Gå til innhold

Har du fått med deg at forumet snart skal oppgraderes?
Se vår siste utviklingsdagbok her: Utviklingsdagbok #3 - Mer om aktivitetsstrøm og kalenderarrangement

Foto

[Løst] Excel dobbel workbooks åpnes automatisk når jeg skal åpne 1 xlsx fil



6 svar i denne tråden

#1 zlpw0ker

zlpw0ker

    Bruker

  • Medlemmer
  • 1 582 innlegg
  •   17. januar 2009

Skrevet 7. september 2019 - 12:10

Så jeg har prøvd å google rundt omkring på dette problemet og fant en artikkel på dette,prøvde det å hjalp ikke.

Jeg har en xls fil som brukes som min db over all nettverksutsyr med IP adresser lokalt med farge UTP kabler som skal gå hvor i hvilket VLAN. Og hver gang jeg åpner det dokumentet åpnes 2 workbooks, 1 som er tom og 1 som har all informasjon i. Jeg har ikke peiling på hva det er, jeg hadde det samme problem i excel 2013 og nå i 2019.

Jeg har vært innom alle excel menyer/tabs men har ikke funnet noe som relaterer i tekst til hva problemet er.

 

 

Jeg håper noen het på forumet vet løsninga da jeg trenger hjelp til å finne ut av det.



  • 0
WS Pc'n : MB: Asus X99-E WS USB 3.1 Motherboard running a 5930K stock H100i v2, RAM: Corsair Dominator Platinum 2800(CMD32GX4M4A2800C16), HDD: WD black x5 6TB. Boot drive 950 pro. GPU: 2x1080 seahawk x, PSU: Corsair AX860i. Case: Fractal Design XL R2. Monitors: Asus pg279q, 2x Dell u3417w, 2x u3219q, KB: Logitech DiNovo Edge, Mice: Logitech MX518 2.0, Headset: Beyerdynamic DT770 Pro

#2 geir__hk

geir__hk

    Bruker

  • Medlemmer
  • 6 657 innlegg
  •   3. november 2005

Skrevet 7. september 2019 - 13:19

Skjer dette med andre xls-filer eller er problemet isolert til denne ene fila?

 

Har du lagt inn VBS-kode i fila ?

 

Har du prøvd å åpne fila i Libre Office ?


  • 0

Jeg har sett lyset. Da jeg strakte meg etter det, så brant jeg meg fordi glødepæra viste seg å være varm Nå er de fleste lampene hjemme av type LED, så jeg merket ikke så mye til denne varmen da jeg tok på pæra.


#3 zlpw0ker

zlpw0ker

    Bruker

  • Medlemmer
  • 1 582 innlegg
  •   17. januar 2009

Skrevet 7. september 2019 - 13:59

Skjer dette med andre xls-filer eller er problemet isolert til denne ene fila?

 

Har du lagt inn VBS-kode i fila ?

 

Har du prøvd å åpne fila i Libre Office ?

Ja,det skjer på flere xls filer ja, så det er ikke isolert, men ett generelt problem/irritasjon

Har ikke lagt inn vbs kode

Har ikke prøvd fila i Libre office, har heller ikke planer om det.


  • 0
WS Pc'n : MB: Asus X99-E WS USB 3.1 Motherboard running a 5930K stock H100i v2, RAM: Corsair Dominator Platinum 2800(CMD32GX4M4A2800C16), HDD: WD black x5 6TB. Boot drive 950 pro. GPU: 2x1080 seahawk x, PSU: Corsair AX860i. Case: Fractal Design XL R2. Monitors: Asus pg279q, 2x Dell u3417w, 2x u3219q, KB: Logitech DiNovo Edge, Mice: Logitech MX518 2.0, Headset: Beyerdynamic DT770 Pro

#4 trn100

trn100

    Bruker

  • Medlemmer
  • 4 930 innlegg
  •   21. september 2001

Skrevet 7. september 2019 - 14:08   Beste svar

Kan det være dette problemet?

https://docs.microso...cel-opens-blank


  • 1
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination"

#5 zlpw0ker

zlpw0ker

    Bruker

  • Medlemmer
  • 1 582 innlegg
  •   17. januar 2009

Skrevet 7. september 2019 - 15:33

Kan det være dette problemet?

https://docs.microso...cel-opens-blank

DDE lå ikke under general tab heller, men den var ikke huka på, så jeg huka den på og åpnet xls fil igjen og det kom fortsatt 2 workbooks når jeg åpna det.

Men takk for tipset hvertfall,synd det ikke hjalp:(

prøvde også online repair - hjalp ikke

prøvde også å disable hw acceleration - hjalp heller ikke

oppdaterte office update - hjalp heller ikke

Fungerte med avhuking av addin excel COM for SQL

 

Takk for linken:)


Dette innlegget har blitt redigert av zlpw0ker: 7. september 2019 - 16:08

  • 1
WS Pc'n : MB: Asus X99-E WS USB 3.1 Motherboard running a 5930K stock H100i v2, RAM: Corsair Dominator Platinum 2800(CMD32GX4M4A2800C16), HDD: WD black x5 6TB. Boot drive 950 pro. GPU: 2x1080 seahawk x, PSU: Corsair AX860i. Case: Fractal Design XL R2. Monitors: Asus pg279q, 2x Dell u3417w, 2x u3219q, KB: Logitech DiNovo Edge, Mice: Logitech MX518 2.0, Headset: Beyerdynamic DT770 Pro

#6 K.S

K.S

    Bruker

  • Medlemmer
  • 340 innlegg
  •   20. mars 2019

Skrevet 7. september 2019 - 16:02

Forslag:
"This is the solution i Found, basically you can try to disable all de ADD-INS or disable one by one and restarting excel until you find the add that is causing this bug, in my case was the "MySQL for Excel" app"


Dette innlegget har blitt redigert av K.S: 7. september 2019 - 16:06

  • 1

#7 zlpw0ker

zlpw0ker

    Bruker

  • Medlemmer
  • 1 582 innlegg
  •   17. januar 2009

Skrevet 7. september 2019 - 16:12

Skulle gjerne vist 2 beste svar, men linken trn100 copy pasta var den jeg gikk ut i fra, men løsninga via den.

Men takk for YT linken der også K.S.


  • 0
WS Pc'n : MB: Asus X99-E WS USB 3.1 Motherboard running a 5930K stock H100i v2, RAM: Corsair Dominator Platinum 2800(CMD32GX4M4A2800C16), HDD: WD black x5 6TB. Boot drive 950 pro. GPU: 2x1080 seahawk x, PSU: Corsair AX860i. Case: Fractal Design XL R2. Monitors: Asus pg279q, 2x Dell u3417w, 2x u3219q, KB: Logitech DiNovo Edge, Mice: Logitech MX518 2.0, Headset: Beyerdynamic DT770 Pro


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere