Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    64
  • comments
    408
  • views
    144530

Hvor skal vi, hvor går vi? En konsertberetning

Sign in to follow this  
First Best

607 views

PushHands99-12b.jpg

Flytt deg, du står mellom meg og ølteltet

Foo Fighters spilte i Bergen i går. Men selv om konserten var kjekk, var det en ting jeg ikke helt kunne forstå. Hvorfor går folk så utrolig mye frem og tilbake på konserter? Det skal kjøpes øl og hver gang ved hjelp av å brøyte seg gjennom et par hundre meter med menneskemengde for deretter å brøyte seg tilbake, gjerne bærende på et par ølkrus og et par pappbeger med rødvin som skvulpet i alle retninger (!!) Naturlig nok måtte de samme menneskene løpe på toalettet tilsvarende ofte, noe som gjorde at i enkelte øyeblikk virket det igrunn som om vi var de eneste som ville se konserten, alle andre var på vei et eller annet sted.

 

Hvis du er avhengig av å drikke øl gjennom hele konserten, eller ikke kan gå på do i intervaller større enn 15 min, foreslår jeg at du til neste gang vurderer å stille deg ved ølteltet/toalettet den kvelden, og nyte konserten derfra :) Innfinn deg med at du ikke kan stå fremst og likevel gå for å kjøpe deg 3 øl pr time. Så blir det hele en mye bedre konsertopplevelse for oss alle.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Som om jeg skulle sagt det selv. Utrolig plagsomt med folk som absolutt må frem og tilbake hele tiden. I tillegg forventer de å få beholde plassen sin.

 

Mer plagsomt er det dog med de som dytter på alle de ser rett og slett for å få dem til å falle. Jeg har aldri sett poenget med å løpe inn i en folkemengde og ødelegge konsertopplevelsen for så mange som mulig på en gang.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...