Jump to content

BloggeMRN

Sign in to follow this  
  • entries
    19
  • comments
    33
  • views
    4906

Da har jeg begynt med WoW igjen

Sign in to follow this  
MRN

59 views

Jeg har vært et par måneder vekke fra det spillet. Husker ikke hvor lenge, men grunnen var at jeg ble lei av det. Jeg hadde nok ilevel til å gå raid, og det gjorde jeg, men fikk bare ned de to første bossene. Kanskje det var et tredje forsøk på tredje boss?

 

Men raidleaderen ga seg raskt etterpå. Han var uenig i hvordan guildet ble drevet.

 

Så var det et nytt raid, som ikke gikk så bra, faktisk dårligere. Han sa takk for seg og skyldte på at han var lei av spillet. Før alt dette, så var det enda en raidleader som ga seg. Mens jeg var der, så var det bare ett skifte i guildleder.

 

Så, når jeg logga meg på, så var guildet ganske dødt. 2 stk hadde logga seg inn i det siste døgnet, og det var bare meg som var online. Jeg tok en titt i loggen, og så at flere prominente medlemmer hadde forlatt guildet for en måned sida.

 

Så, jeg tok kontakt med den ene som var online i vennelista mi og lurte på hvor han var. Han var tilbake til Moonglade, Alliance.

 

Og der hadde jeg chars fra før av, en L72 Paladin. Tydeligvis hadde jeg tenkt å tanke, fordi jeg gikk rundt med skjold... Men det er retri jeg har spilt mest.

 

Knappene var totalt fucked.

 

Jeg tok en random runde på den gamle characteren min, noe som gikk aldeles strålende. Knappe som jeg hadde plassert den gangen virka fint. shift+4 for Rebuke, F for Templar's Verdict osv.

 

Så jeg tok fram penn og papir og skrev ned spellsene og hvor de lå hen, og satte opp det samme på den nye characteren. Jeg har visst ikke Divine Storm, så Shift+2-plassen er ledig.

 

Jeg gikk raskt fra 72 til 74, og nå er jeg nesten 75. Jeg gikk et par runder i dungeons med guildet med, 4+resten random, noe som hjalp litt.

 

Men det som overasker meg, er at jeg ikke har fått et eneste nytt item. Jeg kan da ikke være så godt geara da jeg slutta å spille sist?!

 

Jeg får finne meg et AH...

 

 

 

 

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...