Gå til innhold

BloggeMRN

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    33
  • visninger
    5 402

Hvordan begynne å snuse - Uke 1


Gjest

752 visninger

Hvordan begynne å snuse - Uke 1Jeg har en sommervikar på jobben. Han snuser. Han ser så tøff ut når han snuser. Spesielt når han "snyter" ut snusen, plasserer det i hånda og kaster (og bommer) på årets sommervikar-mobbeoffer.Jeg møtte han på byen for ca. tre helger siden. Da sa jeg, full som jeg var, at jeg skulle begynne å snuse. Jeg skulle kjøpe en snusboks. Jeg husker vagt at han bare så dumt på meg og sa ingenting :)Jeg bestemte meg å ikke snuse mens alle andre ser på det, så jeg venta til nattskiftet. Nattskiftet kom, og jeg holdt mitt ord. Jeg kjøpte meg en General. Jeg gikk på en butikk som jeg aldri ellers går på. Jeg så meg nøye etter et kjøleskap, eller kanskje de hadde ved disken, men det endte opp med at jeg måtte spørre den søte jenta i kassa. (Hun var ikke så søt, ellers hadde jeg ikke klart å spørre). "Og en snus, General", sa jeg. "Porsjon?", sa hun. Jeg nølte fram et "nei...". Jeg har jo ikke peiling. Men jeg fikk med meg en boks.Så kom jeg på jobb og skrøt over at jeg hadde fått kjøpt meg snus. Opplæring begynte med en gang. Først vaske henda, så åpne boksen (bare det er en IQ-test). Så ta to stk klyper, presse i hånda, ta opp, rulle til en prell (var det han kalte det), stappe under leppa, vente en time, ta ut. Vel, å mekke (bake da) det der, var ikke lett. Ikke for nybegynnere.Tror jeg fikk nok snus, for jeg var nokså svimmel, og når jeg skulle ta det ut, så holdt jeg på å brekke meg. Kanskje ikke så lurt å svelge det greiene der. Kan se for meg at det er lakserende...Dag 2 var det bakesnus for alle penga. Hans penger. Tror jeg prøvde å bake med en på egenhånd på dag 3 og 4, men jeg fikk spandert et par porsjonssnuser i ny og ne. Så da bestemte jeg meg for å prøve det neste uke.Nå er det neste uke (Uke 2) og jeg tar porsjonssnus. Disse er langt mildere, bedre på smak og mye greiere og ha med å gjøre. Men jeg har bakesnusen enda, i bakhånd.Jeg skal bare snuse i disse to ukene, for det er siste uka til han tøffe vikaren som snuser...

17 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Pass på, for det er nå du velger om du blir helt avhengig eller ikke. (I know, røyker og har snust).

 

Etter denne uken har gått, når du slutter så kommer du til å merke at du savner å snuse litt. Hvis du gir etter, så er du fast snuser. Da er du hekta, slutter du HELT nå, er det over.

 

Tenk på det, ikke noe lurt å begynne. Det er rett og slett veldig dumt å begynne.

Lenke til kommentar

Bakesnusen er langt fra halvtom, og jeg har "mye" porsjons igjen (det begynner å minke, dog.)

 

Det som kommer til å skje er: "Jeg skal bare bruke opp det jeg har, altså". -> "Skulle bare kjøpe en boks til" -> "hekta".

 

Men tror ikke det skjer. Jeg kommer nok til å slutte. Helt sikkert...

Lenke til kommentar

er ikke helt det samme, men noe lignende... jeg skulle "bare" røyke ferdig en kartong jeg fikk av husverten jeg.... du kan selv gjette hvordan det gikk... :whistle:

Lenke til kommentar

Hay. Jeg er litt i samme situasjon. Jobbet i militæret før (5 år) og har sett min andel snusere. I likhet med deg også, så synes jeg det er ustyrtelig tøft, og bra at det enda ikke er påvist skadelig=) Men jeg drikker jo alkohol, og er klar over skadevirkningene.

 

Har prøvd å begynne for ett år siden, da gikk jeg med hodet heva inn på lokalkiosken og sa at "jeg skal begynne å snuse, hva anbefaler du?"

Den dagen gikk jeg ut med babybleier, jentesnus.. Etter at den boksen var tom, så gikk jeg over til monsterposer, men de ble jeg drittkvalm av, og slutta på dagen etter litt oppkast.. (samme opplevelse som når jeg tygde og spytta skrå, noe som er ENDA tøffere).

 

Men nå skulle jeg for litt over en måned siden opp til en kamerat av meg som jobber i forsvaret, og da kjøpte jeg meg en boks hvit porsjon på flyplassen, en type som ikke renner så mye. Den brukte jeg saktens meg 3 uker på.

