Gå til innhold

    1. Bedrift - IKT
    2. Brukerbidrag
    3. Butikker og verksteder (data)
    4. Datamaskiner
    5. Hjelp til kjøp og salg av PC
    6. Internett og nettverk
    7. Maskinen fungerer ikke
    8. Maskinvare
    9. Overklokking og entusiastbruk
    10. Programvare
    11. Programmering og webutvikling
    12. Tilbakemelding og artikkeldiskusjon
    1. Fotografering
    2. Bilderedigering og programvare
    3. Visuell kreativitet
    4. Systemkameraer - digitalt
    5. Analoge kameraer
    6. Kompaktkamera - digitalt
    7. Objektiver, filtre, blits og utstyr
    8. Videokamera
    9. Skannere og skanning
    10. Fotoskrivere, utskrifter og papirkopier
    11. Butikker og verksteder (foto)
    12. Lagringsmedier (foto)
    13. Annet om digital foto og video
    14. Diskuter artikler (Akam.no)
    15. Tilbakemeldinger til Akam.no (snarvei)
    16. Tilbakemelding om Foto og video-forumet (snarvei)
    17. Ryktebørsen
    18. Akam.no Bildekritikk
    19. Akam.no Bildekritikk - Tilbakemeldinger
    1. Bedriftene sine tråder
    2. Vervekampanjer
    3. Butikkerfaring
    4. Forbrukerrett
    5. Hjelp til kjøp og salg
    6. Pris- og produktjakt
    7. Økonomi
    8. Tilbakemeldinger til Bruktmarked.no (snarvei)
    9. Diskuter artikler (Tek.no)
    10. Diskuter artikler (Teknofil.no)
    11. Diskuter handlelister (Prisguide.no)
    1. Arrangementer, fest og uteliv (snarvei)
    2. Ferie og reise
    3. Dyrehold
    4. Jakt og fiske
    5. Hobbyer
    6. Hus, hage og oppussing
    7. Mat og drikke
    8. Mote og velvære
    1. Andre jobber
    2. Annen utdanning
    3. Forsvaret
    4. IT-jobb
    5. IT-utdanning
    6. Media (snarvei)
    7. Skole og leksehjelp
    8. Stillingsannonser
    1. Arrangementer, fest og uteliv
    2. Film
    3. TV-serier og -programmer
    4. Musikk
    5. Litteratur
    6. Tegneserier
    7. Anime og manga
    8. Språk
    9. Egenprodusert kultur
    10. Humor (snarvei)
    11. Annen kultur
    1. Lyd
    2. Bilde
    3. Hjemmekino
    4. Kabler
    5. Butikker og verksteder (snarvei)
    6. Prosjekter og arbeidslogger for lyd og bilde
    7. Annet (Lyd og bilde)
    8. Diskuter artikler (audiovisuelt.no)
    1. Standardtelefoner og generell mobildiskusjon
    2. Smarttelefoner
    3. Mobiloperatører og tjenester
    4. Hjelp til valg av telefon, nettbrett, operatør eller leverandør
    5. Hjelp til skadet telefon eller nettbrett
    6. Nettbrett
    7. GPS, treningsklokker og andre håndholdte enheter
    8. Apper til mobil og nettbrett
    9. Mobilspill (snarvei)
    10. Forbrukerrett (snarvei)
    11. Diskuter artikler (amobil.no)
    12. Tilbakemeldinger til amobil.no (snarvei)
    13. Diskuter artikler (Mobilen.no)
    1. Bil
    2. Båt og maritimt
    3. GPS og satelittsporing (snarvei)
    4. MC og ATV
    5. Motorsport (snarvei)
    6. Trafikk
    7. Tyngre kjøretøy
    8. Worklogs og showcase
    1. Gledesutbrudd
    2. Humor
    3. Lekeplassen
    4. OT-baren
    5. Sosialt
    6. Testposter
    7. Forumarkiv
    1. Familie og barn
    2. Helse
    3. Historie
    4. Juss
    5. Media
    6. Politikk og samfunn
    7. Religion, filosofi og livssyn
    8. Samliv og relasjoner
    9. Seksualitet
    10. Teknologi og vitenskap
    11. Økonomi (snarvei)
    12. Tilbakemeldinger til forumet (snarvei)
    1. PC-spill
    2. Konsoll
    3. Generell spilldiskusjon
    4. Spillforum - For de mest diskuterte
    5. Mobilspill
    6. Sosial spilling
    7. Brukernes bidrag
    8. Butikkdiskusjon
    9. Retro
    10. Modifikasjoner og spillutvikling
    11. Tilbakemelding og artikkeldiskusjon
    1. Ballspill
    2. Ekstremsport
    3. Fotball
    4. Jakt og fiske (snarvei)
    5. Kampsport
    6. Motorsport
    7. Odds og tipping
    8. Sykkel
    9. Trening og kosthold
    10. Utendørsidrett
    11. Vintersport
    12. Annet (Sport)
    1. Nyheter om forumet
    2. Tilbakemeldinger til forumet
    3. Private forumhenvendelser
    4. Bruktmarked.no
    5. Prisguide.no
    6. Tilbakemeldinger til redaksjonen
    7. Tek Ekstra
Foto
- - - - -

