Gå til innhold

Foto

Aqualix Esports søker spillere i League of Legends [2. divisjon - Telenorligaen]


#1 LogiiC

LogiiC

    Bruker

  • Medlemmer
  • 245 innlegg
  •   27. mai 2014

Skrevet 12. juli 2019 - 18:45

Vi i Aqualix Esports letter etter Top og en manager/trener. Vi ønsker ta spillet vårt til nye høyder og utvikle organisasjonen og ser derfor etter en sulten spiller som innehar det samme nivået som oss og en manager/trener som ønsker å bygge organisasjonen. Med en plass i 2.divisjon neste sesong ønsker vi å ta steget opp og etablere oss i den øverste divisjonen og blant de beste norske lagene over tid.

Vi er per nå tre spillere i Platinum 1, Diamond 4 og Diamond 2. Vi er dedikerte og lærevillige og ønsker å bevise dette de kommende sesongene.

Vi ser etter to spillere med gode individuelle ferdigheter (Diamond/Platinum) som har god kommunikasjon og setter laget først. Det er viktig at du er lærevillig, fleksibel og dedikert. Vi ser også etter en kapteinstype innad i laget og ikke bare en manager/trener. Det er en fordel om du kan ta på deg en slik rolle.

Vi ser også etter en manager/trener som vil ta for seg alt av analyse, oppsett av treningstider og være et bindeledd mellom lag og administrasjon slik at spillerne får den oppfølgingen de fortjener.

Ønsker du å søke? Skriv litt om deg selv og kontakt oss enten her eller gjennom LogiiC#7195 på Discord.

Se hele utlysningen på Gamer.no
  • 0


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere