Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/13 in all areas

 1. 26 points
  Laget av meg, Anvlaibar, Cypheron og Vowels til dere
 2. 11 points
 3. 11 points
  Likte svaret Anand ga til han norske journalisten. Maken til dumme spørsmål som blir stilt. - What du you mean by "doing your best"? - Doing your best means doing your best. I don't know why you don't understand English.
 4. 9 points
 5. 8 points
 6. 7 points
  MacBook Pro Retina 13 er uten tvil et mye bedre kjøp. En MBPr 13 med 512GB SSD har like god ytelse, men er 2700kr billigere, har noe høyere skjermoppløsning, bedre touchpad og mulighet for OSX og Windows.
 7. 7 points
 8. 6 points
 9. 6 points
 10. 6 points
  Det beste som har skjedd forumet i 2013.
 11. 6 points
 12. 6 points
 13. 6 points
  De er photoshoppet. Giggs er egentlig ikke så liten.
 14. 6 points
  Nå vil jeg ikke ha flere store, åpne Bethesda-spill før de har laget en ny motor fra bunnen av.
 15. 6 points
 16. 5 points
  Og bedre byggekvalitet, OG holder seg bedre på bruktmarkedet. Og bedre tastatur, og bedre batteri. Haha.
 17. 5 points
 18. 5 points
  Var vel også *dere-er-duster-som-liker-dette*-undertone fra deg, så forventer du egentlig noe annet?
 19. 5 points
  Okei, takker for svar på tredje forsøk, selv om vi måtte ty til sarkastiske undertoner også denne gang. Jeg spurte bare ett spørsmål, men det var tydeligvis ikke ønskelig å svare uten en *du-er-dust-som-ikke-liker-dette* lagt ved.
 20. 4 points
  Det er fint du sier statistikken du kommer med bare er svada. Istedenfor å komme med tulletall som er et resultat av din egen fantasi kan du heller komme med skikkelig statistikk som er basert på fakta. Hvilken som helst idiot kan finne på masse tall og underbygge sin egen retorikk med dette. Atter en gang viser du ekstremt dårlige holdninger og mangel på respekt for andre. I din verden av sexfikserte guttevalper er det kanskje naturlig å prøve å pule alt med pupper og vagina men det er veldig mange der ute som faktisk ønsker å leve i et forhold og dermed dater andre. Når man finner noen som er attraktive er det faktisk ganske vanlig å prøve på mer enn bare sex men det klarer du tydeligvis ikke å forstå. Når det er sagt så er det også folk som ønsker å leve alene men TS faller utenfor den kategorien.
 21. 4 points
 22. 4 points
  Legg merke til satiren i de to siste setningene. Samfunns(kategori)kritikk på HØYT plan.
 23. 4 points
  Beste jeg har opplevd siden første gang jeg prøvde en e-sigg og gav opp sigg, snuff, rullings, skrå, oliver twist og snus for godt!
 24. 4 points
  Jo, majoriteten av europeere mener det er for mange innvandrere i Europa. A new opinion survey shows that more than half of all Europeans believe there are too many immigrants in their countries and that immigration is having a negative impact on their lives. The survey results mirror the findings of dozens of other recent polls. (...) As a whole, only 17.5% of Europeans say immigration has been positive. (...)The Pew survey shows that almost 60% of Europeans believe Muslims are "fanatical," 50% believe they are "violent" and only 22% believe they are "respectful of women." (...) Only 20% of Germans and 30% of French believe that Islam is suitable for the Western world http://www.gatestoneinstitute.org/2349/european-concerns-muslim-immigration Undersøkelsen viser også at det er landene med flest muslimer som er mest skeptiske. Så nå som det bare blir flere og flere muslimer, vil det sannsynligvis også bli mer motstand. Nå som tidligere og mer idealistiske generasjoner blir eldre og etter hvert dør, kan det være naturlig å tro at skeptisen vil øke ytterligere. For meg virker det som om hele det multikulturelle prosjektet ble startet på impuls som en mot-reaksjon til fascismen. Derfor tror jeg at fascismen også vil fungere som en mot-reaksjon til flerkultur, og vil bli større med årene. Jo sterkere en pendel svinger ene veien, jo fortere og lengre går den andre veien. Fortsetter vi å nekte unge europeere en kulturell identitet som europeere, i frykt for at utlendinger vil føle seg utenfor, tror jeg det vil gå riktig gale. Det mange ikke ser ut til å forstå, er at det er folk som støtter masse-innvandring, og ikke motstanderne, som er den radikale i historisk sammenheng. Ingen samfunn før oss, og i hvertfall ikke ikke-vestlige samfunn, ville (frivilig) sluppet inn en enorm gruppe fremmedkulturelle utlendinger. Så det er ikke innvandrernes egen feil at de utnytter sosiale ordninger? Nå er jeg enig i at noe må gjøres med velferdssystemet, men om det står mellom kutt i det og i innvadringen, er jeg ikke i den minste tvil om hvilke side jeg er på. Og jo, det er et eksperiment. Om du er i tvil for du lete etter en definisjon. Hva baserer du "Det (innvandring) har fungert utmerket godt i alle vestelige landene frem til nå..." på?
