Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/14 in all areas

 1. 19 points
 2. 17 points
  Får ikke sove, så lager bruker her på diskusjon God morgen forum.
 3. 15 points
 4. 11 points
  Gratulerer med første innlegget ditt her på forumet. Det er vel det mest patetiske første innlegget jeg har sett. Er det ikke på tide at dere menn som har så store mindreverdighets komplekser og ynkelig maskulinitet snart blir mer opptatt av å være menneske og ikke så navlebeskuende opptatt av at dere er menn?
 5. 10 points
 6. 6 points
 7. 6 points
  Hvordan oppdatere Nexus 7 (2013) 4.4.4 (KTU84P) til Lollipop OTA release uten å miste noe: 1) Last ned filene du trenger Nexus 7 (2013) WiFi (razor) From KTU84P to LRX21P (OTA update)​ Minimal ADB and Fastboot v1.2 Android USB drivers for Windows 2) Klargjør filene på Windows PC Skift navn på første filen du lastet ned til razor.zip (den på 389MB) Installere Minimal ADB and Fastboot v1.2 til default bane (C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot) Kopier razor.zip til mappen nevnt ovenfor Unzip latest_usb_driver_windows.zip 3) Klargjør Nexus 7 (2013) Skru på developer options Settings » About phone » Trykk 7 ganger på build number Developer options meny blir synlig nest nederst i settings Skru på USB Debugging inne på developer options Skru på Media device (MTP) Settings » Storage » USB computer connection (oppe til høyre) 4) Koble Nexus 7 til Windows PC Koble Nexus 7 til Windows PC med MicroUSB kabel som har mulighet for overføring av data (som den som følger med kjøp) Gå inn på Device Manager i Windows Win 8+: Windows-knapp + S » Skriv CMD » Velg Command Prompt » Skriv devmgmt.msc Under portable devices skal det stå Nexus 7 med en gul trekant Høyreklikk på denne » Update Driver Software » Browse my computer for driver software » Browse... » Velg mappen du fikk etter du unzippet i steg 2.4 (Include subfolders skal være merket) » Fullfør med Next ​Windows-knapp + S » Søk etter Minimal og start Minimal ADB and Fastboot når det kommer opp 5) Send Nexus 7 inn i Recovery Da skal Nexus 7 være koblet til PC og et command vindu skal være oppe på skjermen. Skriv inn adb reboot bootloader Ikke lukk command vinduet Nexus 7 vil nå automatisk reboote inn i en "fastboot" meny. For å endre valg i denne menyen bruker du volume opp/ned som piltaster og på-knappen som enter Bruk volume knappene til å få frem Recovery mode valget, enter med på-knappen. Nexus 7 vil nå reboote automatisk inn i recovery mode For å få opp menyen når du er inne i recovery mode holder du inne på-knappen i 2-3 sekunder og trykker volume opp. Velg apply update from adb og trykk på på-knappen for å enter 6) Installere OTA Nå er Nexus 7 i recovery mode og skal fortsatt være koblet til PC Gå inn på Device Manager i Windows igjen, Nexus 7/Android device har fått en gul trekant på nytt Høyreklikk Update Driver Software Browse my computer for driver software Let me pick from a list Android Device Android ADB Interface » Fullfør med Next ​Velg command vinduet som du har oppe fra tidligere Skriv inn adb sideload razor.zip (viktig å ha fullført 2.3) OTA oppdateringen vil bli overført til Nexus 7 (du ser 1-100% prosessen i command vinduet) Nexus 7 vil starte prosessen med å oppdatere til Lollipop Du kan følge med på Nexus 7 for å se en del operasjoner bli utført, når dette er ferdig vil et "reboot" valg komme opp, trykk enter ved å bruke på-knappen. Booter automatisk inn i Lollipop, tidligere apps og innstillinger vil bli optimalisert første gang Koble fra kabel Nyt Lollipop
 8. 6 points
 9. 6 points
  Love me or hate me xoxo
 10. 5 points
  Majoritetsaksjonær(34%) i DnB ASA er Nærings- og fiskeridepartementet. Mistenker du sterkt og med godt belegg at departementet er eid av Federal Reserve, eller? http://www.proff.no/roller/dnb-asa/oslo/banker/Z0IGE8GW/ Veldig mange boliger i Norge er egentlig eid av banken, i større eller mindre grad, selv om skjøtet er tinglyst på den som "eier", f.eks. Hansen eller Jensen. Gjeldsbrevet forteller den egentlige sannheten. For det første: Det utstedes sjeldent gjeldsbrev i forbrukerkredittforhold. Og det er uansett ikke gjeldsbrevet som forteller den egentlige sannheten, men den underliggende kredittavtalen. For det andre: Pisspreik. At banken har pant i eiendommen er ikke det samme som at banken er eier. For det tredje: Hvorfor er det relevant for spørsmålet om hvem som eier banken?
