Gå til innhold

Foto

Hår nedentil og under armene på kvinne


9 svar i denne tråden

#1 AnonymDiskusjon

AnonymDiskusjon

  Anonym bruker

 • Anonym
 • 54 101 innlegg
 •   20. desember 2010

Skrevet 30. juni 2019 - 11:08

Jeg har et spørsmål til menn. 

Jeg er i midten av 20 årene, og har hatt sex med en del menn. Jeg har kun møtt en mann som liker at kvinnen lar det gro på kroppen. Merkelig nok var dette også min aller beste sexpartner, han viste slik et begjær ovenfor meg som jeg ikke har sett maken til! Første gang vi lå sammen hadde jeg normal hårvekst rundt underlivet (bruker å stusse det slik at hårene er ca. 1 cm korte, barbere bikinilinjen og rundt anus om jeg vil ha kos der, om jeg ikke vil det så lar jeg det være). Vanligvis barberer jeg meg ikke, men i faste forhold kan jeg gjøre det en gang i blant. Det har hendt at jeg har avvist en mann fordi han ville at jeg skulle glattbarbere meg hver gang. Det er ikke aktuelt. Jeg føler meg så selvsikker og deilig med hår på kroppen at herregud.

Uansett, tilbake til denne mannen jeg hadde sex med som elsket at jeg hadde kroppshår. Når vi lå sammen første gang hadde jeg som sagt den hårveksten jeg pleier å ha, inkludert at jeg ikke hadde barbert meg under armene og leggene hadde jeg ikke barbert på en del dager. Han ble helt vill og syntes det var så fantastisk å se en ung kvinne gi faen i skjønnhetsidealer og bare være seg selv (jeg ble satt ut, tro meg). Vi hadde sinnssykt deilig sex, og etterpå sa han at han ville møte meg igjen, men at han ville la det gå et par uker for han ønsket at jeg skulle gro ut alt. Altså full busk under armer, mellom beina osv. Jeg ble litt usikker, men gjorde det. Og herregud dere!!! Han ble helt gal! Jeg har aldri, aldri opplevd å føle meg så sexy som han fikk meg til å føle meg. Han ble jo helt besatt av kroppen min og meg, vi hadde sex i flere timer og han kom flere ganger, det gjorde jeg også. Han selv hadde hår på kroppen også, samt full busk nedentil, og det er noe jeg som kvinne elsker på menn uansett hvem det måtte være. Hår på mannen er hot. 

Etter disse herlige opplevelsene med denne mannen har jeg begynt å føle meg utrolig sexy med hår på kroppen. Nå stusser jeg jo fortsatt, men jeg stusser også under armene. Lar være å ta alt, lar det være litt. Jeg kan noen ganger stusse litt mindre nedentil, altså at hårene er litt lengre enn 1 cm. Har ikke fått noen negative reaksjoner enda, men samtidig ikke opplevd sexen jeg hadde med han mannen jeg snakker om. Sexen var så fylt av begjær, lidenskap, selv om der ikke var følelser inne i bildet så følte jeg meg... Elska? Jeg følte meg mektig, tøff, overlegen alle andre kvinner... Følte meg så heldig! Det var helt nydelig. Vi hadde sex nesten hver dag i mange uker før han dessverre måtte flytte her ifra. Vi begge følte dette var en slags once in a lifetime opplevelse, for han sa selv at han har hatt sex med flere kvinner som NEKTER å la håret gro. De barberer det de kan barbere, han møtte til og med en kvinne som barberte seg på ryggen, på armene og på magen, og han sa selv det var sykt for der var jo ikke behov for det... 