 25. 4 points
 26. 4 points
 27. 4 points
  Gratulerer! Er deilig å kunne sette på tre skiver og bøye det! Satte på fire skiver (180 kg) i dag og prøvde, etter å ha tatt et sett med elve reps på 140 kg. Resultatet ble en av de styggeste knebøyene jeg noensinne har sett, men jeg kom meg både ned og opp:
 28. 4 points
  I 1946 innførte et lutfattig og utbombet land med en antikvert industri og rasjonering av alt fra tobakk til kjøtt og sukker nasjonalisert helse. Landet het, og heter fortsatt Storbritannia. Systemet som ble innført het, og heter fortsatt National Health Service. Man innså tidlig at NHS hadde et problem med budsjetter. Ikke fordi man sløste med penger, men fordi NHS var noe alle hadde rett til. Det gjorde at man ikke nødvendigvis kunne budsjettere hvor mye helsevesenet skulle koste. Premisset var at alle skulle få hjelp. Og da ble det et problem om man måtte si "vi kan ikke skjære ut blindtarmen din, vi har ikke råd". Man bestemte seg derfor for at man måtte gjøre noe uhørt, altså å gi NHS et uspesifisert budsjett. I et land som var lutfattig, og kom til å være det de neste ti åra. Helseminister Aneurin Bevan, og resten av Attlees kabinett, innså at NHS ikke kunne fungere innenfor budsjettrammer, og løste det ved å legge NHS utenfor. Dette ble ett eksempel, og gamle Labours New Jerusalem, som NHS var en sentral del av, ble prioritert. Men det viser også en vesensforskjell mellom privat og offentlig sektor. Privat sektor selger noe. De tilbyr en tjeneste, og folk betaler for den. Offentlig sektor fungerer ikke slik, den skal i alle fall ikke fungere slik. Offentlig sektor yter tjenester alle, eller spesifikke grupper har rett til. Å sammenligne privat og offentlig sektor blir derfor vanskelig.
 29. 4 points
  Det er November. Det er begrenset hvor mange Lars Monsen man har som er interessert i spill.
 30. 4 points
  Forventa meg en helt utrolig strafferedning utifra tittelen på videoen, ikke en dårlig straffe i keeperhøyde der Cech velger riktig side..
 31. 4 points
  http://dataguden.no/hvordan-fjerne-politivirus-ukash-virus/
 32. 4 points
  Hvis noen lurte, så er dama Oldboy postet Jen Selter: http://instagram.com/jenselter ukjent dame:
 33. 4 points
  Når jeg ser en anmeldelse av et kabinett, så vil jeg gjerne se bilder av hvordan det ser ut inni etter alt er montert.
 34. 3 points
  Heisann sveisann. Dette er kanskje mest et tips eller et lite "sukk" rettet mot de som skaper innholdet på spillsider som Gamer.no. På meg føles det som om spilljournalistene av og til konkurrerer om å fjonge til teksten i størst mulig grad, som om det kanskje er kolleger i andre publikasjoner som er målskiven, heller enn den jevne leser. I anmeldelser jeg leser ser jeg ord som "isometrisk", "anemisk" og "generisk", og jeg nekter å tro at den aktuelle journalisten ikke er kapabel til å finne synonymer eller enklere måter å beskrive hva enn det måtte være, heller enn å velge disse noe mer kronglete halv-fremmedordene. Jeg kan godt skjønne at det er fristende å vise frem hva man kan, men det går på bekostning av lesbarhet og tilgjengelighet når man må stoppe opp for å tenke, "isometrisk, hva menes her, var det ovenfra og ned?". I enkelte tilfeller (og igjen, dette er et samlet inntrykk jeg sitter igjen med fra flere ulike anmeldere og nettsteder), brukes fremmedord rett og slett feil, og da er det virkelig på tide med en språkvask. En anmelder, jeg tror dette er en som jobber i Itavisen.no, strør om seg med det som ikke engang er et ord, "lokasjon", der man kort og godt kunne skrevet "sted" eller "område", uten at det iallfall for min del hadde gjort teksten noe verre. Det er lenge siden spill-stoff var et nisjeområde, og det føler jeg språket bør gjenspeile. En god tekst kjennetegnes ikke av antallet "uvanlige" ord journalisten klarer å klemme inn i den, og et godt journalistisk verk handler i stor grad om å gjøre stoffet forståelig for leseren. Om man skriver for å imponere andre enn leseren er man i ferd med å gjøre en stor feil. Ok, det var det. For å balansere ut kan jeg for så vidt komme med litt ros også. Mange, og dette gjelder spesielt for Gamer.no sine skribenter, er utrolig flinke til å gjøre teksten underholdende å lese. Jeg synes de treffer innertier når det gjelder å balansere humor og saklig informasjon. Edit: skrev det motsatte av hva jeg mente på en ting.
