Gå til innhold

Microsoft skal være på nippet til å kjøpe Minecraft-studioet


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-RnjNn5NbHl

 

 

 

 

$2 milliarder er uansett mye penger for et spillselskap som bare har laget ETT spill. Spesielt når dette er et spill som nok har nådd salgstoppen for en god stund siden.

Nope.jpg

 

At de nærmer seg salgstoppen kan kanskje stemme, men de er ikke der enda. For alt vi vet nå kan det hende Minecraft vil fortsette å selge akkurat som Mario.

jo, Minecraft er det mestselgene PC spillet som noen gang er lagd:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_PC_games

 

det er også på 3. plass hvis man regner med alle konsoller ol:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

 

og den eneste frunnen til at Minecraft ikke er på 2. er fordi wii sports som fulgte med wii teller, det eneste andre spillet som har solgt mere er Tetris.

Jjjjja, I know. Jeg trodde vi snakket om salg - som i "hvor-mange-salg-hadde-du-i-dag". Minecraft selger fortsatt.

etter nærmere lesing i hva vi har sagt har denne samtalen vært full av missofrstårleser/lesefeil.

 

kort sammendrag:

 

post som omhandler at salgstoppen allerede har vært.

 

post som omhandler at er enig i at salgstoppen ikke er nådd

 

post som omhandler salg totalt.

 

og så din siste post.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal vi se at Minecraft blir det nye Minesveiper for Windows. Hadde jo vært fett som pokker...få opp en bra mikrotransaksjons bit og pengene vil rulle inn.

 

EDIT: Om MS kjøper Mojang....World of Minecraft eksklusivt til XBO og PC. Minecraft tar skrittet til MMO og går head to head mot spill som Landmark. Mark my words.... :p

 

EDIT2: Sleng på en Minecraft animert tegneserie på XBO også. Poff en film om Minecraft...er Lego all over det her.

 

"Legger ifra seg spå kula"

Endret av LarZen
Lenke til kommentar

SÅ MED ANDRE ORD ...

 

Dem kjøper Mojang selskapet, og ikke Minecraft...

 

Mojang innholder noen programerere, ikke inkludert Notch himself... Microsoft vil sikkert at dem skal lage ett spill som Minecraft... men her vil nok problemene starte..

 

For det første laget jo Notch motoren, og grunnblokkene, som dem andre programererne "pynter på" med oppdateringer, og legger inn nytt innhold og funksjoner... med andre ord, så må Microsoft først lage en lignende motor... da får man problemene med at .. err for eksempel, Nokia kan ikke kjøpe opp en gruppe med programerere som har jobbet for apple å så få dem til å lage et lignende opperativsystem.. det er jo industri spionasje\tyveri...

 

SÅ i stede for å argumentere om dem lager et nytt minecraft, så vil jeg heller anta, at dem går en annen vei og prøver å lage sitt eget nye hitspill... jeg vil tro dette vil tryne ganske hardt.. å Microsoft er jo ikke akkurat kjent for å få programerere som dem kjøper opp til å lage noe i klassen av det dem har jobbet med....

 

Ser også litt på halo serien som egentlig kunne endt opp som Apple produkt... dem klarte vist heller ikke å holde på dem..

 

Så har vi games for Windows live merke, som kunne slått gjennom, men dem klarte å drepe det markede også, selv om det funket littegranne.

 

Så har vi Windows som i det siste har trynet på windoors 8-8.1 en stund.. og det siste lyset i tunellen er windoors 9..

 

OG det siste produktet, det programmet Microsoft egentlig står for... nemelig Office serien... har fått mange nye idiotiske problemer og eller lattelige løsninger.... nemelig JavaScript i stede for Visual basic for applicatinos som dem har brukt til nå...

 

Så i stede for å lage det sikrere og mer praktisk til Office i segselv.. så har dem laget den mindre sikker, mer upraktisk... dårligere deal med at man må ha lisens for å bruke en usikker framtid i skyene.. som heller ikke fungerer serlig bra.. ettersom man nå må enten jobbe vba\JavaScript, eller bare ha datainntasting å så bruke et annet program\skjema til utregninger osv..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...