Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/13 in all areas

 1. 9 points
  Jeg mistenker at dette forumet subsidierer den norske melkeproduktindustrien mer enn hva staten gjør.
 2. 9 points
  Virkelig? Det er grunnen til Apples "boikott" over hele linja? AtW
 3. 9 points
  Kvinner er kjent for å ha lave terskler når det gjelder sex. Men har de virkelig sex med absolutt alt de kommer over, eller kommer det ann på om de er tiltrukket og liker mannen?. Det fins sykdommer, og er det da verdt å ligge med hvem som helst? Håper kvinner kan gi et svar på denne posten. Interessant å vite hvordan tankene deres er kontra mannen. Håper menn også kan svare på hva som skal til for å gå så langt som til sex for de. Jeg er mann, og må være tiltrukket og litt forelsket for å ha sex med en kvinne.
 4. 9 points
  Continental Nokian Goodyear BFGoodrich Yokohama Michelin Bridgestone Dunlop Kos dere :-)
 5. 9 points
 6. 8 points
  Årsaken til at Apple ikke vil ha noe med sånne såkallte "journalister" som deg å gjøre avslører du i overskriften. Når du klarer å sammenlikne et land som i all offentlighet skyter 80 stykker for en bagatell med en mobilprodusent, ja hvorfor i all verden skal noen ta deg seriøst?
 7. 7 points
 8. 6 points
  Du vil ha en bil til 30.000kr, som er feilfri og ikke trengs å fikses på i det hele tatt? På toppen av det kommer du med ingen premisser og type, merke, alder eller noe og venter et magisk svar!?! Herregud, hva er det som har skjedd med ungdommen tenker jeg da....
 9. 6 points
  Overskriften din er veldig misvisende btw.
 10. 6 points
  Jeg syns man skal gjøre som NHL - innføre et draftingsystem. Den som hadde den styggeste maken forrige år får velge først året etter, osv. Forplantningsrett/plikt bestemmes ved loddtrekning årlig, etter hvor mange som avgikk ved døden foregående år
 11. 6 points
 12. 6 points
  Skal jeg tippe det er fordi amerikanerne kan få "det siste" i filmer og TV-serier servert digitalt uten å måtte ty til nedlasting?
 13. 5 points
  Det finnes mange seriøse typer som er ute etter noe mer enn bare sex. Menn kalles det. Lenge til du er der, skjønner jeg.
 14. 5 points
  Gnålet ditt er mye mer uattraktivt enn hvor gnien/raus du eventuelt er med musa. Hvorfor kveler du han med med kaffemas når han vil ha det morsomt med deg? Og på hvilken måte mener du at du bidrar med noe positivt i livet hans med "han skal jammen ikke få samleie med det første" holdninga di? Siden han åpenbart har valgmuligheter bør du virkelig jekke deg noen hakk ned å innse at du må gjøre deg verdifull. Ikke mase, gnåle eller gjøre deg vanskelig. Den største turn offen en jente kan utvise er en glups iver etter å få seg et forhold, at den overskygger sexlysten hennes, og bruker det som et virkemiddel for å få det. Sånt fungerer uheldigvis for deg bare på menn uten alternativer, som betyr at du er shit out of luck, når du er og blir den kvinnelige ekvivalenten til menn som bare er ute etter sex, når du alt etter første date har bestemt deg for å få et forhold og en investering. Du må for all del gå for det du vil, men skal du lykkes så bør du omstille deg drastisk. Haha "likke noe samleie på han". Slapp av, han klarer seg nok fint uten slira di, som bare blir en dråpe i havet så lenge han har alternativer. Her får du begynne å vise at du har noe å tilby, og det innebærer ikke mas om kaffe.
 15. 5 points
  Strike at karkand, gulf of oman, sharqi peninsula? Ingen av de ble "kuttet ned og ødelagt"
 16. 5 points
  Ingen er uenige med deg her.
 17. 5 points
 18. 5 points
  Men kven er "dei" som må gjera seg fortent til "vår" tillit? Eg meiner at alle menneske i utgangspunktet fortener tillit, og at kvar og ein av oss må dømmast etter våre eigne handlingar, ikkje etter handlingane til våre landsmenn/-kvinner, eller andre som liknar oss.
 19. 5 points
  Etter det jeg har sett så går dette begge veier. Det er også slik at kvinner har sex når de vil mens menn har sex når de kan.
