Gå til innhold

Minecraft-server - Griznarnia - mc.griznah.net - oppe 24/7 - 5+ år online!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hei!

 

Jeg er en gutt på alderen 15år som vil vise intresse for å spille på denne serveren. Jeg har god fartstid på minecraft på ca et års tid. Jeg er en seriøs og erfaren Minecraft spiller som er meget behjelpelig når det gjelder ting, eksempel ingame og på forum. Kan bekrefte med en gang at jeg respektere og har forstått reglene som er satt på serveren. Navnet mitt ingame er "Pjatte"

 

Når det gjelder andre servere så spilte jeg på mange forskjellige servere i starten. (Den tiden jeg var ny på spiller, tidlig i Alpa) Og fant egentlig aldri en seriøs og gøyal server der det går and å slappe av å snakke om alt og ingenting. Etter hvert fant jeg serveren Hardwork, og har veldig lang spille periode der, og det har end med at jeg har fått statusen som[VAKT]Pjattepå Hardwork. Den statusen har jeg hatt over et halvt års tid.

 

Jeg liker så si og bygge alt, men har på en måte forskjellige "faser" jeg går inn i, dette er selv ubevist. Det jeg mener det dette er at jeg plutselig får intresse for å bare strip mine å utforske huler. Så disse "fasene" forandrer seg jevnlig. Men det jeg fordriver tiden med å gjøre er vell å snakke med de nye og kjente jeg møter. Samt at jeg har en veldig sterk intresse for alt teknisk ingame, det vil si redstone og slik. Er veldig erfaren på det omerådet.

 

Hva har jeg tenkt å gjøre på denne serveren? Vell, Jeg er her mest for det "sosiale" med å bygge med andre og rett og slett holde på med ting som redstone osv. Det kommer ikke mye useriøst ifra meg.

 

Selve denne serveren hørte jeg gjennom Trine, altså Triha ingame. Hun kjenner jeg veldig godt og har pratet veldig mye med henne om så si alt! Og dette er en av grunnene til at jeg søker om generell byggetilatelse på Griznah.

 

Mvh hilsen

Patrik hals aka Pjatte ingame

Endret av pjatte
  • Liker 1
Lenke til kommentar

søker byggetillatelse på Griznah.

 

har bare spilt singleplayer minecraft hittil, og serveren deres ser ut til å være livat og stabil. jeg er ca 50/50 miner og bygger og har en forkjærlighet for middelalderborger og strukturer i glass og steim.

 

kjenner ingen på serveren fra før men er erfaren mmo-spiller som er hjelpsom og hyggelig å ha med å gjøre.

 

nicket er Damnation77

Lenke til kommentar

Halloen! 21 år gammel kar her som ønsker tilgang til serveren deres.

Har vært av og på Minecraft siden det kom.

Heldigvis fikk jeg etter hvert med meg en kompis, og sammen brukte vi 12 timer på denne.

I det siste har jeg og en kollega hatt et lite prosjekt hvor vi har laget en landsby. Der har vi sykehus, politistasjon, fengsel, havn, en katedral jeg selv er svært fornøyd med og ganske mye mer. Planen er å frappe det i nærmeste fremtid.

Jeg er veldig nøye med byggingen min, og når jeg ser noen andre bygge noe, er jeg ikke redd for å komme med forslag til hva som kan bli gjort annerledes. La oss si at jeg er en perfeksjonist. Jeg ser på servere som et samarbeid. Man hjelper ikke nødvendig hverandre ved å gi hverandre materialer, men hver og èn er med på å danne en god og naturlig helhet.

Det er i hvert fall slik jeg ser det.

Uansett, jeg er ingen griefer. Generelt tror jeg at oppførselen min er tålelig. Den største forbrytelsen jeg vil kunne begå er ikke å være den mest aktive spilleren, litt avhengig av andre Minecraft-prosjekter og ting i det virkelige liv.

 

Håper vi sees :) mitt ingame navn er thormario.

Endret av Edian
Lenke til kommentar

Heisann!

 

Er 20 år og har spillt minecraft siden alpha, men ikke vært noe særlig innom multiplayerdelen enda. Har flakket innom forskjellige servere fra tid til annen,men synes maktforholdet mellom admin og normale brukere har vært for stor. Har hørt gode ting om denne serveren, og skulle gjerne ha hatt byggetilatelse for å spille sammen med andre som jeg kjenner, som holder til på serveren deres.

 

Jeg liker muligheten multiplayer byr på, hvor man kan sammarbeide om bygninger uten å være redd for at den skal bli revet ned av griefers. Dere virker til å være opptatt av seriøse medlemmer, så jeg søker hos dere hvor jeg har inntrykk av at byggeprosjekter får stå i fred.

Navnet mitt in game er Dorx :)

Lenke til kommentar

hei, jeg bare lurte på om jeg kunne få byggetillatelse på serveren? navnet in-game er MidgetGoat.

 

jeg spilte på denne serveren før på samme bruker som broren min, helt til han var så dum at han griefa et sted på serveren og ble bannet :thumbdown: . dermed har jeg ikke fått spille på serveren til jeg hadde fått meg ny account :dontgetit: .

 

jeg hadde søkt en gang tidligere men jeg har ikke fått noe svar enda

 

takk

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...