Gå til innhold

Hjemmelaget Kesam eller Cottage Cheese


Anbefalte innlegg

Er det noen her som vet hvordan man lager hjemmelaget Kesam og/eller Cottage Cheese?

 

Spiser mye av disse produktene og siden jeg liker å lage mat hadde det vært morsomt å prøve seg på en egen variant. Billigere blir det vel også.

 

Google gjør meg ikke særlig klok. Jeg finner ikke noen norske oppskrifter som virker legit og de fleste engelske oppskriftene bruker buttermilk eller bakteriekultur som er litt vanskelige å få tak i i dagblirvarebutikken.

 

Hvordan lagde man disse ostene i gammledager? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...