Facebook eneste nettside som ikke fungerer (i Win7)

Windows 7

66 svar i denne tråden

#1 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 13. juni 2012 - 19:22

Kan godt hende at dette emnet dette er på feil sted på diskusjon.no, men dette var det nærmeste jeg fant.


Uansett om det er Internet Explorer eller Google Chrome, så fungerer ikke facebook. Har prøvd å reinnstallere Google Chrome til ingen nytte. Alle andre nettsider går fint. Har ingen andre problemer med nettsider. Ellers i huset fungerer nettverket sånn som det skal. Er 2 pc-er i huset som har internett via kabel, denne pc-en er den ene, den andre pc-en fungerer facebook helt utmerket.

Hva er løsningen på dette frustrerende problemet?
  • 0

#2 ColdIce

ColdIce

    Bruker

  • EKSTRA
  • Medlemmer
  • 3 454 innlegg
  •   3. april 2006

Skrevet 13. juni 2012 - 19:29

Er godt mulig virus du har fått.
Du kan laste ned Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) til skrivebordet.
Kjør og installer programmet. Velg Norsk-språk
La programmet oppdatere seg og velg å kjøre en 'hurtig systemscan', klikk Skann.
Det kommer en meldingsboks om at scannen er ferdig, klikk Ok
Klikk på 'Vis resultat'-knappen.Hvis det er funnet malware, vil du nå se hva som er funnet.
Klikk så på 'Fjern valgte'-knappen for å fjerne malwaren som ble funnet.
MBAM vil i en del tilfeller be om en restart av pc'n.

Videre så kan det være en fil som heter 'hosts' som er endret på. Du finner den på følgende sti:
C:\Windows\System32\drivers\etc
den filen må åpnes i notepad. Høyreklikk åpne med, så finner du notepad. Står facebook der så fjerner du hele linjen.
Kan hende det står noe slikt:
facebook.com 127.0.0.1
  • 0

Husk å klikke på løst -knappen hvis problemet er løst!

Sertifiseringer: MTA

Networking Fundamentals, Windows Server Fundamentals - More to come...


#3 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 14. juni 2012 - 14:01

Kjørte en scanning som du sa, kom ikke opp noe malware. Men jeg presiserte kanskje litt upresist i beskrivelsen. Er noen ganger jeg kommer inn på facebook, men trykker jeg da på noe, fungerer det ikke.
Sjekka "hosts", står ikke facebook der.

Noen andre løsninger på problemet?
  • 0

#4 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 4. juli 2012 - 15:54

Har formatert pc-en, gjorde det for 3 dager siden. Nå begynner dette å skje igjen, Facebook funker ikke ordentlig.
  • 0

#5 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 4. juli 2012 - 16:40

Edit:

  • Klikk StartPostet bilde, Kontrollpanel, klikk Programmer,, og klikk deretter Slå Windows- funksjoner på eller av. Postet bilde Hvis du blir spurt om administratorpassord eller - bekreftelse, må du skrive inn passordet eller gi en bekreftelse.

  • I dialogboksen Windows-funksjoner merker du av for alternativet Telnet-klient.

  • Klikk OK. Installasjonen kan ta flere minutter.



