Gå til innhold

Foto

CD rom virker ikke.


9 svar i denne tråden

#1 ramons

ramons

    Bruker

  • Medlemmer
  • 20 innlegg
  •   21. april 2008

Skrevet 21. april 2008 - 21:27

Hei, jeg er veldig ny her og det er en grunn til at jeg har meldt meg inn.
Jeg trenger din hjelp. Datamaskinen min reagerer ikke når jeg setter inn en CD.
Vet ikke hva som skal til for at det skal reagere? Nå skal jeg innstallere et spill, men dataen regaerer. Noen som vet hva problemet er?

Takk for din hjelp!

Dette innlegget har blitt redigert av Jarmo: 21. april 2008 - 22:16

  • 0

#2 Fikseren

Fikseren

    Bruker

  • Medlemmer
  • 920 innlegg
  •   7. desember 2004

Skrevet 21. april 2008 - 21:37

Enten går du på: Min datamaskin--->cdrom ikon-->høyreklikk-->egenskaper-->autoplay på.

eller går du i "kjør/run" i startmenyen og skriver "regedit" så blar du deg fram til: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom

der er en streng som heter autoplay, hvis den står 0 på, så må du endre den til 1. og så restarte pcen :)
  • 0

#3 ramons

ramons

    Bruker

  • Medlemmer
  • 20 innlegg
  •   21. april 2008

Skrevet 21. april 2008 - 21:52

Enten går du på: Min datamaskin--->cdrom ikon-->høyreklikk-->egenskaper-->autoplay på.

eller går du i "kjør/run" i startmenyen og skriver "regedit" så blar du deg fram til: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom

der er en streng som heter autoplay, hvis den står 0 på, så må du endre den til 1. og så restarte pcen :)



HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom, så langt har jeg kommet... Og etter det så kommer det opp masse autorun, standard osv.. hvem skal jeg velge eller??
  • 0

#4 Fikseren

Fikseren

    Bruker

  • Medlemmer
  • 920 innlegg
  •   7. desember 2004

Skrevet 21. april 2008 - 21:55

så trykker du på cdrom og så får du opp masse strenger og verdier. høyreklikk på "autorun" og trykk endre/modifisere. så hvis det kommer opp ett 0 tall i boksen, så endrer du det til 1 og trykker OK :)
  • 0

#5 ramons

ramons

    Bruker

  • Medlemmer
  • 20 innlegg
  •   21. april 2008

Skrevet 21. april 2008 - 21:58

så trykker du på cdrom og så får du opp masse strenger og verdier. høyreklikk på "autorun" og trykk endre/modifisere. så hvis det kommer opp ett 0 tall i boksen, så endrer du det til 1 og trykker OK :)



Jeg fant det.Men den stod på 1 den?

Også står den på heksadesimal og ikke desimal.
  • 0

#6 Fikseren

Fikseren

    Bruker

  • Medlemmer
  • 920 innlegg
  •   7. desember 2004

Skrevet 21. april 2008 - 22:03

heksidesimal og desimal skal du ikke tenke noe på. Hvis den stod på 1 er det en annen grunn til at den ikke starter, det kan være: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Naviger deg fram til den plassen, og si hva du får opp :)
  • 0

#7 ramons

ramons

    Bruker

  • Medlemmer
  • 20 innlegg
  •   21. april 2008

Skrevet 21. april 2008 - 22:06

heksidesimal og desimal skal du ikke tenke noe på. Hvis den stod på 1 er det en annen grunn til at den ikke starter, det kan være: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Naviger deg fram til den plassen, og si hva du får opp :)


da fant jeg "nodrivetypeautorun" som stod på 91!
  • 0

#8 Fikseren

Fikseren

    Bruker

  • Medlemmer
  • 920 innlegg
  •   7. desember 2004

Skrevet 21. april 2008 - 22:12

heksidesimal og desimal skal du ikke tenke noe på. Hvis den stod på 1 er det en annen grunn til at den ikke starter, det kan være: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Naviger deg fram til den plassen, og si hva du får opp :)


da fant jeg "nodrivetypeautorun" som stod på 91!


Da er den også i orden. Da er jeg ikke så sikker på hva som er galt, dårlig oppstarts info fil på CD-en du putter i. Prøv en annen cd og se om den funker autostart på :)
  • 0

#9 ramons

ramons

    Bruker

  • Medlemmer
  • 20 innlegg
  •   21. april 2008

Skrevet 21. april 2008 - 22:15

heksidesimal og desimal skal du ikke tenke noe på. Hvis den stod på 1 er det en annen grunn til at den ikke starter, det kan være: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Naviger deg fram til den plassen, og si hva du får opp :)


da fant jeg "nodrivetypeautorun" som stod på 91!


Da er den også i orden. Da er jeg ikke så sikker på hva som er galt, dårlig oppstarts info fil på CD-en du putter i. Prøv en annen cd og se om den funker autostart på :)



Prøvde en annen cd, og den reagerer fortsatt ikke. Hva er galt? Flere ting som ikke er slått på?
  • 0

#10 ramons

ramons

    Bruker

  • Medlemmer
  • 20 innlegg
  •   21. april 2008

Skrevet 22. april 2008 - 20:01

Ingen andre her som har peiling :S?
Trenger virkelig hjelp;)
  • 0


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere