Gå til innhold

Den Store Hundetråden


Anbefalte innlegg

Artig tråd! :p

 

Vel, jeg synes hundevalper er søte og nusselige, men de vokser opp til å bli så inmari store alle sammen. Finnes det noen typer søte hunder som er små som voksne også? :p

5976054[/snapback]

 

Dvergpinscher synes jeg er en bra rase som holder seg liten som voksen også. Den ser ut som en Dobermann bare at den er bitteliten. Derfor er den en av få miniatyrhunder som appelerer til gutter også. Dessuten holder de seg søte hele livet.

 

Dvergpinschere er fra 25-30 cm høye (opp til ryggen) og veier fra 3-6 kg ca :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vi gikk langt oppe i skogen en dag, bort fra folk og biler. Jeg trodde det skulle være trygt, men hu lystra ikke for fem flate til tross for Goprat og masse godis... vandra langt borte

 

Neste gang tar du med en lang tynn snor ca 40-50m fest den til hunden og la den vandre ut til nesten hele snoren er ute.Så roper du på den og lystrer den ikke da rykker du i snoren,den vil da fort skjønne at du har kontroll selv på avstand.

 

Hilsen en som har hatt mange hunder, opptil ti stk samtidig :D

Lenke til kommentar

Lei seg? Neei.. Er aldri lei seg han, superglad i både mennesker og dyr. Blir nesten litt mye noen ganger, skal hoppe opp og sleike folk i ansiktet bare vi møter noen på tur.. Er det rart folk er litt redde? :p Men er jo bedre det enn at han er agressiv da.. :)

 

Edit: Tror det har noe med at vi bor på landet, og ser nesten aldri andre hunder eller mennesker ute på tur. Skal flytte til sommeren og håper det blir bedre da. :w00t:

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar
Vi gikk langt oppe i skogen en dag, bort fra folk og biler. Jeg trodde det skulle være trygt, men hu lystra ikke for fem flate til tross for Goprat og masse godis... vandra langt borte

 

Neste gang tar du med en lang tynn snor ca 40-50m fest den til hunden og la den vandre ut til nesten hele snoren er ute.Så roper du på den og lystrer den ikke da rykker du i snoren,den vil da fort skjønne at du har kontroll selv på avstand.

 

Hilsen en som har hatt mange hunder, opptil ti stk samtidig :D

5978696[/snapback]

Et annet tips: ikke begynn å løpe etter bikkja og rope hvis den stikker av! Da tar den det bare som en lek, og løper enda lenger. Hvis du sitter stille, eller bare går, så skal du nok se at den kommer diltende etterhvert. Hunder vil aldri risikere å komme bort fra eieren!

 

Hvis du roper, så vet den nøyaktig hvor den har deg, og da tør den å løpe litt rundt. Hvis du derimot ikke gir lyd fra deg, må hunden selv følge med på hvor du er, og holder seg i nærheten.

 

EDIT: du kan jo prøve det med snor de første gangene, og ta den vekk etterhvert.

Endret av I.A.G.
Lenke til kommentar

Se her ja. Skikkelig tråd om hunder der vi slipper å se katter. :tease:

 

Anyways santoz heter vofsen min og er en Amerikansk staffordshire terrier aka amstaff.

Han er 2.5år og er ca 53cm over ryggen og tror han veier ca 30kg+-

Han er en kjempe herlig gutt som er full av liv og energi. Han er veldig glad i folk og barn. Er til tider litt ivrig med unger og skal sleike de i ansiktet med velter dem bakover. :p

Han er overraskende lydig innimellom og andre ganger er det som å snakke til en stein. Han er svært kosete inne og vil bare ha kroppskontakt og mat mens ute er han en energi bombe som vil være aktiv.

 

Anyways legger noen tilfeldige bilder:

 

Vofsen som valp (ca 3mnd)

 

Santoz_Sleeping_3-4month.jpg

 

Vofsen som valp/unghund (ca 7mnd)

 

Resize%20of%20Picture%20029.jpg

 

Vofsen Ca 1.8år

 

Santoz_after_running.jpg

 

Vofsen med leke venninen sin (2.5år)

 

Santoz_lady_spring01.jpg

Endret av SnowDOG_
Lenke til kommentar
Har ein blanding av mykje rart, kan vel ikkje klassifiserast som verken det eine eller det andre. Det er ein veldig kjekk hund, godt lynne, bjeffar så og sei aldri, med mindre han blir skremt av hestar eller leikesloss. Har hatt han på trening, men det blir litt for lite, han er ikkje alltid like god å få fatt i om han går fri og får ferten av eit eller anna.

