Gå til innhold

's foto

Lock-Aze

Ble med 3 aug. 2004
??????? Sist aktiv: i går, 16:00

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:Overwatch kommer til konsollene, og har fått lanseringsvindu

8. november 2015 - 14:29

40-60 euro og legger opp til omfattende salg av skins etter lansering. Som jeg er OK med. Men om de begynner å selge nye heroes når de selger spillet for såpass mye. Da skal ihvertfall jeg holde meg langt unna.


Enig kjøp av "ekstra" heroes vil være en dealbreaker for min del. Jeg kjøper ikke ett spill til 400-600kroner som skal bære pay2win i tillegg.

Hvis det blir som med CS/Dota der det man betaler ekstra for er skins etc. Så er det greit, da vil jeg gjerne ha spillet.

I tråd:Nå er Valves «konsoll-PC-er» rett rundt hjørnet

5. november 2015 - 14:48

Btw: Valve har etter det jeg kan se ett par tusen spill klar til denne konsollen kommer på markedet. 

http://store.steampo...os=linux&page=1


I tråd:Nå er Valves «konsoll-PC-er» rett rundt hjørnet

5. november 2015 - 14:16

Så hva er fordelen med dette fremfor å koble til en PS4/Xbox-kontroller på PCen? Er det virkelig så mye mer kraft å hente ut gjennom et Linux-basert system? Hva er sannsynligheten for at utviklere vil kaste seg på og utvikle og optimalisere spillene sine for dette OSet?

 

Mest det at man slipper å sitte på kontoret for å spille. At man kan hente så mye mer kraft ut av ett linux-basert system tviler jeg på, det virker som om utviklerne allerede har startet å utvikle spill for Linux. (Vel er iallefall flere spill på linux nå enn det var for ett par år siden) 

 

Det er her ikke snakk om å optimalisere så mye til dette OS'et (SteamOS er Debian i bunnen) det er nok i hovedsak snakk om å optimalisere for Linux.


I tråd:ANMELDELSE: The Park

27. oktober 2015 - 13:25

Så kult ut, kjipt at det kun er til MS :\


I tråd:Nekter å skifte tilbake til sitt eget etternavn etter samlivsbrudd

23. oktober 2015 - 14:42

*snip*

Navneloven § 3 annet ledd:

 

 

Navn som 200 eller færre personer her i riket har som etternavn, kan bare tas som etternavn dersom alle som allerede har det som etternavn, samtykker.

 

 

 

Sjekket på SSBs side , kun 29 som har etternavnet i følge siden.

 

 

Denne lovteksten forteller jo bare noe om når noen skal ta etternavnet. Jeg tviler på at du har noen rettigheter til å "ta tilbake" etternavnet fra henne.

 

Du har samtykket i at hun kunne endre sitt etternavn, at du i ettertid angrer deg endrer jo ikke den saken.