Gå til innhold

Aces' vinkel

  • blogginnlegg
    18
  • kommentarer
    57
  • visninger
    46 226

Nå er det stille i fjøset.


Aces

2 598 visninger

vg_logo.jpg

 

"Noen fotballsupportere står på den ene siden av t-banestasjonen, to andre på den andre siden. Etter litt erting frem og tilbake kommer en tredje mann bort til de to og begynner å synge. "Nå er det stille i fjøset" synges høyere og høyere til han overdøver alle andre. "NÅ ER DET STILLE I FJØSET" synges mens han danser som en gal.

T-banen kommer, og supporterne på den andre siden av t-banesporet går på og blir borte. Mr.Crazy ser litt dumt rundt seg før han setter seg ned for å lese VG. Han får etterhvert selskap av de to andre."

 

Er det noen som skjønner denne reklamen? For jeg kan love dere at jeg gjør det ihvertfall ikke! Stille i fjøset, er det en kode for noe fotballspråk jeg ikke skjønner, eller ligger det en godt skjult mening bak det hele?

AAAAARGH!! Greier ikke tenke på noe annet før jeg skjønner denne hjernevaskende reklamen til VG.

 

 

"Nå er det stille i fjøset..." Ja det skal jeg love deg at det er!

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Stille i fjøset? Har selv aldri hørt det før, men ettersom det er vålerenga som synger det til lsk, så regner jeg det har noe med at lillestrøm er mer på "landet" enn det Oslo er. Selv synger vi(Brann) "Kan i høre bønder synge" til alle andre enn Vif og Lyn, ettersom Oslo er en større by...

Lenke til kommentar

Altså, tar det nå mer som at de andre fotballsupporterene stakk av istedet for å stå der å "sloss", på grunn av at det ble så dumt. Så derfor fikk han bort dem, så han fikk lest VG-en ifred.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...