Gå til innhold
  • blogginnlegg
    16
  • kommentarer
    6
  • visninger
    13 880

Slapphet!


Gjest

368 visninger

Jeg skjønner ikke hvordan det går an å være så slapp. I dag har jeg spist frokost, lunsj og kveldsmat. Orket ikke lage middag. Jeg har matte- og IT-innlevering i morgen, har jeg gjort ferdig noen av dem? NeiMange har skrevet ferdig Ex-phil til om to uker, enkelte så mye som 9 sider! Jeg har ikke engang peiling på hva vi skal skrive om, og har heller ikke lest stoffet enda. Ex-phil-timene er tross alt for kjedelige til å gå i.I steden for alt dette jeg egentlig burde gjøre, har jeg surfet HW og spilt Forgotten Battles. Virker som utrolig ineffektiv bruk av tiden spør du meg.De andre dagene denne uken har jeg heller ikke skrevet så mye. Kan fortelle at Quake 2 stadig er utrolig bra. Hadde en god og lang match med en kamerat i dag, sammen med noen botter. Vi hadde begge 190 poeng når vi ga oss. Ikke dårlig matching det nei.Og så må jeg få fiksa denna døgnrytmen min. Snart bare 6 timer til vekkerklokka ringer. Ikke avskrekkende mye, men blir slitsomt i lengden når det skjer tilnærmet hver natt.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

jeg vet akkurat hvordan du har det. sliter med samme jeg også. har eksamener og innleveringer, gidder liksom ikke.. tror motivasjonen min er på bånn for tiden :(

Lenke til kommentar

Litt dritt at det skal være sånn ja. Skrev av matten, og IT-øvinga ble utsatt en uke. Men arbeidsmoralen har ikke bedret seg så mye akkurat. Hører at mange av vennene jobber noen timer med matte annenhver dag og alt mulig rart. Hvordan de orker har jeg ikke helt skjønt.

Nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser. Produktmodelleringsøvinger som ikke akkurat ble godkjent den første gangen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...