"Telnet facebook.com"
Om det ikke funker, "ping facebook.com"

Dette innlegget har blitt redigert av Sekai-ichi: 4. juli 2012 - 16:44

  • 0

#6 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 4. juli 2012 - 16:59

Funker foreløpig, men hva mente du med det siste? Er det en kommando jeg skal skrive inn?

Edit. Nå går det litt av og på. Må få svar på det angående "telnet" og "ping" før jeg gjøre noe annet.

Dette innlegget har blitt redigert av Mys1: 4. juli 2012 - 17:01

  • 0

#7 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 4. juli 2012 - 17:15

Om du trykker Win+R, så skriver "cmd" så ser du programmet du skal skrive det inn i.

Edit: Gjør det mens Facebook ikke funker. Også prøv "ipconfig /flushdns", vent ~5 sec, så se om Facebook funker igjen. Om det ikke funker, så prøver du å telnette eller pinge.

Dette innlegget har blitt redigert av Sekai-ichi: 4. juli 2012 - 17:16

  • 1

#8 JuBi

JuBi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 555 innlegg
  •   11. mars 2002

Skrevet 4. juli 2012 - 20:49

Om du trykker Win+R, så skriver "cmd" så ser du programmet du skal skrive det inn i.

Edit: Gjør det mens Facebook ikke funker. Også prøv "ipconfig /flushdns", vent ~5 sec, så se om Facebook funker igjen. Om det ikke funker, så prøver du å telnette eller pinge.


takk for tipset. hadde samme problemet selv. brukte ipconfig /flushdns og da funket det :)
  • 1
Se profil for PC specs.

#9 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 5. juli 2012 - 14:23

Gikk gjennom og prøvde alt nå. Prøvde først facebook uten å gjøre noe av dette. Tok så "telnet"..., det hjalp ikke. Tok så "ping", da kom jeg inn på facebook, men så snart jeg trykket på en link, ville ikke det fungere. Prøvde også "ipconfig /flushdns", det funket heller ikke. Blir frustrert. Er det noe gærent med nettverket mitt, eller pc-en?
  • 0

#10 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 5. juli 2012 - 14:37

ipconfig /flushdns er den eneste som faktisk skal fikse det. De to andre er for troubleshooting. Kan du copy/paste hva det står når du prøver å telnette? Altså, om det står noe sånt som "Finner ikke tjener" så er det mulig et hosts eller dns problem, mulig noe med ruteren. Om du kan koble til kan det være noe med nettleseren eller software-nivå blokkering noe sted.
  • 0

#11 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 5. juli 2012 - 18:47

Når jeg kjører "telnet facebook.com", så står det bare "kobler til facebook.com...Kan ikke åpne en tilkobling til ver, på port 23: Kan ikke koble til". Facebook fungerer ikke rett etter det
Så "Ping facebook.com"(legger ved bildet av hva som skjer). Facebook fungerer, men etter 2 min hvor jeg oppdaterer fungerer det ikke. Så "ipconfig/ flushdns"(legger ved bilde), da funker facebook igjen, men så funker det ikke igjen neste gang jeg trykker på noe.
Skjermbilde.PNG
Skjermbilde2.PNG
  • 0

#12 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 5. juli 2012 - 19:07

Igjen, å pinge dem eller telnette (som I guess facebook ikke tillater uten brukernavn og passord) skal ikke fikse problemet. Bare hjelpe meg komme med bedre tips om hva det kan være. Flushe DNS pleier derimot ofte å fikse det. Og jeg merker du skriver ipconfig/ flushdns i stedet for ipconfig /flushdns slik som du skal (og det står i outputten at du skal...), så prøv å skrive det riktig.

Men om jeg skal gjette noe based på at det ikke er et DNS problem, og at det virker som du blir kastet ut av facebook pga timeout, så kan det hende at det er et problem med SSL. Men bare for å være på den sikre siden må jeg spørre: Vil du besøke den helt vanlig facebook nettsiden, eller prøver du å koble deg til over API?
  • 0

#13 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 5. juli 2012 - 19:32

Håpløst av meg å skrive feil, beklager(må være frustrerende for deg når du prøver å hjelpe)

Satt nå inn "ipconfig /flushdns" da sto det at DNS Resolver-bufferen ble tømt. Det hjalp ikke

Vet ikke hva API(eller forsåvidt SSL er, må søke opp begge), jeg bare skriver inn https://www.facebook.com/
  • 0

#14 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 5. juli 2012 - 19:42

API er når du har et program som du bruker til å se Facebook oppdateringer med, f.eks iPhone Appen, eller et program som Gwibber eller Tweetdeck. SSL er noe Facebook helst vil du skal bruke slik at folk ikke se hva du er inne på, via å se på netttrafikken din. Når det står "https" i adresse feltet er det SSL, når det står http er det uten.

