Gå til innhold

's foto

Lock-Aze

Ble med 3 aug. 2004
??????? Sist aktiv: 3. juli 2015, 22:49

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:Windows 8 alvorlig feil?

3. juli 2015 - 16:48

Ja, er nok skjermkort. Driver muligens? Nå har kjører jeg bare vanlig w8 driver, uten å ha installert AMD grafikk driver. Har tidligere slitt med å finne riktig driver til w8, men til slutt fant jeg noe som fungerte. Husker ikke helt hvilket skjermkort jeg har i farta..

 

Neppe driveren, dette ser mer ut som defekt HW. Hvis maskinen ikke hadde slått seg av, så ville jeg tippet at ledningen mellom skjerm og hovedkort hadde fått seg en knekk. Men siden maskinen slår seg av, så vil jeg tippe at du sannsynligvis har ett defekt skjermkort.

 

Hvis du har noen som kan se på det, så kan dette feilsøkes. Men ser ikke bort fra at løsninen er å kassere maskinen og kjøpe en ny.


I tråd:Hvilken linje burde jeg ta?

3. juli 2015 - 00:06

Drifting av arbeidsstasjoner faktisk, syntes det passet meg veldig fint under lærling tiden.

 

Jeg ville sett om det var mulig å finne en litt driftsrettet bachelorlinje. 

http://www.studentum...ormatikk-265420

 

Noe a-la den linjen.


I tråd:Hvilken linje burde jeg ta?

2. juli 2015 - 07:33

Ta en studie der jenteandel er høy. Det blir heftig kjedelig uten jenter på studiet og i arbeidslivet.

Hvilket IT studie er det som tilbyr en høy andel kvinner? (jeg er faktisk nysgjerrig, da jeg ikke kan huske å ha sett det her i Norge)

 

 

Det jeg ønsker å jobbe med er klientdrift.

Hva tenker du på når du sier klientdrift? Har du noe mer spesifikt? Ønsker du å jobbe mest med kunder? Ønsker du å jobbe med drifting av arbeidsstasjoner?


I tråd:Sønn på 22 løper til sin far når jeg setter grenser

22. juni 2015 - 08:55

Han høres noe bortskjemt ut, det er klart. Hvis jeg kunne latt være å gjøre slik som du sa og gå til pappa hver gang du sa jeg skulle gjøre noe, så hadde jeg også gjort det for å slippe å gjøre noe. 

 

Han er nok litt lat og som mange sier å kaste han ut, få han til å betale huseleie etc. glem det, iallefall hvis du har en mann som ikke spiller på lag med deg. Det første du må gjøre, er å sette deg ned med mannen din (uten sønnen din). Fortell hvordan du føler det, hovedpoenget her er at uten å ha mannen din med på laget, så går ikke dette. Det kan f.eks gå slik: Du sier han skal betale husleie, si 2000.- i måneden. Han betaler, men mannen din gir pengene tilbake til sønnen din (stakkars gutten trenger jo lommepenger)

 

Hadde min sønn vært 22 og bodd hjemme, så hadde det ikke vært tema at han hadde fått frokost og ferdigvaskede klær. Det hadde heller ikke vært tema at han skulle vært ferdig utdannet og bodd hjemme gratis. (Har han råd til bensin og burger, så har han råd til å betale for seg hjemme)


I tråd:Skape/gjøre noe selv uten høy utdanning

13. juni 2015 - 00:13

Spørs hva du skal gjøre, mange yrker (f.eks elektriker/tømrer) krever skole(du får ikke lov til å godkjenne det uten riktige sertifiseringer, som krever skolegang). Det jeg ikke skjønner er: hvis man skal lese skolebøkene, for å lære seg det som man lærer på skolen. Hvorfor ikke gå opp til eksamen som privatist?

Når det er sagt, det er mange ting du kan starte med selv, uten skole. Men, det er vanskeligere, da en del yrker som nevnt, krever at du som ansvarlig har de riktige sertifiseringene.

Så ja, du kan starte for deg selv, det krever innsats (en god del av det også) og gjerne startkapital (siden de færreste bedrifter går i pluss fra dag 1)

At ingen kommer til å sjekke at du har utdanning? Spørs hvilke jobb du skal utføre, jeg ville ikke latt deg ta deg av regnskapet til en bedrift hvis du ikke hadde sertifiseringene dine i orden, for å si det sånn.