Gå til innhold
  • blogginnlegg
    19
  • kommentarer
    8
  • visninger
    33 223

Bankrollmanagement i poker del II


Billy Bob

613 visninger

Ved en tilfeldighet googlet jeg bankrollmanagement og sannelig var det ikke min blogg som kom først opp. Da er det på tide med en oppdatering i forhold til innlegget fra 2006.

 

Vi er nå kommet til januar 2008. Jeg er bust. Hvorfor? Jo, pga mangel på brm (bankrollmanagement for de nye). Etter å ha spilt NL50 med 500 på bok, som forsåvidt ikke er god brm det heller, ble jeg lei. Dette resulterte i loddtagning på NL200 og NL100. Dette prosjektet svinget fra 100-500$. Spikeren i kisten kom lørdags morgen etter å ha tiltcallet all in med AA på flop 997 og turn x, for å se 94, da jeg satt meg inn med mine siste 100$ på NL200.

Det gikk forsåvidt bra, helt til jeg fikk flush på river samtidig som kameraten på andre siden av bordet fikk hus.

 

Så nå er jeg i null. What to do? Reloade? Innse at en gjør feil et sted? Tenke over hva en holder på med?

 

Ja, det er feil å spille NL200 med 100-500$.

 

Rakebacken min kommer på onsdag. Etter mine beregninger, er det 20$. Jeg skal gjøre et edelt forsøk på trylle de om til millioner med å spille NL6 og tilsvarende turneringer. Så, hva hvis den planen slår feil?

 

Da skal det reloades. Med brm. 30BI. Mao, hvis jeg sitter inn 200$, må jeg spille NL6. Hva skjer om jeg ikke holder meg innenfor 30BI-regelen? Jo, etter avtale med Stjernesjåføren SkateBård, vil et brudd på 30BI-regelen resultere i en heftig og forførende profil på deiligst.no med undertegnede som hovedperson.

 

Herregud som jeg gleder meg.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Ok. Hvis noen skulle falle innom denne bloggen, synes at dette høres ut som Matrix, men fremdeles være interessert; her er noen forklaringer:

 

Bankrollmanagement (brm): Det å kunne spille riktig nivå i forhold til hva en har av penger på en pokerside. F. eks, hvis en skal spille med riktig brm, setter en ikke inn 50$ på en pokerklient for så å spille en 50$ turnering eller sitte seg ned på NL50 (blindsene er på 0,25/0,50$, maks innkjøp er 50$.)

 

NL200: Som tidligere nevnt, betegnelsen på hvilket nivå en spiller i cashgame. Ved NL200 er blindsene på 1/2$, og maks innkjøp er 200$. Merk også at hos noen klienter er ikke det "tak" på hvor mye en kan kjøpe seg inn for, altså en kan sette seg ned på et bord med så mye penger en selv vil.

 

Edit: NL står forresten for No Limit. En kan også spille FL, fixed limit eller PL, pot limit.

 

30BI: 30 Buy-ins. Altså, en kan kjøpe seg inn 30 ganger på hva en vil spille.

 

Vet ikke om det gjorde noen klokere, men prøvde å forklare det som iallfall var gresk for meg en gang.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...