Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    64
  • comments
    408
  • views
    144462

Da Kristin skulle bygge selv

Sign in to follow this  
Guest

279 views

18867_PE104060_S3.jpgEVIL! Kjøpte møbler på IKEA med en venninne for noen dager siden. Da jeg nevnte for foreldrene mine at jeg skulle bygge dem selv bare lo de lenge, og lurte på åssen jeg skulle LAGE noe som helst. Jeg er nemlig mye bedre på å ødelegge... Hadde en bokhylle, tv-bord og et salongbord. Jeg hadde trodd at bokhyllen ville bli den store utfordringen, med CD-hylle katastrofen fra 2003 friskt i minnet, men alt gikk fint, ting vippet ikke, jeg slo meg ikke i leggen med hammeren eller stakk ut øyet til noen. Det sa seg selv at jeg snart hadde brukt opp flaksen min. Så skulle jeg bare avslutte med noe som virket som plankekjøring, et LACK salongbord. Det eneste man skulle var å skru inn noen skruer. Men skruene ville ikke nedi. Uansett hvor mye jeg prøvde. Det ble latterlig tungt. Jeg brukte tre forbanna dager på å bygge det bordet. Når folk har lurt på hvorfor jeg har hatt armer som ikke funket, var ikke IKEA-skade gyldig grunn heller. Til slutt tvang jeg bare bordbeinet på plass. Bordet vipper litt, men ikke så det merkes om man ikke provoserer det frem. 2 av 3 møbler får gå.Og jo. Nyttårsaften. Mye bra i smågamle smårips, ikke noe pent i eldre rips. Mye det samme som vanlig altså.
Sign in to follow this  


5 Comments


Recommended Comments

Du valgte nok et av de vanskeligste bordene ja. Det er stort utvalg på IKEA, det gjelder å velge riktig. Du må sette deg inn i hvert enkelt bord før eventuelle innkjøp.

Share this comment


Link to comment

Dette bordet vil jeg si rett og slett voldtok skrujernet mitt på det aller ALLER groveste.. Var HELT ubrukelig etterpå.. Måtte kjøpe nytt for å få ned 3-5 skruer som akuratt sto for høyt til å kunne får vridd beinene på plass!

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...