Gå til innhold

Den store The Sims 3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det har gått dårlig med Maxis etter at de ble kjøpt opp av EA. En stund var de redusert til tenketank og folkene deres ble dratt rundt omkring. Håper ting skal gå bedre med Sims 4, men som monzilla er jeg blitt klok av skade, og selv om jeg liker SimCity, så blir det denne gangen ikke noe automatisk kjøp for meg før jeg har prøvd spillet i lengre tid.

Lenke til kommentar

De ser etter kjappe penger, og er villige å grave sin egen grav i samme slengen. Tror det blir ganske lenge til vi får ett bra SimCity/The Sims spill, kanskje viss ett annet studio får tak i rettighetene uten at EA kan blande seg inn i produksjonen.

 

 

 

Nå skal det sies at EA har rekonstituert Maxis i stor grad i form av The Sims Studio, som er en egen divisjon i Maxis. Dette ble gjort etter at The Sims 3 ikke levde opp. Jeg må si jeg var ekstremt overrasket over å høre at de brukte GlassBox til Sims 4... men det virker jo som om den funker for Sims 4 så kanskje det var noe av problemet med SimCity? Og at det ble en slags testing ground for GlassBox...

 

EDIT: Forøvrig: Sitter og ser folk spille Sims 4 på Twitch, og det ser greit nok ut.

Endret av Sectoid
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...