Gå til innhold

Oktoberfest 2009, -Teddy-, Nikon Lens Series E: 35mm f/2.5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Riktig k.n.b, det er (finger)plekter. De to med mange små hull tres på peke- og langefinger, det siste går på tommelen. Svært viktig for meg at de er bøyd riktig til min spillestil så de treffer strengene rett. Hadde lagt de fra meg på gulvet ved siden av meg en gang, det er nesten så livet passerte i revy foran øynene mine idet onkel tråkket på dem... Sånn sett er det lettere med gitarplekter ^^

 

Her er et alternativt jaktbytte fra i dag som jeg egentlig ikke hadde tenkt til å publisere (vil prøve meg på et slikt skudd igjen senere), men her har jeg på meg plekterne mine.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
post-50769-1254953711_thumb.jpg
Lenke til kommentar

Torsdag 8. oktober: Kissa dog

 

Ble gatefoto i dag. Gikk tilbake et stykke for å ta dette bildet etter å først ha passert typen med bikkja. I det jeg skulle spørre om å få ta bilde ble jeg nesten nedrent av ei gammel dame med hestehale. Brått begynte hun å kjæle voldsomt med saken, og bildet var et faktum. Bomma en tanke på fokuset, er ikke alltid like lett å fokusere raskt manuelt. Vanskelig å bestemme seg for bilde i dag, har fem bilder jeg føler stiller i omtrent samme klasse.

 

post-50769-1255032222_thumb.jpg

Lenke til kommentar

@Laze: Hehe, det hjelper mye at jeg slipper å justere brennvidden, men har misset noen bilder pga fokus. Vanskelig å sjekke fokus raskt, må fokusere litt fram og tilbake for å faktisk se om det er skarpt eller ikke. Eventuet flytte rundt på fokusmåleren i kameraet, men det tar tid det også...

 

@k.n.b: Haha, ja, eieren holdt båndet ganske stramt og så generelt skeptisk ut til at folk skulle klappe krabaten. Det er egentlig et skikkelig kjettingbånd, men fikk det ikke med på bildet.

 

@Anfall: Takk for kommentar!

 

@arnold_layne: Har justert opp eksponeringen et halvt stopp, kjørt opp høylysene ganske voldsomt og dratt ned skyggene en del. Kastet på en lett vignettering, ellers følte jeg at eieren tok for mye oppmerksomhet fra hunden og damen.

 

@GCardinal: Sånn blurry og utvasket? ^^ Ser at folk her har sterkere forhold til E-serien enn hva jeg hadde i utgangspunktet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...