri. Når det gjelder hvorvidt det eksisterer en gud, så er det som oftest noe som trekker på empiri, fakta, og logiske resonnement. Med mindre man da definerer en gud som (i) noe vagt, abstrakt, slik som "konseptet kjærlighet" (ref. noe lignende av det forumbrukeren Horten Market gjør) (ii) noe som på ingen måte har noen form for interaksjon med vårt univers. (Selv disse tilfellene kan man av og til vurdere ved logiske resonnement hvorvidt det eksisterer en logisk inkonsistens i gudsbegrepene.) Det er verdt å merke seg at de gudene som de fleste religiøse tror på ikke faller inn under disse kategoriene. Eksempelvis så er den kristne guden helt klart noe som har en interaksjon med omverdenen, både nå, i fortiden, og angivelig også i fremtiden. Her spiller empiri inn, slik som den empirien som har gjort at vi kan forkaste e.g. en historisk syndeflod, Adam og Eva, og ørkenvandring ut av Egypt. Det er også her åpent for logiske resonnement, og annen fakta. For eksempel så vil noen argumentere for at siden en tro på en gud er så utbredt, så impliserer det eksistensen av en gud av noe slag. Man når man så oppdager at religiøse tankerekker bygger på en rekke naturlig psykologiske fenomen faller dette argumentet bort. Vi må heller ikke glemme generelle prinsipper, e.g. Occams Razor, for å kvitte oss med hypoteser som inkluderer unødvendige antakelser. For å avslutte denne lille ranten, her er et herlig sitat av Hermione Granger for å dekke det poenget noen prøver seg på om at siden noe ikke er absolutt motbevist (som om det noensinne skjer med noe som helst utenfor veldefinerte logiske system), så er det fornuftig å tro på det.
 21. 3 points
  Bare rolig, det er helt konge å bo aleine! Kan sprade rundt i boxern, fise og rape uten at noen bryr seg, sitte på dassen i en time uten at noen klager, ingen som bøffer tinga dine i kjøleskapet ++ Kompiser og venninner kan du jo alltids invitere over
 22. 3 points
  https://www.amazon.com/Paint-Screen-Projector-Digital-White-Quart/dp/B00PB8BT0Q/ref=pd_sim_sbs_229_5?ie=UTF8&psc=1&refRID=BGD01W9T02PKDA6JVP1Z Wow! De har "3D-ready, Full HD" - veggmaling på Amazon! Bare 800kr per liter.
 23. 3 points
  Vi får krysse fingrene for at dette endelig er året hvor Sunderland rykker ned.
 24. 3 points
  Jeg snakker bare for min egen del, men jeg driter i de senere generasjonene. Når jeg har fanget alle i førstegenerasjonen så sier jeg takk og farvel. Sååååå gøy er ikke dette spillet. Relativt begrenset med ting man kan gjøre.
 25. 3 points
 26. 3 points
  Slik går det på helgetur i USA:
 27. 3 points
  Her har vi en artikkel om homofili i engelsk fotball, det er som kjent den vestlige verden. https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_English_football Etter at du har lest den, tror du fortsatt at samtlige fotballspillere i hele verden bestemmer seg for å bare "være private", eller tror du faktisk at det er en big deal å komme ut som homofil fotballspiller?
 28. 3 points
  Selvfølgelig, stort sett all idrett har problemer med homofobi, men vi diskuterer jo nettopp fotball nå. Og hvis Andre Gray ikke vil bli husket som han som skrev noe stygt på twitter, så burde han vel strengt tatt ikke gjort det. Det er jo ene og alene hans egen feil, absolutt ingen andres. Forresten, hvorfor er det patetisk og hvorfor kommer det ikke til å hjelpe problemet å gå etter de som er åpent homofobe og lære folk at det ikke er OK holdninger å ha? Unger har disse spillerne som forbilder.
 29. 3 points
  https://www.youtube.com/watch?v=mT1gap4N_3E
 30. 3 points
  Positivt at de lukkede merkene taper, og de mer åpne vinner frem. Jeg husker for en del år siden da jeg påsto at Android ville ta igjen IOS. Tåpe, idiot, dream on, ble det sagt den gang
 31. 2 points
  Så minst 33 Mp sensor? Jeg tviler sterkt! I tillegg ville det vært ekstremt vanskelig å kombinere høy nok prosessorkraft for flytende fps med ok batteritid.
 32. 2 points
  Multicom sine er bra innvendig, bra på pris, men med dårlig byggekvalitet (har vært det ihvertfall, kan ikke uttale meg om akkurat de nye modellene, men ser ut som det er samme skrog de bruker). Kundeservice er også so-so. Er du mye på farten ville jeg sett etter annet.
 33. 2 points
  Damn, Colin. Her er du på ville veier og roter i tykk, tykk skog! Jeg ville funnet fram GPSen og slått inn koordinatene ut av tåka! Kanskje ingen som ikke vil dele det av private grunner? Du ser ikke forskjellen med at de må skjule hele sitt private liv / kjæreste for omverden? Det er jo en normal til å gjøre for heteroseksuelle fotballspillere (dette er ironi). For å bare nevne én ting som er forskjellig.
 34. 2 points
  - Mulig det bare er meg..., men hva med "Minimum FPS" og "Maksimum FPS"? Hadde vært greit å få et lite bilde av det også.
