Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    64
  • comments
    408
  • views
    144516

Trivial Pursuit

Sign in to follow this  
Guest

417 views

10 gode grunner til at Trivial Pursuit er et teit spill1) Skrievfeil på kotrene som dumingenne ikke gdotar 2) Spillet baseres for mye på terningkast og -flaks3) Du får spørsmål om obskur rumensk litteratur, de du spiller mot får spørsmål om "hva het karakteren i Friends som var gift med Emily" eller "hvilken farge har en brannbil".4) Det er vanskelig å integrere avkledning, i motsetning til klespoker, strippeludo og klesyatzy5) Kategoriene er teite, de burde heller vært-Filmkunnskap-Rock- og Metalmusikk-Hotte damer-Ting Kristin kan6) Kakestykkene er vanskelig å få nedi kaken7) Det er ekstremt vanskelig å jukse uten å bli tatt8) Folk som er smartere enn deg har en tendens til å gni det inn ved å sukke høyt når du får et spørsmål, som i "herregud hvem vet ikke det der", og stort sett bare på spørsmålene du ikke har snøring på... 9) Musikkspørsmål er nærmest fraværende hvis musikken ikke er skrevet før 17- 1800 tallet10) Jeg tapte :mad: Brettspill er KUN gøy når man vinner. HVER GANG.

Sign in to follow this  


7 Comments


Recommended Comments

3) Du får spørsmål om obskur rumensk litteratur, de du spiller mot får spørsmål om "hva het karakteren i Friends som var gift med Emily" eller "hvilken farge har en brannbil".

 

Well this really seperates the man from the boys!

 

firetrucks.. firetrucks.. whats the colour of those big red fire trucks? I can picture them now.. all red and everything..

 

Sett på Family Guy? :D

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...