 11. 5 points
  For et velutviklet og godt argumentert innlegg. Jeg velger heller også å ha Lindegaard framfor Valdes som reservekeeper. Heller gi tillitt til en fyr som gladelig har sittet på benken vår i over 3 år nå, og la ham få sjansen i mål, enn å kaste ut massevis av penger(igjen) på en gammel og skadeutsatt keeper. Drittlei av slike korttidsløsninger. Og vær så snill, prøv å skriv et innlegg med visst innhold. Det eneste du oppnår ved å poste 8 smileys er å framstå som en 13 år gammel unge.
 12. 4 points
 13. 4 points
  Hmm... Med litt graving så det ut som du ikke var så veldig ny her allikevel Lukter missbruk av av brukerinformasjon?
 14. 4 points
  Liten oppdatering. Snart ferdig med loopen.
 15. 4 points
  Du plukka ut ett av tjuefem råd, skrev om rådet så det ble så simpelt at det var innlysende, og feller en nedlatende dom over hele artikkelen basert på det. Skjerp deg!
 16. 4 points
  "En dekoder fra GET, Canal Digital, RiksTV og så videre er en fjernsynsmottakerenhet, og er dermed avgiftspliktig, forteller Lysfjord." Når borettslaget tegner fellesavtale får man påtvunget boks med dekoder. Det er gjerne slik at bredbånd og kabel TV leveres gjennom samme boks. Jeg som faktisk ikke ser på TV må da likevel betale TV lisens. Helt greit at de som ser skal betale, men dette er tvang satt i system. Kan ikke leverandørene bli pålagt at de må kunne levere en boks uten dekoder om det er ønsket? Kulturdepartementet og regjeringen skylder svar.
 17. 4 points
  Vel, folk som spiller på konsoll er ikke akkurat kjent for å være særlig kravstore. Kan være litt av grunnen.
 18. 3 points
  Z1 Compact kom som alle eldre Xperia med ferdigmontert skjermbeskytter. Denne plastfilmen er lagt på så godt at få oppdager at den ligger over glasset, og mange (også mobilanmeldere) ble skuffet da "glasset" ble så fort ripet opp. Jeg har overrasket mange ved å fjerne alle ripene på Xperia-mobilene deres i løpet av 10 sekunder. En liten lommekniv under kanten på plastfilmen kan være nødvendig, man klarer det sjelden med neglene. Jeg trodde Z2, Z3 og Z3 Compact skulle komme uten denne plastfilmen, men hvis man får uforklarlige riper så kan det være at de fortsatt leveres med plastfilm? Selv har jeg normalt klart å holde plastfilmen på Xperia ripefri i minst et år, men jeg har også klart å ripe opp glasset på en Nexus 7 ved å legge den ved siden av en statuett med sandoverflate. Metall (utenom hardmetall i enkelte verktøy) klarer sjelden å ripe opp glass, men et sandkorn kan gjøre det uten problemer. Edit: Fikk min Z3C i dag. Ingen plastfilm utenom de matte transportfilmene. Jeg klarer ikke å ripe opp glassene foran og bak med et billig skrujern.
