Gå til innhold

[MC]Fjordcraft Norsk Minecraft Nettverk.


Anbefalte innlegg

post-372670-0-19596300-1422448532_thumb.png

Fjordcraft er ett nettverk av norske minecraft servere. Fjordcraft startet i mai 2013, men staben har hatt lang erfaring med minecraft servere lenge før dette.

Servere

Vi har tre hovedservere (pluss noen få små servere, eks hungergames).

 

1. Alpha serveren (Towy, LWC og dynmap ++)

Denne serveren holder på å bli resat, så det bygges nytt map til denne akkurat nå. Man kan fortsatt spille på det "gamle" mappet, men det er ikke så mye aktivitet der pga av at det kommer reset. Informasjon om når denne åpner vil komme på nettsiden vår.

 

2: Hard serveren (Grief prevention og Simpleclans ++)

Denne serveren ble nylig resatt (19.01.2015) og forventes å være oppe i godt over ett år før neste reset.

FjordCraft Hard er en server som tar sikte på å lage ett utfordrende gameplay, men hvor det samtidig skal være enkelt for folk som kjenner til minecraft å sette seg inn i. Det er få regler og det meste som går an er lov (se reglene for mer informasjon). Ideen er at ting reguleres av server mekanismer og gameplayet fremfor regler. Det er derfor ikke problemer med grief eller lignende. Dette innebærer også at det er lite behov for å ha stab online. Stabes oppgave her er for det meste bare å rydde opp i chatten og svare på spørsmål. Hard passer for folk i alle aldre som har en god forståelse av minecraft.

Hvis man ønsker det så har man muligheten til å gjøre mye på Hard, man kan lage klan, lage butikk, sette skuddpremie (eller hente den inn), tjene seg rik, få en høy tittel, bygge fatalistiske byggverk, utforske, overleve, spille med andre også videre.

3. Beta serveren
Denne serveren er foreløbig ikke åpnet og forventes å åpnes om ca 1 år. Denne er svært ambisiøs server hvor basis gameplayet blir relativt likt Hard, men hvor det i tillegg kommer en del andre ting, slik som en veldig fin og gjennomført spawn men mange overraskelser. Mer informasjon om åpningen og beta generelt kan finnes på vår nettside eller facebook siden vår.

Hardware og system
Vi har en svært bra server som bla har dedikert 1 gig Internett og bra hardware. Samtidig er alle MC serverene våre optimalisert for best ytelse, vi har i løpet av denne tiden aldri fått klage på lagg. I tilegg har vi fatastisk bra backup system som sørger for at man aldri trenger å begymre seg over at man mister alt det man har bygget. Det blir tatt backup flere ganger daglig hvor det både lagres lokalt på forskjellige hardisker, samt flere andre eksterne servere. Vår nettside er også skreddersydd til våre behov og man kan finne masse informasjon her. Vi har blant annet en endringslogg hvor alle kan gå inn å se hvilke endringer vi har gjort på serveren (alt fra oppdateringer til konfigurasjoner; ps ikke alt vises for vanlige medlemmer).

Jeg ønsker dere velkommen til Fjordcraft og håper å se dere online på Hard serveren. :)

Nettside: fjordcraft.no

Server-ip: mc.fjordcraft.no

Teamspeak server: fjordcraft.teamspeak3.com

Facebook side: https://www.facebook.com/fjordcraft

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...