Nå prøver jeg så godt jeg kan å like Onyx, en veldig tøff snus i en veldig tøff boks, tøft lagt inni boksen, i en tøff sort pose. Det fungerer stimulerende på meg, siden jeg drikker masse masse masse kaffe og må "komme meg ned". Da er snusen god å ha..

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
er dette seriøst?

Bra du spurte :)

Jeg skal jo ikke nekte for at jeg selv begynte å røyke fordi jeg syntes det var kult. En av mine ikke så veldig kloke avgjørelser.

Så 18 år etter og diverse hypnosekurs, røyk-til-du-spyr og til sist Zyban "klarte" jeg å slutte å røyke. Dvs jeg stumpet røyken men sprakk på avhengigheten og beynnte å snuse. Med snus har nikotinavhengigheten min nådd nye og fantastiske høyder. Fra 35-40 sigaretterhar jeg nå konstant snusposen under leppen, og sovner som regel med den der om kvelden.

 

Med fare for å være kjedelig moraliserende; Gjør deg deg selv en tjeneste og dropp snusen nå. Du finner ikke mange over 20 år som synes det er kult/tøft å snuse eller røyken, men vil finne at vi alle ser på det som et #¤%& problem.

...og du kommer til å være over 20 mesteparten av livet ;)

Lenke til kommentar

Vil du ha skikkelig effekt driter du i og bake snus'n, bare bli vandt med og lempe ei klype rett oppi og former/dytter på plass med tunga.

Spesielt det og bake i håndflata er bare noob, masse godteri som blir liggende igjen i håndflata og du minker nikotin mengden i prisen/prellen.

skal du bake anbefaler jeg og finne seg ei skikkelig klype og forme denne med peke,lange og tommel, kommer til og ry endel i starten men blir mye bedre, tar kortere tid og du griser ikke til håndflata.

Lenke til kommentar

Hmmm, å begynne å røyke og/eller snuse i dagens opplyste samfunn hvor det er allmennkunnskap hvor skadelig det er må være noe av det dummeste man kan gjøre.

 

Ikke for det, det er ikke så smart å drikke alkohol heller, det er tross alt gift for kroppen, men jeg gjør det i blant allikevel...

Lenke til kommentar

enkelte mennesker kan så sannelig ikke ha mye hjernemasse pakka inn mellom øra, gitt...

 

"og bra at det enda ikke er påvist skadelig=)..:"

- Hvor gammel er du ? 12 år ? Er du hjernedød ? Selvfølgelig har dem påvist at snus og tobakk og nikotin er skadelig.. har du aldri sett alle merkene du finner på tobakks-eskene ? "Røyk er skadelig" "Røyk dreper"... selv om det står "røyk" er det også for snus, skjønner du..

eneste "fordelen" med snus er at man slipper røyken.. (den grå tykke tåka som tar knekken på all sunn fornuft)..

 

Nei... seriøst.. det finnes ikke en eneste jævla grunn i hele verden for å begynne og snuse eller røyke.. det at det skal jævli "tøft" er noe av det mest lattelige jeg noen sinne har hørt !!

 

Ha et godt, nikotinfritt/fylt(?) liv !

 

 

:ohmy: om noen blir personlig truffet og/eller såret av dette innlegget får det så være.. jeg blir litt oppspilt/irritert når jeg leser slikt som er skrevet over.. håper noen kan se på personangrep mellom fingrene.. :ohmy:

Lenke til kommentar

Hehe...Får litt nikosjokk den første gangen... Første gang jeg tok min satt jeg i en kajak ute på et vann og følte meg ordentlig svimmel og god :p .

 

...Som de andre anbefaler ikke begynn. Snuser og tar meg en sigg iblant, men ikke for ofte. Å prøve å starte vil jeg nok ikke råde deg til. Ta deg en iblant for å vise at du ikke er lame for stilens skyld, men ikke gjør det til en vane. :thumbup:

Lenke til kommentar

Ung.no kan henge seg. Drittside.

 

Det er faktisk ikke mye niktoin du får i deg av snus. Ca 20% av totale innholdet per pose.

Det er cirkus like mye som en røyk.

Lenke til kommentar
hvor har du lest det?

men uansett er det ikke vits å bruke penger på det mener jeg, da det er selvmord over lang tid og det er DYRT.

En boks med porsjon koster 50 kr. Denne bruker jeg 4 arbeidsdager på å bruke opp. De siste ukene har jeg brukt lengre tid. Denne prisen er ikke dyr, så det dette kommer jeg til å fortsette med. Gøyere å gå på jobb :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...