Gå til innhold
  • blogginnlegg
    33
  • kommentarer
    84
  • visninger
    58 205

19 år siden starten på verdens undergang


Gjest

427 visninger

Ja. Da er jeg blitt 19 år gammel. Pussig. Jeg føler meg ikke noe eldre, ei heller ser jeg eldre ut. Det har seg alikevel slik at jeg har blitt et år eldre enn jeg var i går.Hva har jeg nå lov til? -Kjøre bil (Det har jeg kunnet siden jeg tok lappen)-Kjøpe øl ute og i butikk (Hadde jeg ville hatt det ville jeg gjort det mange ganger allerede)-Kjøpe Røyk (Det har jeg allerede gjort i 4 år omtrent)Er det noe jeg faktisk har lov til nå som jeg IKKE kunne gjøre i går? nei. Hva er poenget med å bli 19 år da? - Jeg er året nærmere kjøpesprit, men så sjeldent som jeg drikker er ikke det noe å rope hurra for.- Familien samles for å hylle mitt gode navn og rykte.- Jeg får masse gaver :D:dribble: Hvis noen har noen bedre grunn til å bli 19 vil jeg gjerne høre det.Dette er alt jeg gadd å skrive på nåværende tidspunkt.

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

19 er bare piss :thumbdown: har 1,5 måned igjen til jeg blir det. Er faen ikke en eneste positiv grunn med det bortsett fra at man høres litt eldre ut når man sier "jeg er 19" :p

 

Tror jeg skal hoppe ned fra 2 etasje i huset mitt og falle i koma... våkne når jeg er 20 og dra rett på polet og kjøpe sprit, så stikke ut på 20 års stedene :yes:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...