 19. 3 points
  Ja og vi ser jo hvor fantastisk det fungerer. Nå er det sikkert mange som synes jeg er i overkant negativ. Ei ung jente som selv har opplevd mobbing har satt i gang dette og det er jo i seg selv flott. Det setter mobbing på dagsorden. Men, mobbing har vært og skal etter politikernes lovnader allerede være på dagsorden. Vi har hørt lovnader om tiltak mot mobbing siden den gang Kjell Magne Bondevik var statsminister og andre har fulgt opp med flotte ord, men ingen handling. Når skal vi si i fra at nok er nok? Toget med brennende fakler burde heller ta en tur hjem til enkelte mobbere i de kommuner og byer man har tenkt fakkeltog. Mange vet jo hvem de er og hvor de bor. Mulig det ville vært noe mer fruktbart en og vandre i kalde gater og si slagord uten kraft ut i tomme lufta.
 20. 3 points
  Fakkeltog mot mobbing er like effektivt som fakkeltog for fred i Midtøsten. =_=
 21. 3 points
  Tror jaggu jeg lar madamen styre denne foldingen heretter, ny dagsrekord og ny ukesrekord så langt. Blir sikkert ny månedsrekord au. Jeg får bruke laptopen når jeg er hjemme heretter og ikke røre spill-riggen min. Har passert 61 millioner poeng også. Holder madamen begge PC'ene i gang hele tiden, så passeres nok 90 millioner poeng før jeg kommer hjem.
 22. 3 points
  Å hvor har du dette ifra? Høres ut som noe tullete oppspinn.
 23. 3 points
  Jeg stusser litt over behovet en del her inne har til å sette seg over trådstarter mfl. og snakke nedsettende om "svake menn" som "gråter". Det er liksom helt på sin plass å mobbe menn som faller utenfor og som ønsker å ta samfunnet i en litt annen retning. Dette er for så vidt ikke noe nytt. Det er en effektiv måte å avvæpne folk med en mening man ikke liker, samtidig som det gir enkelte menn bekreftelse gjennom å avskrive andre menn som svake og i forlengelsen av dette seg selv som "ekte mannfolk". Det er synd at disse diskusjonene så fort tar denne retningen, for det er helt åpenbart en del problemstillinger her som burde diskuteres og belyses bedre. Jeg tror ikke vi får færre "sinte unge menn" i tiden fremover så lenge vi ikke tar deres problemer på alvor.
 24. 3 points
  Det er kanskje en av 1000 andre ting som kvinner ser etter i en mann. Spill på de andre attributtene, og du vil ikke ha noe problem. Det er jo i bunn og grunn en ganske liten filleting, og noe som typisk har vist seg å være viktigere er å ikke være usikker. Altså, det er selve komplekset ditt for dette som er det som sannsynligvis trekker mest ned. Ironisk nok.
 25. 3 points
  Hvordan oppdatere stock Nexus 5 (4.4.4 KTU84P) til offisiell Lollipop OTA release Prosessen nedenfor er nøyaktig hva jeg gjorde for å oppdatere 2 stk Nexus 5 100% stock med 4.4.4 KTU84P (ART runtime) til den offisielle Lollipop OTA release, i tillegg til å beholde alt av applikasjoner og innstillinger. 1) Last ned filene du trenger Nexus 5 (hammerhead) From KTU84P to LRX21O (offisiell OTA) Minimal ADB and Fastboot v1.2 Android USB drivers for Windows 2) Klargjør filene på Windows PC Skift navn på første filen du lastet ned til hammerhead.zip (den på 479 MB) Installere Minimal ADB and Fastboot v1.2 til default bane (C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot) Kopier hammerhead.zip til mappen nevnt ovenfor Unzip latest_usb_driver_windows.zip 3) Klargjør Nexus 5 Skru på developer options Settings » About phone » Trykk 7 ganger på build number Developer options meny blir synlig nest nederst i settings Skru på USB Debugging inne på developer options Skru på Media device (MTP) Settings » Storage » USB computer connection (oppe til