 35. 2 points
  Kanskje på tide at du slutter å være sur fordi vitenskap kan gi svar der gamle ignorante skrifter tar feil? Virker som du tror at bare man kaster nok vrak på vitenskap så vile alle syntes det er helt greit å dra alt mulig rart rett ut av ræva... Og med hensyn til filosofi, vitenskap tar over der filosofi ikke lenger kan vise om det er sant eller ikke..
 36. 2 points
  Aww, ikke vær så butthurt. edit: *Titter på surprise upvotes* Kan sende deg vaselin hvis du trenger det! Skal ikke være lett å bli rævkjørt av ei jente.
 37. 2 points
  Jobber man det man kan, ringe på dører og spørre om folk trenger en hånd, så kan man fint tjene 100.000,- på et år. Tar du slike småjobber så får du antagelig bare kontanter også så skatt trenger du ikke tenke på. Jeg regner dog med at dette bare er enda en tulletråd av noen som av en eller annen merkelig grunn synes det er artig å spørre om råd angående jobb for så å sprøyte ut noe tull og snu tråden i retning tiss-bæsj-promp humor.
 38. 2 points
  Dette er en oppsumering av spill der Amd sitt gjør det bedre enn Nvidia sitt 1060 i 5 av 7 Spill : http://wccftech.com/rx-480-gtx-1060-dx12-vulkan-tested/ I Doom så yter RX 480 kortet nesten 23 Fps bedre enn 1060. ( 22%) I Ashes of Singularity så yter kortet helt utrolige (sarkasme) 3,7 fps mer enn 1060. I Gears of Wars : Ultimate så yter kortet helt fantastiske ( jepp sarkasme ) 4,2 fps bedre enn 1060 I Hitman 2016 så yter kortet kun 10 fps mer enn 1060 I Total War : Warjammer yter kortet utrolige 4,9 fps mer enn 1060 Nvidia leder grovt med disse to spillene : Rise of the Tombus Raider : 66,2 kontra RX 480 sitt 58,9 eller hele utrolige 7,3 fps. I Forza Motorsport gjør virkelig Nvidia rent bord, med en overlegen ledelse på 1,3 fps har vi en klar vinner... Totalt er forskjellen i spillene en ledelse på 37,2 fps for Amd sitt RX 480 kort som også er priset lavere enn Nvidia sitt 1060 kort. Så ja, jeg har ikke noe problem med å anbefale et Amd RX 480 kort om man skal spille DX12 spill fremover.
 39. 2 points
  Om tema er her er skrivefeil, så skrives interessant med to s-er. Ingen stor sak, men jeg hadde også veldig lite å bidra med her. Du har et "er" for mye ? Jeg syns du mangler punktum. *Synes , "syns" er bare en muntlig form. Ett mellomrom for mye? Og slik går no dagan.
 40. 2 points
  Om tema er her er skrivefeil, så skrives interessant med to s-er. Ingen stor sak, men jeg hadde også veldig lite å bidra med her. Du har et "er" for mye ? Jeg syns du mangler punktum. *Synes , "syns" er bare en muntlig form.
 41. 2 points
 42. 2 points
  Om tema er her er skrivefeil, så skrives interessant med to s-er. Ingen stor sak, men jeg hadde også veldig lite å bidra med her.
 43. 2 points
  Helvete heller mann. Kan du ikke for faen åpne en historiebok og lese litt før du starter idiot-tråder på et forum som allerede er fullt av slike?
 44. 2 points
  Hadde ei slik dame i butikken en gang... Jeg ble ringt på for å kunne åpne en ny kasse. Det naturlige for meg ville vært at jeg åpnet kassen som har samme korridor som den allerede åpne kassen, men siden jeg kunne høre denne dama klage lenge før jeg kom til kassa - bestemte jeg meg for en ny vri. Tok heller den tredje kassa vi har som har en egen korridor, slik at man måtte lage en helt ny kø der. Dama som høylytt klagde, og som hadde lagt varene på båndet i den stengte kassen, havnet bakerst i begge køene og holdt kjeft til hu var ferdig i butikken
 45. 2 points
  Med det nicket ble jeg faktisk ikke overrasket.
 46. 2 points
  Kvinnen inntok ulovlig dop, ja. Hvem er ansvarlig for det? "Jeg visste ikke hva det var", liksom. For en mann er ikke det noen unnskyldning. En mann i samme situasjon ville blitt dømt for ulovlig bruk av narkotika. En voksen kvinne på 18 år som ikke skjønner at hensikten med rus nettopp er å miste hemninger å gjøre ting man ellers ikke ville gjort, bør kanskje ha en verge som følger seg på sin ferd.
 47. 2 points
  "Vesten er i dag i sterkt forfall: sosial uro, lav fertilitet og store økonomiske problemer." Lav fødselsrate (som du kaller fertilitet) er et tegn på gode økonomiske tider. Sosial uro? Tja, Vesten har vært i fred i over 70 år nå. Når du konstruerer bevis ut fra en flosshatt ser jeg ikke noe trang til å kommentere "riktig" livssyn.
 48. 2 points
  Seriøst, dette er episk.
 49. 2 points
  Vel, de pengene der tror jeg du kan se langt etter.
 50. 2 points
  Jeg mistenker sterkt at kompisen din forsøker å svindle deg for 4000 kroner, så han er nok ikke mye kompis nei. Politiet ville åpenbart vært mest interessert i søsteren på 19 her.
×
×
 • Create New...