 20. 5 points
 21. 4 points
  Gjesp, enda en politisk korrekt svenske som vil ha oppmerksomhet
 22. 4 points
  Møt ham og se an litt hva han gjør. Men som du sier..ikke la ham bruke deg. Mange....f.eks som Kalkunkrølle tydeligvis...er bruk og kast-fyr, og ikke noe å spare på. Og én ting til...ikke hør på Kalkunkrølle. Han er troll og kvinnehater, og har et syn på damer som skulle vært straffet med livstids slavearbeid, i tillegg til amputert snopp.
 23. 4 points
  Litauisk fotball er viss the shit! http://www.youtube.com/watch?v=i2NA_bHPM_M
 24. 4 points
  Er hun sikker på at hun er gravid? Kanskje hun bare er veldig, veldig forstoppet?
 25. 4 points
  18 innlegg med offtopic ang diskusjon om en avatar er slettet Kan komme med en liten "offisiell" uttalelse angående avataren til Sexy Mann 29. Dette er ikke imot retningslinjene, og vil derfor ikke bli fjernet.Her på forumet er det forbudt å skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, eller på annen måte i strid med norsk lov. Av avatarer o.l tillater vi "det meste" med unntak av kjønnsdeler, samt de reglene som er nevnt ovenfor. Og med dette setter vi strek for denne debatten i denne tråden. Dere er velkomne til å opprette en ny tråd hvis dere føler for å legge inn en klage eller ønske å diskutere videre. Her skal det diskuteres mini-anmeldelser av filmer. Dette innlegges skal ikke kommenteres. Tilbakemeldinger tas i rett kategori eller via PM. Linker er i signatur.
 26. 4 points
 27. 4 points
  Han er ikke deg, Kalkunkrøll - ikke sikkert noe er ødelagt. Du har gjort det klart at du kun er interessert i ligg og ikke forhold, så da er det klart du hadde følt det ble ødelagt ved et nei. Hvem vet hva neste filmkveld leder til og han sa at han ville bli bedre kjent, samt foreslo filmkveld. Er ikke slik at hun bare skal legge seg tilbake mens han tar for seg. De er to om det og de fleste guttet ønsker oppegående jenter. Er vel kulest å være sammen med ei som kan tenke selv? Regner ikke med at du tar stilling til det da det er uaktuelt for deg. Du lever livet ditt som du vil og koser deg sikkert godt slik, men du kan ikke måle alle opp mot dine ønsker og ambisjoner. Alle er ikke som deg og jenter er mer enn pulbare eller ikke pulbare. Han vil møte henne igjen. Det kan ikke ha vært så mislykka. Hadde nesten vært gøy å se hva du sa dersom hun hadde spredt bena på første daten, sånn for argumentets skyld. Du har i alle fall dine meninger. Og TS: følg hjertet ditt
 28. 4 points
 29. 4 points
 30. 4 points
  Jeg stiller bare opp for en venn i nød. Tviler på at han finner seg noen her uansett. Vil forresten du finne på noe? Gå på kino/se film i sofakroken - eller hva du enn har lyst til. Gutt/mann på 20 år her som savner ei å ligge i sofaen med en fredagskveld å se på film. PS: Har ikke plass til både deg og fredagskvelden i sofaen, men jeg har varmekabler, så gulvet er ikke skrekkelig kaldt.
 31. 4 points
  Hei, Dette var trist å høre, tilbakemeldingene vi har fått så langt fra piloten i Tromsø har vært gode. Kan du sende meg en mail på catharina.kokkim@canaldigital.no slik at vi kan få sett på dette? Med hilsen Catharina Kokkim, Informasjonssjef Canal Digtial Kabel-tv
 32. 4 points
  Reinspikka tøv. Jeg vil anbefale deg å lese mindre aviser og bruke tida du sparer til å snakke med en «ekte utlending» av kjøtt og blod. Om man kun kjenner utlendinger fra aviser, som er så blodtørstige i sin dekning, er det klart at man får et jævla skeivt bilde av dem.
 33. 4 points
  Uenig. Man hadde et sterkt idealisert bilde av Stalin - man visste ikke om grusomhetene. Å gjøre godt, er godt åkkesom, uansett motiv. Dette gjelder også kunst.
 34. 4 points
  Jeg liker det at du snur mitt råd til om til å bli et råd fra deg til meg. The ol' switch-a-roo.
 35. 4 points
  det er jo på forsiden man skal ha sånt :/
 36. 4 points
  Dette blir litt surmuling, men jeg synes det er så latterlig at HW.no kommer med dette dagen etter at NTB sin artikkel om saken har blitt publisert i alle de store nettavisene i landet. Ikke kommer dere med noe nytt, og dere setter dessuten Aftenposten som kilde for NTB sitt arbeid. At HW.no sine eiere er største eier av NTB gjør ikke saken bedre.