Igjen, jeg har hatt sex med en del menn (anslår mellom 50 og 60 kanskje? holder ikke tellingen men som sagt, jeg er ekstremt glad i sex og menn og ja, så da blir det jo en del) og jeg har som sagt kun bare møtt èn mann som elsker kroppshår på kvinnen. Er dette sjelden vare eller finnes det flere av slike menn? Når jeg ser meg i speilet med hår under armene, mye hår nedentil osv så tenker jeg at herregud, så sexy jeg er! Så barberer jeg meg og fjerner hårene og blir helt sånn... Meh... Er så klart kjempe deilig når mannen får hakeslepp av den glattbarberte frøkna og bruker sin tid på å slikke meg til x antall orgasmer, men likevel. Føler meg så bedre med hår... Har hatt sex med noen kvinner også og det jeg likte best var absolutt de som hadde hår på kroppen.

Halvparten av de jeg har ligget med har også vokset brystkasse, barbert rundt penis osv. Blir noen ganger skuffa over dette, og om det er menn jeg kommer til å møte igjen spør jeg alltid om de kan være så snill å bare la det gro.. Jeg syns barberte kroppsdeler på menn er veldig feminint, udelikat osv. Når mannen lar det gro syns jeg det er vilt, sexy, maskulint osv. Så klart, har man ikke hår på brystkassen er jo det en ting, men tenker hovedsaklig på håret nedentil nå. 

Men ja! Dette ble langt! Tanker rundt dette? Dette er ikke en fetisj for meg altså, det er bare noe jeg liker med menneskekroppen, og som jeg syns er sjeldent i dagens samfunn - alle fjerner jo alt av hår. Det er også noe jeg har bitt meg merke i og tenkt på en del de siste månedene. Anonymous poster hash: a3cba...f01
 • 0
AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

#2 Invader Zim

Invader Zim

  Bruker

 • Medlemmer
 • 3 093 innlegg
 •   17. september 2015

Skrevet 30. juni 2019 - 14:08

Masse hår er jo en egen kategori på porno sider, så ja, det er helt sikkert mange som har et mer eller mindre "overfokusert" forhold til denne ene tingen.

Jeg skulle tro jeg har et "normalt" forhold til kroppshår og liker både med og uten hår.
"Frisert" er nok å foretrekke.
Helt glatt krever for mye stell og det blir for mye sikkel osv når en skal holde på en stund med kjeften. Med frisert er dette en mindre faktor.

Men som med det meste for meg; noen ganger har jeg lyst på vanilje og andre ganger sjokolade.


Hår eller ikke hår har uansett ca 0.01% utslag på hvorvidt jeg har det gøy.
 • 0

#3 AnonymDiskusjon

AnonymDiskusjon

  Anonym bruker

 • Anonym
 • 54 101 innlegg
 •   20. desember 2010

Skrevet 30. juni 2019 - 15:06

 

Frisert er noe jeg selv foretrekker i utgangspunktet, altså på meg selv. Men om jeg møter en mann som elsker at jeg lar det gro så er jo det egentlig bare et pluss, da slipper jeg bruke tid på barbering osv. Estetisk sett er det jo veldig vakkert med et barbert underliv på kvinnen, så jeg skjønner hvorfor menn liker det. Men så handler jo ikke sex bare om utseendet på kroppsdeler.

Jeg er som deg, har et normalt forhold til kroppshår (selv om jeg utelukkende foretrekker at mannen ikke barberer seg, men om han absolutt vil så er det jo greit). Men igjen sitter jeg igjen med et inntrykk av at svært mange syns full busk/hår nedentil, og spesielt under armene på kvinner, er ekkelt og lite sexy. Jeg har dog aldri fått negative reaksjoner på det, men så tror jeg ikke alle mennene har lagt merke til at jeg har hår under armene heller.Anonymous poster hash: a3cba...f01
 • 0
AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

#4 AnonymDiskusjon

AnonymDiskusjon

  Anonym bruker

 • Anonym
 • 54 101 innlegg
 •   20. desember 2010

Skrevet 30. juni 2019 - 16:10

Jeg er mann, og har ingen sterke meninger om dette. Med hår, uten hår, frisert… Så lenge hygienen er på plass er det det viktigste. Hvis jeg får bestemme (og det hender det jeg gjør) så vil jeg ha det glattbarbert eller helst vokset, men det er som sagt en bonus.