høyre) 4) Koble Nexus 5 til Windows PC Koble Nexus 5 til Windows PC med MicroUSB kabel som har mulighet for overføring av data (som den som følger med kjøp) Gå inn på Device Manager i Windows Win 8+: Windows-knapp + S » Skriv CMD » Velg Command Prompt » Skriv devmgmt.msc Under portable devices skal det stå Nexus 5 med en gul trekant Høyreklikk på denne » Update Driver Software » Browse my computer for driver software » Browse... » Velg mappen du fikk etter du unzippet i steg 2.4 (Include subfolders skal være merket) » Fullfør med Next ​Windows-knapp + S » Søk etter Minimal og start Minimal ADB and Fastboot når det kommer opp 5) Send Nexus 5 inn i Recovery Da skal Nexus 5 være koblet til PC og et command vindu skal være oppe på skjermen. Skriv inn adb reboot bootloader Ikke lukk command vinduet Nexus 5 vil nå automatisk reboote inn i en "fastboot" meny. For å endre valg i denne menyen bruker du volume opp/ned som piltaster og på-knappen som enter Bruk volume knappene til å få frem Recovery mode valget, enter med på-knappen. Nexus 5 vil nå reboote automatisk inn i recovery mode For å få opp menyen når du er inne i recovery mode holder du inne på-knappen i 2-3 sekunder og trykker volume opp. Velg apply update from adb og trykk på på-knappen for å enter 6) Installere OTA Nå er Nexus 5 i recovery mode skal fortsatt være koblet til PC Gå inn på Device Manager i Windows igjen, Nexus 5/Android device har fått en gul trekant på nytt Høyreklikk Update Driver Software Browse my computer for driver software Let me pick from a list Android Device Android ADB Interface » Fullfør med Next ​Velg command vinduet som du har oppe fra tidligere Skriv inn adb sideload hammerhead.zip (viktig å ha fullført 2.3) OTA oppdateringen vil bli overført til Nexus 5 (du ser 1-100% prosessen i command vinduet) Nexus 5 vil starte prosessen med å oppdatere til Lollipop Du kan følge med på Nexus 5 for å se en del operasjoner bli utført, når dette er ferdig vil et "reboot" valg komme opp, trykk enter ved å bruke på-knappen. Booter automatisk inn i Lollipop, tidligere apps og innstillinger vil bli optimalisert første gang Koble fra kabel Nyt Lollipop Original guide finner du her (pluss linker til diverse andre Nexus OTA releases.
 26. 3 points
 27. 3 points
  At lærere mobber elever er helt uakseptabelt. Men dessverre foregår det også. Det er enkelte som aldri skulle vært lærere. Jeg vil anbefale elever om og ta opp læreren i slike situasjoner. Ha mobil med og ta opp. På den måten kan man bevise at læreren faktisk mobber. Heng dette menneske ut på internett med fult navn og bilde. Et slikt menneske fortjener og få sitt liv ødelagt. Har ingen sympati for slike som mobber elever, eller andre. Hadde jeg vært deg i dag, så ville hevnen vært søt. Jeg ville sørget for at personen som hadde mobbet aldri mer ville vært i stand til det. Man sier hevn ikke hjelper. Regn løgn som igjen blir presentert i dette politisk korrekte samfunn. Hevn hjelper langt mer en man tror. Det har jeg personlig mer en, en gang erfart.
 28. 3 points
  Siste eksamen 3. desember, og jeg reiser ikke hjem før 11. Så jeg har omtrent en uke, og den uken skal jeg ikke annet enn å sove og spille. Slenge en grandis inn i ovnen og spise en gang i blant, og så gafle den i meg som en gal mann. Jeg har alle 3 DLC-ene til Dark Souls II, og jeg føler meg meget klar for å spille dem - etter å ha sett VaatiVidyas anmeldelser av dem, ble jeg supertent. Ahhh... 3. desember kl. 15 er eksamensperioden over, og spillperioden kicker inn.
 29. 3 points
  Haha, sitte i kassa inne på en butikk med pilotbriller?