 37. 4 points
  Skulle gjerne ha likt å fjernet alle barnefilmene fra min "hovedprofil". Bare rot med anbefalinger av filmer,når har min niese sin egen profil. 1-2 år etter kampene er spilt.
 38. 4 points
  Erstatteren til D300s har dukket opp ... fra Ricoh. Synd for Nikon, og synd for eks-kundene som får kostnaden med å bytte objektivsamlingen. Helt enig i mangelen på brukervennlighet a la 2013. Samsung er milevis forran gubbeveldet på den fronten med sin Galaxy NX. Flere må følge etter og lage noe lignende snart. Håper bare de ikke hopper av lasset på videoutvikling nå som videofunksjonaliteten er halvbra. De bør forbedre det også parallelt med innføring av Wifi, bildedeling, nettbackup, thetering fra telefoner, etc. Det jeg savner på videofronten er rask følge-AF som skjønner bedre hvor hovedmotivet er. FullHD 120p hadde også gjort seg bra, gjerne med 30p 4K -gimmic for å fremme salget.
 39. 4 points
  Det er allerede trukket for høy pris. Er 3D fordyrende? Er det ville antagelser eller kan du dokumentere det? Sammenlign gjerne med tilsvarende TV uten 3D. Du er ikke nødt til å bruke 3D-funksjonen hvis du ikke vi. Skjønner ikke hvorfor du mener det bør trekkes når det er valgfritt å bruke.
 40. 4 points
 41. 4 points
 42. 4 points
  Noen som husker gode gamle Ramius? 26 år gammel pressbukse-forkjemper fra Oslo? Uansett, leter etter chinos med annen passform enn de du får overalt til 200kr stykk (husker ikke hva de heter). Slim fit gjerne! Noen som vet hvor det selges?
 43. 4 points
 44. 3 points
  En bjørnetjeneste er noe som er godt ment men går galt. Såvidt jeg forstår artikkelen er dette bare snakk om en "tjeneste" - med mindre de innrømmer at det hadde vært bedre å la være.
 45. 3 points
  Tror du er litt kjønnsforvirret, Spleen...
 46. 3 points
  Men meiner de verkeleg at me, og då reknar eg de meiner me etniske nordmenn, skal sitja og dela ut tillit eller mistillit til heile folkegrupper? Tenk om de sjølve skulle bli dømde ut frå handlingar som andre nordmenn har gjort? Maximalyd skriv at "det virker som om flesteparten er slik. Sikkert pga en helt annen kultur enn oss". Meiner du at "flesteparten" av alle utlendingar, noko som vil seia 99,99 % av folk i verda, er mindre kriminelle enn nordmenn? Når det gjeld krimstatistikken kan det vera nyttig med ei realitetsorientering frå Tjomlid: http://tjomlid.com/2013/11/06/realitetsorientering/ Poenget mitt er ikkje at me ikkje må ha reglar for innvandring, eller at me ikkje må gjera alt me kan for å hindra kriminalitet og drap, men at kvar og ein av oss må ha krav på å bli behandla likt for retten og elles i samfunnet, uansett kva hudfarge me har, og uansett kultur me er oppdregne i.
 47. 3 points
  Så lenge det er bildebehandling så vil det vel alltids bli inputlag. CRT er nok dødt for alt og alle som bryr seg. CRT til gaming i dag? Neeei! XD Og spesielt til hardcore gaming ville jeg aldri rørt en CRT. (man blir alt for sliten i øyne, hode og alt for ofte ører også) Og kun det som gjelder? Neh. Responstiden til hjernen er mye lengre enn eventuelt inputlag (i hvert fall på raske skjermer). For ikke å snakke om muskelbevegelsene dine etc... Lyshastigheten og databehandlingen frem til motstanderen sin PC/server vil også begrense rimelig mye. Og så skal du gjerne tenke deg om også.
 48. 3 points
  Under kommunismen slapp man å søke jobber - staten sørget for det - men også der måtte man skaffe seg kvinnfolk selv. Norge er kanskje et av de minst konkurransedrevne samfunnene i verden, men også her er det konkurranse om noen ting. Jeg vet ikke om det er rettferdig, men jeg ser ikke for meg noe alternativ. Å gjøre livet til alenemødre dårligere er et så dumt forslag at jeg gremmes. Man har ikke rett til å få barn, kun fordi man er mann. At kvinnfolka avgjør hvem som skal få det, tror jeg egentlig er like greit.
 49. 3 points
  http://www.side2.no/aktuelt/article3710593.ece Neida, så...
 50. 3 points
×
×
 • Create New...