For min egen del så er jeg vokset i skrittet og bak, mens jeg lar håret på brystet og under armene være som det er. Det er rett og slett fordi jeg finner det mye lettere å holde meg ren og tørr der nede, lar jeg håret vokse så er det våteksem med en eneste gang.

Anonymous poster hash: c7911...d8d
 • 1
AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

#5 Uderzo

Uderzo

  Moderator

 • Moderatorer
 • 7 273 innlegg
 •   11. mars 2002

Skrevet 30. juni 2019 - 18:03

Jeg foretrekker at kvinner er glattbarbert, men det er min preferanse, sikkert mange andre menn som ikke bryr seg nevneverdig. Nå er det ikke slik at kroppshår nødvendigvis er en show stopper, men hår under armene er ikke spesielt tiltrekkende, synes jeg.

Jeg friserer og barberer meg nedentil, akkurat som jeg ikke liker kjønnshår i munnen, så tviler jeg på at det er mange kvinner som liker det heller. Jeg liker å være delikat nedentil.

 

Nå er jeg ganske hårete ellers, spesielt ryggen som er nærmest pelsbelagt, blir bare mer hårete jo eldre jeg blir :p

Det er sikkert mange som ikke finner det spesielt tiltrekkende heller. Men som TS nevner, det har noe med mandigheten min å gjøre, jeg er ikke spesielt mandig ellers, så jeg beholder kroppshåret inntil videre i et forsøk på å fremstå som mandig i det minste.


 • 0

'Without music, life would be a mistake.' - Friedrich Nietzsche


#6 AnonymDiskusjon

AnonymDiskusjon

  Anonym bruker

 • Anonym
 • 54 101 innlegg
 •   20. desember 2010

Skrevet 30. juni 2019 - 19:13

Jeg foretrekker at kvinner er glattbarbert, men det er min preferanse, sikkert mange andre menn som ikke bryr seg nevneverdig. Nå er det ikke slik at kroppshår nødvendigvis er en show stopper, men hår under armene er ikke spesielt tiltrekkende, synes jeg.

Min erfaring er egentlig at de aller, aller fleste menn foretrekker glattbarbert. Av de mennene jeg har møtt har noen vært likegyldige, noen har hatt tydelige preferanser hva angår glattbarbert (det vil si, etter sex kunne de si sånt som "om vi skal møtes igjen vil jeg gjerne at du er glattbarbert" osv), mens kun en har elsket full busk (også den beste sexen jeg har hatt, men kan være tilfeldig). Jeg har ingenting imot å være glattbarbert, men jeg gidder bare ta meg bryet i et eventuelt forhold, om det er snakk om en gang i blant. Om det er noe mannen utelukkende krever til enhver tid, så er det en dealbreaker for meg. 

Aldri opplevd å bli avvist pga kroppshår. Aldri opplevd stygge kommentarer. Så det er jo en fin ting. Gøy å høre andres synspunkt uansett. Har også opplevd i faste forhold at mannen er gira etter et par uker uten sex, og jeg ikke har stusset eller tatt høvelen fatt og da er det plutselig uproblematisk med busk, hehe. :p Anonymous poster hash: a3cba...f01
 • 0
AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

#7 Uderzo

Uderzo

  Moderator

 • Moderatorer
 • 7 273 innlegg
 •   11. mars 2002

Skrevet 30. juni 2019 - 21:33

Jeg ville aldri ha bedt en kvinne om å glattbarbere seg i en dating situasjon, slik du beskriver, men ikke i et forhold heller forsåvidt, men da er det greit at man møter hverandre på halvveien. Man gir og tar i et forhold ;)

Som mann så vet jeg hvor kjedelig det er å barbere seg hele tiden(derfor jeg har et helskjegg, hehe), men samtidig så er det ikke så digg å holde på der nede og føle han at man gnir munnen mot et sandpapir heller, så jeg vet ikke helt hva som er verst, skikkelige stubs eller masse busk :p

 

Jeg tror det er særdeles få menn som avviser kvinner når de ser de ikke er glattbarbert, jeg er glad som en lerke at noen i det hele tatt vil ha sex med meg.

