Gå til innhold

's foto

Lock-Aze

Ble med 3 aug. 2004
??????? Sist aktiv: i dag, 14:08

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:Men Thunderbolt var ikke død

20. mai 2015 - 14:10

*snip*

Dette ser jo ytterst reellt og praktisk ut. Du regner vel med at dette blir kjempepopulært om noen år?

Men i mine øyne tar dette bort noe av poenget med laptop, når man må drasse med seg et tungt og stort separat skjermkort med egen PSU. Tror nok det blir lenge til man kan trekke 250W ut av en Thunderbolt/USB eller hva det måtte være...

 

 

Poenget er vel at man da kan ha en bærbar uten det råeste skjermkortet, som man kan koble opp mot ett eksternt skjermkort for deretter å ha mulighenten til å spille på den.


I tråd:sette opp router !

19. mai 2015 - 07:43

Sett opp serveren med DNS (Dette håper jeg du kan) sett så opp DHCP på windows serveren. Routeren bruker du som gateway.

DNS på windows server: http://www.tomsitpro...2012,2-793.html

DHCP på windows server: http://blogs.technet...erver-2012.aspx

 

Sett linksys routeren din opp med det nettverket du har pr. i dag som ett eksternt nettverk, legg det interne nettverket du settter opp "bak" denne på en annen ip-range. f.eks hvis ditt eksterne nettverk er 192.168.1.0/24 så kan du sette det interne nettverket til 10.0.0.0/24 (eller omvendt)

 

Slå av DHCP på linksysrouteren.

 

På windows serveren så setter du gateway til linksysrouteren.

 

Lykke til.


I tråd:Jobb i Irland

15. mai 2015 - 07:52

Kjenner en del som har jobbet i Irland, det går mellom fantastisk og møkkaland... Lønnen er sjelden så mye å skryte av. Men av det jeg har skjønt, så er skatte og avgiftsnivået i Irland lavere enn det er i Norge.

 

Hvis dette er for å få erfaring og for å få forsøkt å bo i utlandet, så kan det være verdt det. Dette er jo en avveining du må gjøre.


I tråd:Får bruke Internett under eksamen

13. mai 2015 - 11:42

Ser ikke helt hva som var utfordringen her. Det er bare skolenes IKT systemer som er helt på tryne, samt at mange (men ikke alle) av de ikt ansatte er helt udugelige i jobben sin. Snakker av erfaring.

 

Utfordringen er sikkert at man ikke skal få lov til å bruke chattefunksjoner i sidene, eller poste artikler på f.eks wikipedia mens eksamen pågår. Det man kan være ganske sikker på, er at hvis det er en måte å komme seg rundt sperringene. Så er det nok noen som kommer til å finne den.


I tråd:Noen som kan hjelpe meg ang. en fornuftig meny i en pythonoppgave?

12. mai 2015 - 16:46

Har du ikke en main klasse som kaller opp disse underklassene som du kan legge menyen i, eventuelt legg menyen i en helt egen klasse og kall denne klassen fra main klassen din. Vanskelig å fortelle hvor du burde legge menyen når man ikke ser resten av koden din.

 

For min del, så hadde jeg bare laget en egen klasse som jeg hadde kalt meny eller noe lignende og satt inn menyen der.