Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    64
  • comments
    408
  • views
    144462

Jul, lizm

Sign in to follow this  
Guest

279 views

Desember gikk så fort at jeg fikk egentlig ikke registrert at den hadde begynt før det ble lille julaften. Det var eksamen, julebord, oslotur, jobbing, juleverksted og plutselig var det 23. desember. Julegavene ble stort sett handlet etter innfallsmetoden, men satser på at de fleste blir fornøyde. Julestemningen kom snikende da jeg gikk gjennom Bergen sentrum og så alle de stressede damene løpe rundt med store poser og skrikende unger på slep. Man kan si mye om pepperkaker og reinsdyr, men det er H&M siste lørdag før julaften som virkelig gir meg julestemning. Fjortiser står oppå hverandre og sloss om den siste toppen i størrelse XXS som begge skal gi venninnen sin, og køen står gjennom hele lokalet. For ikke å snakke om julaften, når plutselig ikke man ser et hunkjønn i hele Bergen sentrum, bare masse gutter og menn som løper rundt og stresser med å finne seg julegaver. Juleverkstedet ble ikke like grundig dokumentert som i fjor, men det ble selvsagt produsert nisser også i år, i år ble det nesten et rent forumverksted;Chuck Norris - nissenDSC00186.jpgDen tvilsomme nissenDSC00185.jpgChuck Norris - nissen og den tvilsomme nissen slossDSC00187.jpgEt av julekortene som ble laget (steffys var mye kulere, skal ta bilde av det og legge ut når jeg flytter hjem igjenDSC00183.jpgMå ikke glemme verdens vakreste uroDSC001811.jpgI fjor skrev jeg og Stefan en guide til hvordan slippe billigst unna med gavene i julen. Om du fremdeles ikke er ferdig med julegaveshoppingen finner du mange pointers HER.Jeg har vært forferdelig lat med bloggoppdateringene, men nå er det ferie og muligheter for å gjøre det godt igjen. Skriving kommer gjerne litt lettere når man ikke sitter til kl 1 om natten med tre liter kaffe innabords og leser pensum på daglig basis. God jul, forumtøser :)Og husk, på julaften er kirken full av pyntede smårips som skal spare opp gudstjenester til konfirmasjonen. Enjoy.

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

Yess. Da har jeg lest igjennom hele bloggen din. Utrolig hva man møter av lesestoff på hw.no (som det het i gamle dager. Ned med diskusjon.no :p)

Stå på, sier jeg bare. Skjelden jeg ler av så mye på så kort tid. Det er evt. under nyeste episode med southpark. Du er herved en av de få som (stolt?) kan si at du er på fragments bloggfavorittliste (eller blogg favoritt-liste som det heter i dag). Der har vi bl.a. en klassiker som studenten tester...

 

Men godt nytt år. Satser knallhardt på at du skriver massemasse fremover:)

 

Et annet valg var å sende en PM...men det ble for mye arbeid å klikke seg helt DIT :thumbup:

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...