Gå til innhold

Kommentar fra Innholdsansvarlig på Diskusjon.no: Fullt navn er ingen garanti for en saklig debatt

Foto

hvordan bli kvitt useriøs svindel?


5 svar i denne tråden

#1 LMH1

LMH1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 19 579 innlegg
  •   28. oktober 2008

Skrevet 17. juli 2019 - 08:57

 
Kjære Telenor Kunde, Gratulere!

Telenor feirer jubileum de neste 7 dagene (Juli.17 -> Juli.24) og vi er så takknemlige for at du bruker oss som din internettleverandør!

Vi trekker ut 10 heldige brukere hver dag som vil ha sjansen til å vinne eksklusive gaver fra oss, inkludert en gratis Apple iPhone Xs, Samsung Galaxy S10, Apple Watch som takk for tilliten til oss. Og din IP-adresse xxxx er blant de heldige utvalgte!

Alt du må gjøre for sjansen til å vinne en premie, er å svare på vår anonyme spørreundersøkelse nedenfor. Vær rask! 8 brukere har allerede fått denne invitasjonen og det er kun 2 premier igjen.

Er du fornøyd med Telenor?

 

https://eu.moneysavi...ea25/index.html

 

Prøvd å rapportere det, men hjelper lite, så hvordan bli kvitt på slikt på ebay google etc? Er det virus eller plugin som gjør dette for noen ganger når jeg er på ebay eller google søk dukker den opp uten å ha trykket på noe?


Dette innlegget har blitt redigert av LMH1: 17. juli 2019 - 08:58

  • 0

4x Ryzen 7 1700, GTX 1080 ti, GTX titan SLI, R9 280x 32 GB ram 3000MHz og samsung 961 pro 1 TB SSD + 1 TB ssd , 10 TB hd


#2 Guest_mrpc_*

Guest_mrpc_*
  • Gjester
  •   --

Skrevet 17. juli 2019 - 09:01

 

 

https://eu.moneysavi...ea25/index.html

 

Prøvd å rapportere det, men hjelper lite, så hvordan bli kvitt på slikt på ebay google etc? Er det virus eller plugin som gjør dette for noen ganger når jeg er på ebay eller google søk dukker den opp uten å ha trykket på noe?

 

Får du opp dette i google? Da ville jeg scannet pcen med avira og malwarebyte.


  • 0

#3 LMH1

LMH1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 19 579 innlegg
  •   28. oktober 2008

Skrevet 17. juli 2019 - 09:08

malwarebyte finner kun cdbxp_setup_4.5.8.6795.exe som trussel?\skadlig programvare? Har litt vanskeligheter å se den filen er årsaken?


  • 0

4x Ryzen 7 1700, GTX 1080 ti, GTX titan SLI, R9 280x 32 GB ram 3000MHz og samsung 961 pro 1 TB SSD + 1 TB ssd , 10 TB hd


#4 Nizzen

Nizzen

    Bruker

  • Medlemmer
  • 28 728 innlegg
  •   24. februar 2004

Skrevet 17. juli 2019 - 15:52

*skulle ha sett mindre på pr0n*  :wee:


  • 0

<p>Workstation: Asus Apex x299 - G.skill 4266mhz - 7980xe 18core EK Water - 2x MSI trio X 2080ti nvlink- Acer X34 + swift PG278AQ 4k- 2x SM961nvme 1TB m.2 - 850pro x3 R0 - 850evo 1TB- 2x Intel Optane 900p 480GB Schiit Jotunheim DAC/AMP - AudioQuest Nighthawk - Focal Elear :DGamer/server: Asrock x399 Fatality Pro - 1950x 16core EK - G.skill 3600 c15 - GTX 1060 - 5TB ssd - 144TB raid-6 Areca Areca fanboy Raidhore NizZen tester RyZen gen 3  Ryzen 3900x - Asrock x570 Taichi


#5 LMH1

LMH1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 19 579 innlegg
  •   28. oktober 2008

Skrevet 17. juli 2019 - 16:42

Sikker på det er problemer? er man logget på som adminstrator å søker på google, er det nok hvis man kommer på sider som er useriøse.

 

Blir jo si 99% av dem som har virus\spyware har windows, eller har lastet ned en piratkopi.

Men faktisk er det ganske lett å få spyware\adware i dag.


  • 0

4x Ryzen 7 1700, GTX 1080 ti, GTX titan SLI, R9 280x 32 GB ram 3000MHz og samsung 961 pro 1 TB SSD + 1 TB ssd , 10 TB hd


#6 Ernie

Ernie

    Bruker

  • Medlemmer
  • 6 450 innlegg
  •   15. desember 2002

Skrevet 18. juli 2019 - 08:55

Hvis dette dukker opp i eksempelvis i søkeresultater hos Google, så er det ene og alene fordi de har kjøpt annonseplass for å svindle folk. Det er dessverre en ganske utstrakt taktikk for å skaffe seg «kunder» som man kan svindle. Denne svindelen er typisk «tech support»

De diskuterer nok ikke nøyaktig samme type annonser, men her er en video om svindelannonser i Google Ads


  • 0
«For every girl who is tired of acting weak when she is strong, there is a boy tired of appearing strong when he feels vulnerable»
Indre skjønnhet er noe tull så lenge det ikke synes ...
«The first 90% of the job takes 90% of the time, the last 10% takes the other 90%»


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere