tobler0ne Skrevet 15. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 15. mai 2013 Er det noen her som vet hvordan man lager hjemmelaget Kesam og/eller Cottage Cheese? Spiser mye av disse produktene og siden jeg liker å lage mat hadde det vært morsomt å prøve seg på en egen variant. Billigere blir det vel også. Google gjør meg ikke særlig klok. Jeg finner ikke noen norske oppskrifter som virker legit og de fleste engelske oppskriftene bruker buttermilk eller bakteriekultur som er litt vanskelige å få tak i i dagblirvarebutikken. Hvordan lagde man disse ostene i gammledager? Lenke til kommentar
Kron Skrevet 15. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 15. mai 2013 Du kan lage "buttermilk" selv. Så du kan fint følge en slik amerikansk oppskrift http://nytmat.blogspot.no/2012/03/slik-lager-du-buttermilk.html Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå