Gå til innhold

's foto

Lock-Aze

Ble med 3 aug. 2004
??????? Sist aktiv: i går, 22:28

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:Koblet feil eller sprengte høytalere?

31. mars 2015 - 23:46

Du mangler broene mellom plussene og minusene på høyttalerne.

attachicon.gifbi-wire-01.jpg

 

Skulle akkurat til å si det samme, hvis du ikke har broene. Så må du koble en utgang på subbene og en på diskantene. Jeg er usikker på om jeg vil si at han har koblet feil, men alle inngangene må være koblet på. 


I tråd:ITIL Foundation - Kurs og Sertfisering, hvor vanskelig?

10. mars 2015 - 08:41

Om dere hadde såpass med undervisning virker dette 3 dagerskurset noe langdradd

 

Burde kanskje sagt at vi hadde en god del mer enn itil foundation på 1/2 år, men en av tingene vi gjorde etterpå var å ta itil sertifiseringen. Gjorde bare at de av oss som tok sertifiseringen hadde større sjangse for å bestå. Siden ingen i min klasse strøyk på itil.


I tråd:ITIL Foundation - Kurs og Sertfisering, hvor vanskelig?

9. mars 2015 - 23:05

Hei.
Til neste uke tar jeg et 3 dagers kurs, ITIL Foundation hvor det er eksamen på siste dagen.


Men hvor omfattende er denne eksamen, er det supervanskelig eller realistisk å bestå?
Og har noen eventuelt tips til hvordan å bestå? er det noe som er lurt å lese på først?

mvh Evelen

 

Mnja, det er realistisk å stå på den, men bare husk på at terminologien kan være litt kronglete. Det er en multiple choise eksamen. Selv om jeg er glad for at jeg leste en del før jeg tok den, vi hadde itil i 1/2 år på skolen før vi tok eksamen. Men tidligere elever har hatt 1-2 ukers intensivkurs og da har de fleste bestått eksamen.


I tråd:Litt hjelp med en heftig Python-oppgave.

4. mars 2015 - 16:06

Går ut ifra at du har kontroll på klassene, denne oppgaven ser nok vanskeligere ut enn den egentlig er (er ganske likt de oppgavene jeg hadde i Python selv, husker de virket omtrent uoverkommelige med første øyekast.)

 

lag en liste med kjøretøy i klassen garasje, som han over sier. Så kan du bare kjøre len(listen) for å få ut antallet kjøretøy i den gitte garasjen.

 

Nesten samme med E: lag en liste over de garasjene som ligger i bygningen, så looper du bare igjennom denne listen og bruker funksjonen for å få ut antall kjøretøy i hver garasje og summerer disse.

 

er bare å kjøre en enkel for loop:

for i in listenavn:

    bilerigarasjen = i.finnAntall()

 

Du får bare spørre hvis du setter deg helt fast.


I tråd:Ta førerkortet på kort tid? redd for å kjøre?

14. februar 2015 - 21:49

Setter pris på diskusjon rundt dette.
Det er ikke slik at jeg MÅ ha førerkortet nå, men det kan være kjekt i enkelte tilfeller å ha den.

 
 

Det at det koster 20-40k er ikke det det står på , men mer det at jeg ikke har klart å motivere meg til å begynne med det desto eldre man har blitt.
Men som folk sier kanskje man bare bør vente om behovet ikke er større enn at jeg har lyst på det.
 

 

Vel, jeg ville ikke valgt intensivopplæring hvis utgangspunktet mitt var at jeg var usikker på å kjøre bil og ikke hadde noen erfaring med det. Intensivopplæring er tross alt gjerne 14 dager der man skal stresses igjennom ett kurs for å lære seg å kjøre bil. Hvis du ikke klarer det på 14 dager og stryker til oppkjøringen... Veeeeel... det er ikke akkurat slik at du får ekstratimer, så da sitter du igjen med valget mellom å enten ta flere timer til en annen aktør eller forsøke deg på oppkjøringen igjen.

 

Hvis du skal kjøre i Oslo, så ville jeg anbefale deg å ta oppkjøringen i Oslo. Er du usikker, så ta en kjøretime eller to hos en kjøreskole, så vet du iallefall hvor landet ligger.