Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    64
  • comments
    408
  • views
    144462

Reisebrev fra Kreta <3

Sign in to follow this  
Guest

424 views

Kristin befinner seg i det store utland, naermere bestemt paa Kreta. Yeah, over en uke siden forrige forumbesoek gitt... Og hva gjoer Kristin paa? Ingenting! Jeg har gaatt rundt og tenkt paa en saann ca 100 ting jeg skal blogge om naar jeg kommer hjem men har ikke klart aa sette meg ned foran en pc foer naa. Jeg liker stedet jeg bor. De serverer Fisk "Orly" i restauranten, og de har en ekstremt dyslektisk person som er ansvarlig for alle skilt rundt paa hotellet. Du skulle kanskje tro dette er en fyllapost fra en loerdags kveld paa forumet, men det er det faktisk ikke, dette staar paa skiltet ute ved bassenget."Det er forbdt aa ta med egen inad og oirke (yes, mat og drikke seff) ned til bassenget .... Servngspersonale kan ta imot din bestiling" Jeg skal soerge for aa faa tatt bilde av herligheten saann at den kan beskues av alle ;) Jeg har ogsaa moett en del interessante mennesker som bare trygler og ber om aa bli hengt ut paa internett... Blant annet har jeg moett nesten alle figurene fra tv-serien "Little Britain" eller i hvertfall folk som likner stygt. Jeg mangler bare the only gay in the hotel. Det skjer veldig lite ellers, ingen artige fyllahistorier ettersom jeg ikke drikker her nede, men ganske morsomt med en fyr som lurte paa hvorfor jeg ikke kjente han igjen fra ifjor... Han saa ganske trist ut. En toes som liknet paa meg hadde tydeligvis hatt det kjekt med han i fjor sommer. (ja jeg VET det ikke var meg fordi jeg ikke drakk forrige tur heller ;) )Jeg elsker aa bade, sole meg, slappe av, sove tolv timer hver natt, gjoere ingenting.... Jeg haaper det blir flystreik dagen foer jeg skal hjem saa jeg kan vaere her en uke til :love: Kos dere videre, forumtoesene mineHilsen Kristin

Sign in to follow this  


7 Comments


Recommended Comments

Fint med blogginnlegg fra deg. Faen så lkang tid jeg brukle åp å få den PM-en jeg sendte til deg til å være fri for skrivefeil. Det orker jeg ikke her. Gleder meg til du kommer tilbake til vårt fagre (?) fedreland, tøsen min.

Share this comment


Link to comment
Kan jeg få spørre om hvorfor du ikke drikker når du er på sydenferie?:p

Fordi hun reiser med familien. :)

Share this comment


Link to comment
Hvor lenge blir du der? :)

Jeg fungerer visst som Kristins sekretær for øybelikket. ^^ Hun drar hjem med fly lørdag kveld, hvis jeg ikke husker feil.

Share this comment


Link to comment
Hvor lenge blir du der? :)

Jeg fungerer visst som Kristins sekretær for øybelikket. ^^ Hun drar hjem med fly lørdag kveld, hvis jeg ikke husker feil.

 

Hehe det aa svare for menneskene gjorde du da helt ubedt :) Kreta er helt herlig ja, vaert her en gang foer og drar gjerne hit igjen.. deilig oey... men joda... loerdag drar jeg hjem... haaper fremdeles bittelitt paa flystreik men...

Share this comment


Link to comment
Hehe det aa svare for menneskene gjorde du da helt ubedt :)

Ikke prøv å snike deg unna at du betaler meg i naturalia for mine sekretærtjenester.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...