Bare prøv dette om du vet du har en brannmur som funker, men prøv å gå inn på ruter innstillingene dine (generelt finner du dette ved å skrive "192.168.2.1" i adressefeltet. Mulig den siste 1-ern er en 0.) og sett din egen PC til å være i et DMZ. Så se om Facebook fungerer.
  • 0

#15 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 5. juli 2012 - 19:54

Skal teste det ut. Men noe jeg har glemt å si, som er relevant, er at en annen pc i huset som også har kabel-tilkobling ikke har noen problemer med facebook. Alle trådløse enheter, som for eksempel Ipad, har heller ingen problemer.
  • 0

#16 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 5. juli 2012 - 20:02

Hm. Ja da virker det usannsynlig at å legge PCen i et DMZ skal hjelpe. Enda verdt å teste dog. jeg skulle helst bedt deg reinstallere SSL, men jeg vet ikke hvor lett dette faktisk er på Windows. Isåfall må du vel reinstallere Internet Explorer, og håpe på at den faktisk erstatter alle filene. Men dette bør egentlig bli en siste utvei.

Ok, her et noe som er verdt å prøve. Dette er et config script som skrur av IPv6. Kjør den og se om det funker.
http://go.microsoft....?linkid=9728869

Om det ikke funker gjør du ikke noe om du lar det være, men med dette scriptet skrur du det på igjen.
http://go.microsoft....?linkid=9732129

Dette innlegget har blitt redigert av Sekai-ichi: 5. juli 2012 - 20:03

  • 0

#17 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 5. juli 2012 - 20:21

Prøvde det du sa, med config script, fungerte ikke.

Kommer ikke inn på routeren jeg, hvordan kommer jeg inn(finner riktig "tall"). Og det vil påvirke facebook i google chrome hvis jeg reinstallerer internet explorer?
  • 0

#18 johanf

johanf

    Bruker

  • Medlemmer
  • 3 607 innlegg
  •   30. desember 2003

Skrevet 5. juli 2012 - 20:23

Ruteren din har sannsynligvis samme IP som default gateway. Trykk START, skriv inn CMD og i "dos"-vinduet skriver du ipconfig.
  • 0

I don't drink, I don't smoke, I don't do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.


#19 Mys1

Mys1

    Bruker

  • Medlemmer
  • 697 innlegg
  •   1. februar 2008

Skrevet 5. juli 2012 - 20:28

Kom inn, men måtte ha brukernavn og passord. Surra med dette for 4 år siden, har ikke sjans til å huske det. Men hvis det har noe med routern å gjøre, burde det vel ikke funke på den andre pc-en?

Utrolig irriterende at dette skal skje. Jeg må da ha innstallert noe som har gjort at facebook ikke funker

Dette innlegget har blitt redigert av Mys1: 5. juli 2012 - 20:47

  • 0

#20 Sekai-ichi

Sekai-ichi

    Bruker

  • Medlemmer
  • 2 391 innlegg
  •   15. desember 2007

Skrevet 5. juli 2012 - 21:17

Om du ikke har satt opp brukernavn/pass er det nok bare blankt. Internet Explorer bruker mye som er bygget inn i selve Windows, så da bruker andre nettlesere også disse tingene, siden det ikke er noen måte å forbedre dem, og du alt har dem, fremfor at du får flere versjoner. SSL er en av de tingene. Men ikke reinstaller IE, siden jeg egentlig ikke vet hvor stort omfang det har.

Ok, prøv her http://hiload.org/su...&b=15&f=norefer
Ikke logg inn med ekte konto
Logg inn med brukernavn "siigang09" og passord "baboy" (skal teste disse nå...)
  • 0



Les mer om samme tema: Windows 7

0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere