Jump to content

atlef's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    0
  • views
    26355

har vært rimelig opptatt med annet,

Sign in to follow this  
atlef

475 views

Som med utprøving av Hardy Heron 64/32 bit.

64bit var meget bra og kjapt, men et av programmene jeg bruker til produksjonen av cast'en er ikke ferdig utviklet for 64bit, så nå er jeg tilbake på 32bit igjen.

Kjipt å ikke kunne utnytte mine 4GiB med ram. men som sagt, det er på vei.

Har og kommet over problemene jeg hadde med Firefox 3, da jeg har funnet erstatninger til de utvidelsene jeg er helt avhengig av. Noen mangler enda, men ikke noen av de viktige. Smøre seg med litt tålmodighet, så dukker de opp.

Så jeg vil anbefale å teste Hardy Heron.

Har og hatt vårrengjøring i maskinen, og skjøvet Vista til den eldre, tregere og mindre disken. Den skal kun brukes til de få gangene jeg spiller, noe jeg enda setter pris på. Og noen av vennene mine spiller veldig mye, så det er greit å joine de en gang i blant.

I tillegg så har jeg familien som ikke helt er overbevist om at Linux er for dem/de er avhengig av Windows i jobb/skole, så det er jo greit å henge med.

Kjører stort sett Windows i VirtualBox ellers.

Ser at bloggen har blitt lest 301 ganger. Så mulig noen vil se det endelige resultatet, når det er ferdig. Jobber videre med det, men har ikke hatt like mye tid.

Takker for oppmerksomheten.

 

atlef.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...