 35. 3 points
  Det vet jeg ikke, kanskje noen i United kan svare på det. Der lærer det tydligvis alt di trenger allerede på junior nivå. Adnan Januzaj er jo et strålende eksempel f.eks.
 36. 3 points
  Hvis jeg hadde sitti i kassa og noen kom og kjøpte kun en agurk så hadde jeg trodd du holdt på å lage taco eller noe og oppdaget at du mangla agurk.
 37. 3 points
  En liten tease. Her skal det bygges.
 38. 3 points
  Jeg glemte også å nevne at MacBook Pro 13 Retina har merkbart lavere støynivå under lett bruk samt bedre skjerm, med blant annet mindre refleksjon. Hvorfor noen vil kjøpe Zenbook UX301 er for meg en gåte.
 39. 3 points
  Han fikk beskjed om det ja, men patchen blir jo ikke installert som den gjør på xbo 360, ps3 og wii u nå. Den blir lastet ned i bakgrunnen, men du starter spillet uten mulitplayer funksjoner fordi du ikke får et valg om å installere patchen før han booter spillet. Du får bare en beskjed, ikke et valg med å installere den. Vil du innstallere patchen må du gå ut av spillet og så velge den fra downloads. Det er veldig tungvint iforhold til hvordan det er på 360 og ps3 i dag. Men samma, virker som folk ikke forstår hva jeg mener. Det er forøvrig bare å se på archive på twitch til giantbomb. Dette skjedde på alle spill som hadde updates. --------------- her er forøvrig en morsom video. se fra 02:30 min og utover
 40. 3 points
 41. 3 points
  Føler virkelig du burde utdype det, for jeg kan virkelig ikke forstå at dette kan inneholde noen form for undertone. Og om du sikter til kommentaren under, så var vel den sarkastisk ment mot villanden som heller ikke ønsket å gi noe skikkelig svar.
 42. 3 points
  Maioriteten er ikke det. FrP er et minimalt parti om man tar summen av alle de andre partiene til sammen, som da ikke er spesielt innvandringskritiske. Det samme gjelder alle andre land. 20% på det meste, er ikke mye. Om det skulle vært "den jevne europeer" så måtte det vært over 50% av dem som stemte på innvandringskritiske partier. Sånn er det naturligvis ikke. Dette er bare en påstand uten noen videre begrunnelse. Lett å påstå at noe "brister" om man ikke liker det.. Ingen tegn til det what so ever. Uansett så er det ikke innvandringen som i det tilfellet det er noe galt med, men systemet. De sosiale ordningene, osv.. Så nei, velferdssamfunnet kollapser ikke. Dette er bare en typisk vrangforestilling av nasjonalistiske sosialdemokratier i FrP, Demokratene, og andre harry-partier... Aldri vil (...) La meg se... Det har fungert utmerket godt i alle vestelige landene frem til nå... 1. det er ikke noe "ekspriment" 2. Flere uskyldige som dør om vi stenger alle som er i livsfare ute av landet. Logisk feilslutning basert på tant og fjas. Europas økonomi er avhengig av mer arbeidskraft enn hva som er tilgjengelig nå, derfor er faktisk innvandring svært nødvendig for en blomstrende økonomi...
 43. 3 points
  Tror du burde google amazon + import fees
 44. 3 points
  Med Rammstein "Los" på flatt jern på stereo'n, så er det helt greit å være single
 45. 3 points
  Du bør vel ta meg deg 45mm-en også. Eller 40-150mm-en. Soloppgang på 25mm: Solnedgang på 109mm: Soloppgang på 132mm Og 17mm: M.a.o. ta med det du har
 46. 3 points
 47. 3 points
 48. 3 points
 49. 3 points
 50. 3 points
  Når jeg bodde i kollektiv så pleide jeg å runke i sjampoen min flere ganger. Ja, sjampoen ble tom den, og det var ikke jeg som brukte den...
×
×
 • Create New...