Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    64
  • comments
    408
  • views
    144462

Påskeaften

Sign in to follow this  
First Best

497 views

Været var mye bedre i dag (heldigvis) så i dag kom vi oss faktisk ut av hytten også.

n706545407_2502404_154.jpg

 

Lammesteken ble spist på torsdag så i dag var det meksikansk gryte. Jeg prøvde å fortelle mine kjære foreldre at hybelmat spiser jeg ofte nok, men det var ingen bønn :wee: Men denne var ikke svidd da, så variasjon ble det likevel. Alt i alt: Jeg har spist så mye påskegodteri at jeg er kvalm, fått gått tur på ski, sittet ute i solen og har endelig klart å runde Defender of the holy pig. Påskeaften er absolutt godkjent :)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...