Gå til innhold

HTC Sensation - Diskutér HTC sin sensasjonelle mobil!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenkte jeg bare skulle si at jeg er fortsatt fornøyd med min telefon, den er sjeldent treg og hvis den blir treg kjører jeg app-avslutning og da er den god som gull igjen. Kan jo nevnes at jeg har som regel en haug med ræl i bakgrunnen som spill, epostsøk, Facebook og alskens ubrukelige greier.

 

Lurer på en ting. Noen ganger når den kommer med forslag til å linke kontakter f. eks fra Skype til en kontakt på Facebook, så linker den feil person? Hvorfor det, eller er det evt. noen måte jeg vet når den velger feil person? Er litt forvirrende når tlf spør om jeg vil linke Chris fra Sør-Afrika fra Skype opp mot Chris fra Sør-Afrika på Facebook, og så plutselig en dag ringer telefonen og sier det er Chris fra Sør-Afrika, men det er MAMMA i andre enden? :huh: Betyr det at mamma er i Sør-Afrika, eller at telefonen har en eller annen feil innstilling?

Vet ikke om det ga noe mening, men. Den viser altså rett navn fra et program eller kontaktliste, men ble knyttet til feil person så jeg måtte inn i kontaktlista og manuelt fjerne det og legge til riktig.

Lenke til kommentar

Hei!

Jeg bare lurte på om det finnes noe à la iMessenger (kan sende meldinger gratis over wifi) for android som er integrert i den originale meldingsappen som er forhåndsinstallert på mobilen? Har søkt litt rundt omkring på nettet, men har ikke funnet noe spesiellt... På forhånd takk for svar! :)

Endret av Nystad97
Lenke til kommentar

Kjøpte en Sensation under salget på Komplett forrige helg. Oppdaget nå støv mellom skjermen og glasset. Og har man først sett det, så blir det et irritasjonsmoment. Allerede søkt retur. Noen andre som har opplevd dette?

 

Da fikk jeg telefonen tilbake fra mCare i Spydeberg, dette er visstnok HTCs servicepartner. Jeg ble henvist dit etter å ha vært i kontakt med Komplett Support. Etter å ha registrert retur, skrev jeg ut returlappen og sendte i posten. P.g.a. 17. mai tok det halvannen uke. Displayet ble byttet og jeg kan ikke se noe støv under skjermen så langt :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser at HTC selger 1730 mah batteri (http://www.htcaccess...54&phone=217480) i tillegg til det originale 1520 mah batteriet som følger med mobilen (http://www.htcaccess...13&phone=217480)! Er det noen som har brukt/bruker 1730 mah batteriet og har noen formeninger om det; passer det like godt som det originale som følger med mobilen og hvor mye lengere batterilevetid har det? :)

Endret av Nystad97
Lenke til kommentar

Har prøvd dette batteriet, som vel er det samme som sitter i sensation xe, og merket ikke voldsom forskjell. Det skal sies at batteriet jeg prøvde muligens ikke var helt som det skulle. Ikke teorien burde du kunne få rundt en halvtime lenger brukstid, ev noen timer ekstra standby.

Det uoriginale Anker batteriet (1900mah) jeg bruker nå holder langt bedre (opptil 5t aktiv bruk), men jeg har opplevd at telefonen innimellom restarter kontinuerlig når batteriet havnet under ca 30%.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan man kan vise hvor mange % batteri man har igjen på den originale "viseren" til høyre på statusbaren?

Enten kan du:

1 - "ringe" #*#*4636*#*# og gå inn på batterifunksjonen

2 - innstillinger -> strøm -> batteribruk

3 - legge inn widget. Gjør personlig -> widget -> batteri. Dette er den desidert enkleste og raskeste måten å få sjekket batterinivået i % hver gang. (1x1 størrelse på startskjermen, tilsvarende et vanlig "app-ikon").

Endret av jvdp
Lenke til kommentar

Min mor har sensation xe, og i løpet av den siste tiden har det skjedd noe med kameraet. Når vil starte kamera-appen, eller ønsker å velge/åpne kamera via andre funksjoner (feks facebook), så retunerer telefonen bare til dit man var før man valgte "kamera". Hva kan være grunnen til dette?

 

Hun har også problemer med selve ringingen. Man kan verken høre hva personen i andre enden sier, eller motsatt! Mao helt ubrukelig til å ringe med. Samtalenivå er selvsagt ikke skrudd ned, men uansett, personen i andre enden kan jo heller ikke høre hva hun sier... Hva kan være grunnen til dette?

 

Og ellers driver telefonen å surrer med noe av det samme som @Juliess (post #1323) har beskrevet. Jeg fortalte henne da at hun mest sannsynligvis bare hadde "linket" feil personer, men når jeg leser innlegget til Juliess lurer jeg faktisk på om det kan være noe telefonen surrer med.