 30. 3 points
 31. 3 points
  Som mann så ser jeg på andre kvinner som en selvstendig person. Om hun ikke vil ha sex, så sier hun ifra. Selv om enkelte kvinner like å ha sex for så å anmelde det som voldtekt senere: -Det var hyggelig å hilse på deg, sa kvinnen og anmeldte mannen for voldtekt
 32. 3 points
 33. 3 points
  Av frykt for at folk skal dø bør dere opplyse om at alt dere foretar dere i denne reportasjen er fullstendig ulovlig. 0.75mm2 ledning til 2kw varmeelement skal være minimum 1,5mm2. Bruke jordledning som fase til varmeelement= høl i hue. Mangetrådet ledning SKAL ha endehylser montert. Av frykt for represalier av tilsynsmyndighetene vil jeg merket denne reportasjen med "Ikke gjør dette hjemme" Hvis du skal lage deg et bryggeanlegg, les i de minst gjennom Norbryggs forum og aller helst konsulter en elektriker.
 34. 3 points
 35. 2 points
  Setter meg ned på flyterminalen til Nashville, og det første jeg hører i bakgrunnen er to østfoldinger som kakler. Verden er faen meg for liten.
 36. 2 points
  Like før det er mørketid her, men det er allikevel en tid på året med fantastisk lys.
 37. 2 points
 38. 2 points
  Du trenger ikke hele Android SDK. Prøv Minimal ADB and Fastboot, så får du akkurat det du trenger: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790
 39. 2 points
  Du tror virkelig den er hjemmelaget?? Nei... Men den heter jo det, så da skriver jeg det den heter for at andre skal skjønne hvilken pizza jeg snakker om.
 40. 2 points
  Nå tror jeg ikke en mobber på 7-10 år vet så mye om hvordan ofret reagerer og hva slags konsekvenser som kan komme. Derfor tror jeg det blir vanskelig at mobberen holder foredrag. Men man kan tvinge mobberen til og delta på kurs for å lære hva som kan bli konsekvensen av hans/hennes oppførsel. Men jeg tror mer på direkte konsekvenser som, holdes inne i friminutter, egen skoletid, eget sted for undervisning, utenfor skolen, sitte igjen over en lengere periode, bytte skole osv. Det må være konsekvenser som svir litt og som vil være forebyggende for andre. Andre elever skal tydelig se at om man mobber, da blir man virkelig tatt og det skal være 0 toleranse.
 41. 2 points
  Har ingen tanker over en perfekt kropp, mange jenter som ser bra ut. Alle har sine bedre sider og noen litt dårlige, men det har vel alle. Ansiktet er vel det viktigste på en kropp. Selv har jeg vært med jenter som har hatt alt i fra store pupper, fin rumpe osv til nesten ingenting. Men er ikke så jævlig viktig, bare hun ikke svømmer i fett eller knekker i to. Fokus på kropp er for stort, er man digg så er man digg.
 42. 2 points
  Grans 6-pack glassflasker! Ahhhhmnamnamnam..... Det som er kult med Julebrus på glassflasker er at det ser/høres ut som man har handlet øl når man bærer det i posen. Alle de kule vil se på deg som en tøff, tørst og øldrikkende kjeltring(bortsett fra kassadama og de bak deg i køen) Eplemost gir nesten samme effekt, men ekke like kult siden de ikke har 6-pack papp på toppen.
 43. 2 points
  Jeg synes det er verdt det bare pga autologin-funksjonen. Sykt digg.
 44. 2 points
  Her er noe av det fundamentale problemet. Utvisning er en de facto belønning. Det blir som å få fri fra jobben uten å bli trukket i lønn. Det gir høy status å bli utvist (blant deler av elevene), og dagen med å spille GTA viste seg å bli en koseligere dag enn en vanlig skoledag. Hvorfor ikke kjøre grisehodet til Trygve ned i dassen enda en gang?
 45. 2 points
  Kanskje ikke direkte relevant til "Treningstråden" men denne var underholdende ; http://www.lommelegen.no/legesvar/meget-alternativt
 46. 2 points
  Ikke mye å hate der nei!Obligatorisk bilde
 47. 2 points
 48. 2 points
  Et par bilder fra sist uke Litt uvær på gang:
 49. 2 points
  Ligger det ikke litt i sakens natur at de ikke tar kontakt?
 50. 2 points
×
×
 • Create New...