Har hatta han i 2-3 år, er faktisk ikkje sikker på om han er på veg til 3. året eller 4.

 

Kos og klapp må han ha døgnet rundt, eg er sikker på at han kunne ha sittet\ligget å blitt klappa i timevis utan å flytta på seg. Kjem han inn så er det å finne første person som kan klappe, ferdig med den så går han til neste og når det ikkje er fleire igjen startar han ein ny runde.

 

Navnet var i begynnelsen Balder, men har etterkvart fått to navn til, så navnet vart altså Balder Baldus Busius :p

5976132[/snapback]

Det er ikke tilfeldigvis denne hunden?

Lenke til kommentar

Alle mine bilder blir tatt med en SE K750i så bildene blir ikke superbra...

 

Her er Oswald.. Nettopp 4 måneder gammel. Han vanvittig kul personlighet!!

 

--------------- British Bulldog 4 Ever -----------------

 

Kamuflasjevoffcopy.jpg

 

Generell omtale:

Ingen, har noensinne, kunnet ferdiggjøre setningen: ”Jeg liker bulldogen fordi………..” i 25 ord, eller mindre, fordelene ved denne hunden er alt for mange. En bulldogs skjønne natur er i sterk kontrast til dens ytre - den kan virke temmelig tøff. Men man venner seg til det.

 

Bulldogen starter aldri slagsmål, det behøver den ikke. Den får aldri sin eier opp i problemmer ved å være agressiv, dens motto er nemlig: ”Fred – ellers får du virkelig problemer.” Den forventer at ethvert menneske eller enhver hund er like vennlig som den selv, den er ikke selv helt klar over det skremmende inntrykk den gjør på både mennesker og andre hunder. Men nåde være med den som starter bråk for en bulldog kjenner kun en ting: Den slåss til den vinner – eller hvis nødvendig, ofrer sitt liv.

 

Det er en kombinasjon av dens ytre, og det sentimentale, litt sørgelige utrykk som gjør ”surmuleren” så tiltrekkende.At den samtidlig er meget følsom, gjør ikke det hele dårligere.

 

Bullldogen er den perfekte hund, stille og rolig. Den bjeffer nesten aldri. Og sist men ikke minst, en bulldog liker å kjøre bil, tog, båt og fly. Den blir nesten aldri bilsyk eller sjøsyk, spesielt ikke hvis du unnlater å fore den før du drar hjemmefra.

 

Den er lett å stelle. Rasen er korthåret og skal ikke trimmes eller klippes. Den trenger ikke altfor mye morsjon. Bulldogen er ønskehund for de dovne, eller sagt med andre ord, for eldre og handikappete er bulldogen den perfekte rase.

 

Bulldogen er ingen enmanns hund. Den har sine favorittmedlemmer i familien, men den har ett hjerte så stort at det er plass til alle. Den kunne aldri finne på å stikke av og selv om du ikke skulle tro det, kan du være sikker på at huset ditt er beskyttet når du ikke er hjemme. Bulldogens utseende gjør at de fleste løper når de ser den.

Endret av ASCIWhite
Lenke til kommentar

Jeg har et utrolig stort ønske om hund, men har ikke penger akkurat nå siden jeg går på skole og typen på sosialen. Men til høsten! DA blir det andre saker! :D

 

Ikke heeelt bestemt meg for rase, men det blir

 

 

 

lundehund som blir 32-36 cm stor

lundehund02.jpg

 

 

eller chihuahua som blir knøttliten og kommer i kort eller langhåret og alle fargevarianter.

dubcsek_nevet.jpg

 

Lundehunden koster 7000 og chihuahuaen 15000+, så det blir nok vanskelig å få til uansett. Lundehunden ligner på en rev og er kjemetøff, men kanskje litt sær, og chi'en er kjempekos og nydelig, men dyr og kanskje litt liten. Har hilst på oppdrettere av begge rasene, men klarer ikke bestemme meg!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...