Gå til innhold

Den Store Hundetråden


Anbefalte innlegg

ENDRET: Og den siste uken har hundetråden godt fra å være hyggelig med gode diskusjoner til å bare gå på person. =(

 

Noen synes det er ekstremt morro å motsi alt alle andre gjør. Det er som regel bare for å irritere, og jeg har funnet ut at det er like greit å ignorere slikt. Hvis man forsøker å motsi kverrulanter vil de kverrulere på at du motsier at de motsier deg osv :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå synes jeg du oppfører deg barnslig, Øyvind (og det kommer fra en 16. åring). Du har all rett til å være uenig i valget til Mushi, både det å gi bort hunden og så skaffe seg en ny. Men så lenge du ikke kjenner Mushi, og heller ikke vet nøyaktig hva som gikk feil første gang synes jeg du skal respektere Mushis valg. Det er tross alt ikke lett å skille seg av med hunden sin, selv om det kan være for hundens beste.

 

ENDRET: Og den siste uken har hundetråden godt fra å være hyggelig med gode diskusjoner til å bare gå på person. =(

Kjempebra sagt :thumbup:

Lenke til kommentar
syns det er greit med litt diskusjon jeg. man skal ikke hoppe i været og være positiv bare for å være hyggelig. Når folk tar til seg en hund må de forstå at det medfører en del ANSVAR. Hallelulja stemning og bare lykke sender feil signaler...

Så du synes heller at hun skulle beholde hunden selv om det hadde vært urettferdig for de begge? Ærlig talt! All respekt til den som finner ut at man har tatt seg "vann over hodet" og omplasserer hunden til beste for alle parter. O.T: Du er vel imot skillsmisse også du da kanskje - selv om man finner ut at man ikke passer sammen?

Lenke til kommentar

Hei hei!

 

Jeg ser det foregår en liten diskusjon her så jeg skal ikke prøve å bryte gjennom den, men siden det er i hundetråden jeg kommer til å være mest kan jeg jo si litt om mine hunder og meg. Selvom det kanskje ikke kommer til veldig stor interesse kan det være greit å vite sånn nogenlunde hvem man snakker med :p

 

Jeg er 15 år og har en labrador/golden tispe på 4 år, Aysha. Vi trener agility, og har akkurat startet i kl. 1. Jeg har en hund til her hjemme på 11 mnd. En labrador hann som heter Oscar. Han er en hyper liten sak som begynner på agility kurs om 2 uker :) Jeg prøve å få med meg en del om hund og hundehold. Jeg trener klikkertrener, men jeg bruker "nei" som korrigering. Altså ikke 100 % positivt.

 

Nå håper jeg det ikke er noen sånn "presenter deg her" tråd, for da har jeg skrevet heeeelt feil.

Endret av VildeogAysha
Lenke til kommentar
Nå håper jeg det ikke er noen sånn "presenter deg her" tråd, for da har jeg skrevet heeeelt feil.

Virker det sånn? :p

Bilder? :)

 

Ikke akkurat de beste bildene av Aysha, men det var de første jeg fant av ca. 600 bilder :p Legger inn noen aglity bilder senere.

post-149464-1199735879_thumb.jpg

post-149464-1199736028_thumb.jpg

post-149464-1199736121_thumb.jpg

Endret av VildeogAysha
Lenke til kommentar
...og da har vi en omplassering innen året tenker jeg....

 

Hørt at SBT er kul rase...

 

Syns den kommentaren var ganske unødvendig. Greit nok å si ting på kødd, men dette blir vel for å irritere?

Men mange her inne på forumet tåler jo ikke å høre heller. Dette er et diskusjonsforum og folk må få si meningene sine uten at folk syter. Vi må også få rette på andre når de sier noe feil! *en bull terrier krever ingenting' -feil den krever mye!! - dårlig eksempel på hårsåre folk.

 

Jeg skjønner godt hva du mener. Men hun hadde sikkert sine valg. Den hunden hun hadde før krever mye! Og i uerfarne hender kommer den lett ute av kontroll. Har ikke tall på hvor mange BT som har blitt omplassert. (det er en bull terrier sant?

 

Du verden så irriterende. Jeg skulle poste, og så ble tråden stengt. haha.

Jeg tjyv poster den her..

Jeg fikk beskjeden fra et annet forum. Og som du ser, er teksten kopiert(hundesonen).

Jeg kan ikke stå for det som er skrevet og om det er sant eller ikke.

Men når flere sier at dette 'stemmer', så la jeg denne ut.

Om du føler det ikke er sant, kan du gjerne ta kontakt med admin og stenge tråden :)

Endret av Marialn
Lenke til kommentar

Koselig stemning her :roll: . Er helt enig med både Matsemann, Light Alba og de andre. Det er flott at hun innså at hun ikke kunne håndtere ham. Å omplassere den som valp er mye bedre enn å la den bli helt ødelagt. Hun skjønte hva som var best for dem begge. Og nå som hun har fått seg en enklere rase som sikkert passer henne bedre, vil det nok gå bra

 

Ønsker deg lykke til mushi!

 

Coton de Tulear : Coton de Tulear en liten rase i Norge. La deg ikke lure av utseende-denne hunden er tøffere enn du tror! Coton er glade, raske, intelligente, lekne, morsomme, røytefrie , og er allergivennlige. De har heller ikke den karakteristiske "hundelukten" selv når de er våte. De er meget hengivne mot sin eier, sterke, friske og lever lenge. Pga deres noe spesielle vinkler i bena, har de en egenartet måte å gå på. De har en hoppende gange.

Pelsen har en bommullsaktig konsistens, derav navnet Coton de Tulear som betyr Bomull fra Tulear, som er en havneby på Madagaskar. Det er forskjellige historier om Cotons opprinnelse. Man regner med at rasen har oppstått ved at rike menneskers selskaps hunder har reddet seg i land på Madagaskar ved skipsforlis og krysset seg med lokale terriervarianter. Noen sier også at sjørøvere brakte dem med seg fra skipene. De første nedtegnelser om Coton på Madagaskar er visstnok fra slutten av 1500 tallet. De omtales som vaktsomme og ville revelignende hvite hunder som jaget i flokk.

Coton har mange kallenavn. bla. The anti depression dog, the little clown, The little white Devil.

Coton er også kjent som Krokodillehunden, ikke fordi den jaget Krokodiller , men den ble brukt til å avlede Krokodillene når buskapen skulle krysse noen av de mange elvene på Madagaskar.

 

Og et bilde av den lille krokodillehunden min (her var han yngere)

Endret av KittyCat
Lenke til kommentar

Ganska bra bildeserie jeg har tatt av hunden min der..

Først står han å snuser på kattungene. snur seg unna, slikker seg rundt munne, viser tenner, for å si at han ikke er farlig (Dempende signaler).

Så legger han seg ned å ser, legger ned hodet og smiiler, ligger helt rolig helt til en kommer bort og vips så 'biter' han over den :!:

Han har vært utrolig snill med bebisene :) selv om det ut som han spiser de.. Vasker de i stjerten osv :p

Endret av Marialn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...