Gå til innhold

Modding / Jailbreaking av PS3


InsertNumLock

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-qfohT7

Telefonen fungerte jo helt ypperlig med PSFreedom, men det er litt kjipt å boote den i recovery hver gang. Er det noen som vet hvilke av disse "usb donglene" der er verd å satse på ?

Originalen tror ikke jeg gidder å satse på, men heller noen av de mange klonene, som er mye billigere. Men det finnes jo en jungel av dem. Hva i all verden skal man velge ? Er PS3Break eller EcliPS3 noen gode alternativer ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I følgje PSX-Scene (forsida) vil det krevje lodding, så det er plutseleg ikkje fullt så tilgjengeleg som det virkar.

 

Av andre interessante nyhende på PSX-Scene er PlayOS, som er eit Linux-system som køyrer direkte frå XMB (altså ikkje via OtherOS). Dersom ryktet stemmer (det er ikkje stadfesta endå, kun skaparen som har lagt ut bilete) er dette eit stort skritt mot XBMC.

Lenke til kommentar

Hex er ei fil med USB-firmware, som du kan flashe til jailbreak-tingen (fellesnevnar for alt som kan brukast) din. At du kan flashe ein ny hex tyder at den kan oppdateras, og at den kan brukast med nyare og eldre PS3-firmware dersom nokon finn nye hol. Eg vil absolutt tilråde å kjøpe noko du kan oppdatere. Eg ville gått for eit generisk utviklingskort (t.d. Teensy/Teensy++, Maximus, Minimus, Olimex, Blackcat o.l.), av fleire grunnar:

- Du får ikkje ein kinaklone som ikkje virkar (det har m.a. kome ei klone som det står PS3break e.l. på, men som eigentleg bare er ein minnekortlesar utan port for minnekort, pakka inn i USB-deksel)

- Mange sender frå Hong Kong og Kina, her har tollen gått ganske aktivt inn for å stoppe jailbreak-enhetar på veg ut av landet.

- Vara er 100% lovleg i omtrent alle land, i motsetning til ein sak som har jailbreak-firmware. Dette reduserar sjansen for at pakka vert stoppa ein stad på vegen liten.

 

Du får Teensy 2.0 til $18 og ~$6 i frakt frå PJRC.com, godt under 200 kr.-grensa. Sida har godt rykte, eg fekk mitt Teensy-kort på 11 dagar. Dei ser ut til å klare dei fleste ordre på Teensy 2.0-kortet, så du kanskje vente litt - men det er ikkje så veldig mykje spennande som har kome ut endå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Er det noen som vet om http://www.psjailbreaker.com er forsøk på lureri ?

Jeg tenkte å bestille fra digistore.no, som reklamerer med original PSJailbreaker til kr 398. Jeg synest dette var noe billig, i tillegg til at beskrivelsen linker til www.PSJailbreaker.com, en side som ligner mistekelig mye på originalen, www.psjailbreak.com (Men innholdet er noe forsjellig om man ser nøye etter, f.eks "Distributors" er tom..)

 

Edit: Meh, ga en god beng og bestilte Eclips3 istedenfor. Satser på den er gode greier..

Endret av Slettet-qfohT7
Lenke til kommentar

SCEA is hard at work to find you!

 

Er det bare eg som tykkjer dette er ekstremt? Det er rett nok USA, men eg har ikkje høyrt om saker der produsenten går så offensivt til verks (utskrift av forumpostar som bevis, for å hente ut informasjon om brukarnavnet, m.a.). Å gå mot utviklarar og seljarar er ein ting, men på brukarar som bare fortel korleis ein brukar dette? Det vert spennande å sjå resultatet av dette.

Lenke til kommentar

http://kakaroto.homelinux.net/

 

Philhug and I have worked together recently to make PL3 compatible with 3.15, and it is now done, working and ready for you to use. I have just pushed the latest changes to github, so just update both PSFreedom and PL3, and define FIRMWARE_3_15 in PSFreedom’s config.h and recompile. You will then be able to enjoy your unrestricted PS3 on 3.15 firmwares. Enjoy!

 

No gjenstår det bare ein port til PSGroove, så er eg i gang. :D

Lenke til kommentar

Nå er open manager 1.13 ute. Så alle spill som før ikke fungerte, f1 2010, super street fighter 4, eyepet move edition, raquet sports fungerer nå uten problemer.

 

Open manager er uansett x10 ganger bedre enn gamle backup manager, med så mange flere muligheter.

 

Helt genialt!

Fin den nye manageren ja. Har testa litt forskjellige modifikasjoner av den. Vurderte om jeg skulle hive meg uti jeg også. Piffe opp designet litt.

Lenke til kommentar

Noen som vet om det shippes konsoller med nyere firmware en 3.41 på, og om disse har kommet til norden? Planlegger å kjøpe fra Dustinhome, så det er mulig det er gråimport. Har endelig blitt aktuelt med PS3 slim nå som Marcan har fått lvl1-access og det blir mulig med OtherOS og på sikt cfw (dersom han har fått full lvl1-tilgang. Men det er uaktuelt å bli sittende med en boks med fw >3.4i, for å si det sånn. :p

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Du får ikkje logga deg på PSN med ein jailbroken PS3, sidan det kun fungerar på firmware <=3.41, og PSN no krev 3.50. Tvilar på at Sony stenger deg ute om du oppdaterar til 3.50, du får jo ikkje gjort noko JB-relatert etter det uansett.

 

NGZ: Angreretten er ein fin ting. Så lenge du er snill med emballasjen burde det ikkje vere noko problem å få returnert den. Du kan jo òg kjøpe ein frå Elkjøp/Lefdal, begge tilbyr 30-dagar retur. Move har ikkje vore veldig populært, eg tippar at Move-bundle-pakkene framleis har 3.40, prøv deg på dei. Om du kan kjøpe i fysisk butikk er det jo òg lov å spørje når den kom til butikken.

 

Du bør ikkje vente veldig lenge med å kjøpe. Eg tippar at jolehandelen vil ta seg opp, og ta med seg PS3-ane som er i butikkane i dag (både til generelle kjøparar, og jailbreak-interesserte), og butikkane vert fylt opp av >3.41.

Lenke til kommentar

Jeg tenker jeg hører med dem i morgen, og bestiller en så fremt de ikke er sikre på at den har > 3.41. Jeg håper vi kommer til å se at nye åpninger bli funnet etterhvert som man får full lvl1-access, men med tanke på hvor sikker psp-en ble etterhvert, så vil jeg ikke ta sjansen. Er nå eller "aldri". :p

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte en PS3Break på modnet. http://www.modnet.no/product_info.php?products_id=4669&osCsid=14ba90688aa2847739751446bd7d92d9 Jeg spiller overhodet ikke selv (det har jeg ikke gjort siden Amigatiden...), så jeg kan ikke så mye om PS3 eller dette. Men skulle skaffe en en sånn chip, og da det i samme moment kom ny software til denne tenkte jeg å legge inn den. Lastet alt ned fra hjemmesiden til PS3break, men fikk ikke oppdatert pinnen. Fant da ut at denne de solgte på modnet hadde pic-chip og ikke atmel som de visstnok skulle hatt. Så en annen klagde på dette på forumet til modnet, og jeg svarte og at dette var svindel. Etter det ble jeg blokket av forumet...

Så moralen er, ikke handle med modnet!

 

You have been banned for the following reason:

No reason was specified.

 

Date the ban will be lifted: Aldri

Endret av nor50
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...