Som mange kvinner ser ut til å ha forstått, vi kan finne oss i mye for å få sex, så kjønnshår betyr som regel ikke så mye, for å sette det litt på spissen  :lol:


 • 0

'Without music, life would be a mistake.' - Friedrich Nietzsche


#8 djgudleif

djgudleif

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 665 innlegg
 •   17. juni 2005

Skrevet 4. juli 2019 - 10:13

Jeg liker at det er feminint. Hår nedentil er uvesentlig og må nesten være fritt valg.

Hår under armene og på leggene er derimot er maskuline trekk.

Det går bra at det tar litt tid i mellom barberingene der altså. Men f.eks på stranda/i offentligheten så er det greit om dama mi har gjort seg feminin. Er vel gammeldags der... Men bikinilinjen bør være fiksa. Jeg sier ikke noe om det, for hun tenker nok likens så det bruker å være i orden.

 

I en ideell verden så har det faen ikke noe å si. Men enn så lenge er man påvirket av folk.


Dette innlegget har blitt redigert av Edgelord: 4. juli 2019 - 10:14

 • 0

hva??


#9 hekomo

hekomo

  Bruker

 • Medlemmer
 • 13 445 innlegg
 •   13. juli 2013

Skrevet 4. juli 2019 - 12:15

Har ikke fått noen negative reaksjoner enda, men samtidig ikke opplevd sexen jeg hadde med han mannen jeg snakker om. Sexen var så fylt av begjær, lidenskap, selv om der ikke var følelser inne i bildet så følte jeg meg... Elska? Jeg følte meg mektig, tøff, overlegen alle andre kvinner... Følte meg så heldig! Det var helt nydelig. Vi hadde sex nesten hver dag i mange uker før han dessverre måtte flytte her ifra. Vi begge følte dette var en slags once in a lifetime opplevelse, for han sa selv at han har hatt sex med flere kvinner som NEKTER å la håret gro. De barberer det de kan barbere, han møtte til og med en kvinne som barberte seg på ryggen, på armene og på magen, og han sa selv det var sykt for der var jo ikke behov for det...


Det høres ut som det er en slags fetisj for ham. Altså, at det ikke nødvendigvis er deg han tenner så sykt på som sådan, men det at du er hårete.
 • 0

#10 AnonymDiskusjon

AnonymDiskusjon

  Anonym bruker

 • Anonym
 • 54 101 innlegg
 •   20. desember 2010

Skrevet 4. juli 2019 - 22:41

Det høres ut som det er en slags fetisj for ham. Altså, at det ikke nødvendigvis er deg han tenner så sykt på som sådan, men det at du er hårete.

Jeg tenkte også at det var en fetisj han hadde, men så hente det at jeg barberte leggene og under armene pga jeg skulle gå i kjole uten ermer ved en anledning. Det gjorde ingen forskjell, han sa selv han foretrakk med hår men om jeg var uten gikk det fint. Så han ga en del signaler på at det ikke bare var pga håret han tente på meg, men det var en del av pakken da.. Kan hende jeg føler meg sexy med hår pga jeg forbinder hår på kroppen med den følelsen han ga meg??? Jeg vet da faen. Jeg liker meg selv med hår iallefall men barberer om det skal være nødvendig, dog ikke hele tiden. Når jeg skal ut i offentligheten så barberer jeg de stedene som vises. Mest fordi jeg ikke orker stygge blikk. Så jeg føyer meg nok litt etter samfunnet ja. Anonymous poster hash: a3cba...f01
 • 0
AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere