Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Har du kies kjørende i bakgrunnen? Alle kies-prosesser må stanses i Ctrl shift esc før du starter Odin. (og du må selvfølgelig ha de rette driverne installert)

Så lenge du kommer inn i download mode har debugging ingen ting å si...

Nei, jeg har avsluttet alle Kies-prosesser. Jeg mener de riktige driverene er innstallert, det er hvertfall to drivere som blir innstallert når jeg kobler telefonen til pc'en.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

 

Flere som sliter med at når telefonen blir kald så får du opp meldingen "Simkort fjernet" og du må restarte telefonen for å få brukt den igjen? Eventuelt noen som vet hva dette skyldes?

 

Ingen? Veldig irriterende.

 

Dårlig kontakt fra simkort til telefon, kanskje?

Prøvd å pusse simkortet med litt rensevæske for elektronikk?

Hvis det ikke fungerer, legg et lite, tynt papirark/teipbit på baksiden av simkortet, som presser det bedre mot kontaktene til telefonen.

Lenke til kommentar

Hei

 

Har fått et problem etter at jeg nå har byttet ut mitt 16 GB minnekort med et nytt på 32 GB. Foranledningen var at jeg fikk melding på telefonen om at minnet var nesten fullt, noe som gjorde at jeg verken fikk oppdatert eller installert nye apper.

 

Jeg har nå overført offline Wimp-musikk fra det interne minnet til det nye minnekortet. Både på det interne minnet og det nye minnekortet har jeg nå flere GB ledig ifølge "lagring" i "innstillinger". Til tross for dette får jeg ikke oppdatert apper eller installert nye. Får hver gang beskjed om at det ikke er tilstrekkelig lagringsplass. Varslinga om for lite minne er der også, selv om jeg har tatt en omstart på telefonen.

 

Hvordan får jeg fikset dette?

Lenke til kommentar

Apper og "alt annet" ligger på to forskjellige steder på telefonen. Du har 2 GB tilgjengelig med plass på telefonen til apper, og dette påvirkes dessverre ikke ved å bytte minnekort.

For å få frigjort plass til flere apper så må du flytte apper til det interne SD-minnet.

Dette gjør du ved å gå inn på hver enkelt app under System Settings - Apps og velge On SD Card. Jeg vet ikke hva disse valgene heter på norsk.

Det finnes også apper som kan hjelpe deg med denne prosessen: https://play.google.com/store/apps/details?id=bazinga.appmove&hl=no

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei har lyst til å fjærne noe bloatware på min S2, noen tips til å gjøre dette? Først må jeg vell roote denne..

Hvor kan jeg få tak på et litt større batteri til en grei pris, helst innom EU:D

 

Du finner orginalt batteri på Clas Ohlson som er større. (2000mAh) http://www.clasohlson.com/no/Mobiltelefonbatteri-til-Samsung-Galaxy-S-II/38-4892

 

Angående root så er det bare å begynne å lese og lære på Xda. Om du ikke orker det så anbefaler jeg å la vær :)

Lenke til kommentar

Jeg har nylig installert CM 11 M4 (CyanogenMod 11 - snapshot 4) for test. Jeg kjøpte en godt brukt SGS2 til dette formålet, siden jeg har stor interesse for mobile OS. Har ikke prøvd CM tidligere, siden det innebærer rooting, flashing, osv. Det har vært mange steg og punkter i guidene jeg har funnet som har skremt meg litt ;)

 

Men nå som CyanogenMod Installer gjør alt for deg, måtte jeg teste det ut. Det var nesten for enkelt! Lastet ned app på telefon og PC via get.cm. En time senere (måtte oppdatere til siste offisielle versjon via Samsung Kies først), hadde jeg CM 10.3 (4.3.1 Jelly Bean). Flashet manuelt til CM 11 M4 (4.4.2 KitKat). Ganske imponerende å ha samme versjon på en tre år gammel mobil som jeg har på min Nexus 5.

 

Jeg har ikke rukket å teste så mye enda, men har ikke opplevd krasj, heng eller reboot. Uten SIM-kort i standby varer den i flere dager. Det følger også med minimalt med apper, så det brukes lite RAM.

 

post-4862-0-84030300-1394952761_thumb.png post-4862-0-63131400-1394952762_thumb.png post-4862-0-28936200-1394952762_thumb.png

Endret av Pey'J
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har ikke rukket å teste så mye enda, men har ikke opplevd krasj, heng eller reboot. Uten SIM-kort i standby varer den i flere dager. Det følger også med minimalt med apper, så det brukes lite RAM.

Samme med meg, jeg har vært litt skeptisk til å roote pga samme årsak som deg.

Nå lurer jeg på om jeg skal teste jeg også, når det ser så lett ut. (trenger root for å få opptak av samtaler begge veiene i app)

 

Så er du fortsatt like godt fornøyd idag, som når du skrev dette?

 

Edit: hmmm tror jeg missforstod litt. Dette gir vel bare siste SW og ikke rooting :S ?

Endret av KarpeSkrotum
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...