Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fortell.

"Jeg har ikke noen forutsetning for å noensinne bære frem et barn, derfor burde jeg få lov å bestemme over dem som kan det fordi jeg tror på en gud og forkaster flere hundre andre guder" er ikke et godt eksempel på rasjonalitet.

 

De fleste abortmotstandere er a) typen som mener at staten bør holde seg ute fra privatlivet deres og b) menn.

Endret av Eplefe
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rar logikk.

Muligens. Men jeg ser ikke så stor forskjell på verdien av et egg som skal til å bli befruktet, og et egg som ble befruktet i går. Det er fortsatt ikke ordentlig liv ennå. Synes jeg.

 

Er forresten ganske sikker på at Hitler var for abort når jeg tenker over det. Jaja.

Endret av HedvigR
Lenke til kommentar

"Jeg har ikke noen forutsetning for å noensinne bære frem et barn, derfor burde jeg få lov å bestemme over dem som kan det fordi jeg tror på en gud og forkaster flere hundre andre guder" er ikke et godt eksempel på rasjonalitet.

Nå har jeg ikke sagt at jeg vil bestemme over noens liv, alle skal få gjøre som de ønsker, med unntak av vold og drap. Abort inngår i den siste kategorien, uansett hvor mye livmor du har.

 

Om man ikke ønsker barn, kan et være en idé å benytte prevensjon, eller eventuelt ta en Ovariotomi.

 

De fleste abortmotstandere er a) typen som mener at staten bør holde seg ute fra privatlivet deres og b) menn.

Du glemmer en viktig hovedgruppe her. :)

Lenke til kommentar

Her er noen artige Notelitten-sitater:

 

Negre i USA har en betydelig høyere drop-out rate enn hva hvite har, samt at hvite har høyere IQ enn negre. Betyr dette da at vi kan si at negre er idioter?

Jeg kan nemlig tenke meg at om jeg gikk ut og sa hva jeg nettopp sa på gaten, hadde jeg blitt angrepet av SOS Rasisme.

Feltherre, det har jo seg slik at svarte løper raskere enn hvite, mens hvite svømmer raskere enn svarte. Det er stor forskjell på raser.

Dette er jo punktet hvor de utgjør en trussel til Norge. Hvorfor skal vi gi innvandrere full rett i Norge?

De fleste innvandrere kommer til Norge for å søke tilflukt fra sine land, mange av dem sier at de sannsynligvis ville blitt fengslet og straffen når de returnerer, Norge skal da være et tilfluktssted hvor de kan søke ly; innvandrere burde absolutt ikke få rettigheter på lik linje med en nordmann, det er absurd.

Isbilen, det er vell det problemet at de assosierer rasismen med nazismen, selv er jeg motstander av nazismen, og folkemordet, og støtter ikke mord overhodet. Men likevell jeg er åpent rasist.

Partiet Demokratene hadde en tale i Bergen for en stund tilbake, hvor de skulle ytre sine "rasistiske" meninger i byen, det hele endte med voldelige inngrep fra SOS rasisme, for ikke å snakke om at de kastet ut kallenavn som "rasister" og "nazister".

Jeg vil gjøre det klart én gang for alle, at jeg er en rasist, og jeg har både neger OG pakkis-venner. Jeg må si til deg at i dag lever vi i et land hvor rasisme og feminisme har snudd landet på hodet. Negre blir i dag behandlet mye bedre enn hvite, bl.a når det kommer til rettigheter. Om man ser på USA, ser man blant annet NAACP, og andre grupper som fokuserer på negre alene, og ikke hadde brydd seg overhodet om den hvite rase skulle dø ut på dagen.

Nå, at enkelte negre opplever rasisme kan stemme, men dette går begge veier, det eksisterer mange kallenavn for hvite mennesker. Selv har jeg hørt at rundt i Oslo blir det nå sett ned på å bli kalt "jøde". Jeg skulle fortsatt likt å se noen havne på rektors kontor for å kalle noen "jøde". Hvorfor har det seg slik at alt sammen snus 180 grader så snart noen sier "neger", eller så lite som "du stinker" til en neger?

Hvorfor må vi hvite tolerere rasisme mot oss, når negre ikke må det? Faktum er at enten må alt ulovliggjøres, ellers må vi tillate rasisme, og jeg tror du vet hvor jeg står.

 

Jeg digger at jeg alltid har rett.

Endret av Lord Britishface
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...