 

Selv har jeg sensation, uten x-ditt eller x-datt - helt vanlig sensation med 4.0, og må si meg veldig fornøyd! Er faktisk overasket over at skjermen ikke er knust for lenge siden, da den har vært i bakken alt for mange ganger for å si det sånn..

Endret av jvdp
Lenke til kommentar

Når verken kameraet vil starte, høytaler ved samtale er "død" samt at mikrofonen også har tatt kvelden, så er det fryktelig mye mulig at vi snakker om en eller flere fysiske feil med telefonen. Tipper den må inn til rep.

 

Det man kan prøve først er jo å skru av telefonen, ta ut batteriet et par sekunder til alle kretser er tomme for strøm, sette det inn igjen og starte opp telefonen for å se om det er noen endring (lite sannsynlig mtp informasjonen du har gitt, men koster ingenting å prøve).

 

Skulle det være software basert (som også høres lite sannsynlig ut), så må man tenke etter om man foretok seg noe spesielt før dette begynte å skje. Har du modifisert telefonen med custom roms, div kernler eller innstallert noen spesielle applikasjoner? Da er det i såfall å begynne å nøste i dette ved å avinstallere apps, evt. resette telefonen og flashe til noe annet...

 

Har du ikke besudlet programvaren på telefonen, så kan du forsøke å ta en resett - tilbakestille telefonen med sletting av alt (husk å ta backup først uansett). Strengt tatt mener jeg det er verdt å forsøke før den eventuellt sendes til reparasjon ettersom det kan tyde på hovedkort-bytte, og da vil det meste bli borte likevel - altså du må sette opp telefonen på nytt når den kommer tilbake.

 

Håper dette var til noe hjelp.

Lenke til kommentar

Takk for bra svar! :) Siden sist har mobilen blitt startet på nytt flere ganger. Nå fungerer plutselig alt, både kamera, mikrofon og høyttaler. Det eneste nevneverdige jeg vet som har skjedd, utenom at den er blitt startet på nytt, er at den har vært på lading (ikke full lading engang).

 

Merkelige greier.. men nå skal vel ikke telefonen oppføre seg sånn uansett? Tyder det på at det kanskje kan skje igjen?

Lenke til kommentar

Har fått ett merkelig problem med min HTC Sensation XE, eller tror det egentlig er batteriet det er noe galt med ;S Nå de siste dagene så har mobilen min godt tom for strøm på under en dag(24 timer) og det med minimalt bruk. Ladet den sist opp i går kveld, og når jeg stod opp idag rundt 11:15 så var batteriet flatt, ikke vet jeg når i natt/dag tidlig den gikk tom heller, da det var mens jeg sov.

 

Dette begynner å bli slitsomt siden det går så fort tom for strøm og dette kan da heller ikke være normalt? har ikke installert noen nye apps på den på lenge nå og jeg har ingen store ting på den som kjører hele tiden.

 

Noen som har opplevd noe lignende med sine mobiler av denne typen?

 

Kan legge til at mobilen min er temmelig ny også da den ble kjøpt inn i Mars. Så jeg har ikke hatt den så lenge liksom og min gamle Desire holdt da mye lengre i over ett år, nesten to ;)

Lenke til kommentar

@Halky Kanskje det er noe snodige greier som kjører i bakgrunnen uten at du vet det? Sjekk hva som bruker batterikapasiteten på instillinger-&--#62;strøm-&--#62;batteribruk. Klikk også på diagrammet eller hva det heter og se litt detaljer... Kanskje det forklarer noe av problemet? Jeg har ikke noe særlig problemer med batteriet på min Sensation, men kan likevel se at den store batterislukeren er selve skjermen. Men i ditt til felle så har den altså ladet på kvelden, men ikke om natten? Regner med at skjermen har vært avslått på natten, så da er det nok noe rare greier som sluker batteriet. Sjekk feks sync-kontoene dine osv osv osv, dette kan jo stå å kjøre...

 

Ellers kan det være noe gale med batteriet, eller selve telefonen. Om det ikke løser seg, må du gjøre noe så kjedelig som å levere den inn til service.

Endret av jvdp
Lenke til kommentar

Noen som har funnet ut norsk tale aktivering/teksting til denne telefonen?

Denne "voice command" funksjonen kan være hendig om den virket skikkelig, men å si "Navigate to ..... " og så få stedsnavn til å fungere er ikke heeeelt enkelt ;-)

Eller å si "call....." Et eller annet navn fungerer riktig på kun noen få telefon nummere.

 

Noen som har noen tips å komme med?

Endret av KLB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...