Gå til innhold

's foto

Lock-Aze

Ble med 3 aug. 2004
??????? Sist aktiv: 29. april 2016, 14:20

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:E-SPORT: Viasat starter egen kanal som skal vise e-sport døgnet rundt

29. april 2016 - 07:48

 

Jeg sliter med å se markedet her. De som er interesserte kommer sikkert fortsatt til å streame kamper på nett. Selv ser jeg mindre og mindre på TV.


Potensielt bedre kvalitet rett på tv er jo ikkje å forrakte. Med ukesarkiv og innspillingsmuligheter med "pwr" bokser gjør dette topp!

 

 

Kult konsept, men. Jeg har jo allerede måneds og årsarkiv med avspillingsmuligheter på tv (youtube og chromecast)

 

For min del, så er det SC2 og Dota2 som er interessant. Blir spennende å se hvordan dette blir å gå.


I tråd:Kommer det nye Nokia-produkter snart?

27. april 2016 - 10:00

 

.... og gjerne med varierende operativsystem som for eksempel Jolla eller Ubuntu, i tillegg til Android og eventuelt Windows, selv om jeg mistenker de har brent seg litt på det.


Er ikke mye av grunnen til at Nokia gikk åt skogen i sin tid at de tviholdt egne OS som da ble opplevd som tungrodd osv?

Gleder meg også til ås e hva de kan dra ut av ermet.

 

 

Vel, jeg skydde iallefall banen når nokia tviholdt på menysystemer som var tilpasset telefoner med taster på touchtelefoner. Hadde de laget et touchvennlig gui. Så kunne jeg ha kjøpt meg en nokia. Men de var for tungvinte å bruke og for sent ute med å justere seg inn til en hverdag der de fleste kastet tastaturet og gikk over til rene touchmobiler. Det er iallefall min formening om hvorfor det gikk så fort i utforbakke med Nokia.


I tråd:Den frie kafeen

22. april 2016 - 07:32

 

Hadde man nå bare vært smart å ventet noen dager, så hadde jeg sluppet å sitte oppe til nå og reinstallere utviklingsmiljøer(jeg burde virkelig skrive noen scripts for det der, er jo det samme jeg gjør hver gang)

Ansible kombinert med Git er veldig fint for slikt.

Hvis du aldri har vært borti før: https://github.com/a...nsible-examples

 

 

Kan anbefale å teste Ansible med Vagrant hvis man vil få en følelse for det. 


I tråd:TEST: TarDisk Pear 256 GB

20. april 2016 - 17:26

Jeg går ut ifra at de egentlig bruker osx sin innebygde funksjonalitet når de gjør dette via "sin" software, til de som lurer: når du gjør dette om til en disk og napper ut den eksterne enheten, så skjer det samme som i ett raid 0, maskinen sier godnatt og må reinstalleres hvis ikke kortet settes inn igjen. Jeg har gjort dette selv (da med en eldre versjon av MacBook pro) der jeg nappet ut cdrommen og satte inn en ekstra disk i cdrom brønnen. OSX swapper automatisk det som blir mest aksessert til den raskeste disken.

TLDR: Jeg går ut ifra at de bare bruker fusion drive teknologien i osx for å få disse to diskene til å se ut som en: http://create.pro/bl...y-sshd-for-mac/

I tråd:Hobbybygger gjenopplivet Game Boy med Raspberry Pi Zero

8. april 2016 - 14:04

En grei måte å bruke den gamle døde gameboy'en til noe nytt.