Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sex mellom en over og en under den seksuelle lavalderen


Gjest Usikkerjente94

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Beklagelse til TS for at dette er litt OT...

Er det feil fordi det forbudt i følge Norsk lov, eller er det enkelt feil på moralsk og andre måter? Det finnes land hvor den seksuelle lavalder er er helt nede i 12år, svært mange land har 14 og 15 som seksuell lavalder. I Sverige, Danmark og Island til eksempel er den sekuelle lavalderen 15 år, videre har mange Europeiske land 14år som sekuell lavalder.. Vil det da si at hele Europa, untatt Norge er en bunt med pedofile??

Lenke til kommentar

Loven er der hovedsaklig for å hindre at menn i f.eks. 30- og 40-årsalderen skal forgripe seg på barn under 16, 14 og 10 år (strengere straff for 10, så 14 og til slutt 16). Loven er ikke skapt for å straffe alle 17-åringene som har en 15 år gammel kjæreste.

 

Se sitatet nederst i mortania sitt innlegg på forrige side.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Bringer opp den her igjen jeg:

 

Loven er laget i hovedsak for å skille voksne fra seksualitet med barn. Men om to stykk, som er jevnaldrende i utvikling f.eks. en 15-åring og en 17-åring eller likeså en 14-åring og en 18-åring går det på hvor utviklede de to sjelene er. Ikke tallet. Det heter seg selv i loven, les den om det er uklart, så får du få din egen tolkning :)

Lenke til kommentar

Valget av hvor og når du velger å ta opp dette er dog litt feil Balto, det finnes allerede en sticky hvor dette temaet er tatt opp så henvis gjerne de som lurer til Stickyen. Er jo et par måneder siden det sist var aktivitet i denne tråden, men jeg forstår intensjonene dine er gode.

Lenke til kommentar
Gjest Danielle

Dersom forholdet blir oppdaget og anmeldt, vil retten avgjøre om dere er modningsmessig på samme nivå fysisk og psykisk. Vil anbefale dere å ikke gamble med hva ratten vil mene. Så slipper du å risikere at kjæresten havner bak murene, og kanskje kastreres hvis FRP for det som de vil.

Lenke til kommentar
  • 4 år senere...

frp har rett i noe, 10% av sakene tror jeg. ofte lyver jenter om alderen hva da? har flere venniner som har løyet om alderen for å få det som de vil. jeg tror dette er et vældig vanskelig tema. å det er viktig å bruke skjønn når man skal dømme slike saker, fordi det er ikke noe som er skrevet io stein slik som frp altid tror

Lenke til kommentar

Buret inne blir han sannsynligvis ikke da den skjerpende aldersgrensen er 14 år. Men at han får et rykte på seg som pedo blant venner og familie dersom dem finner det ut, ja.... med mindre du bor på bygda, da er du allerede for gammel til å ha sex med en på 19, finn deg en på en passende alder, 30 og oppover.....

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

wow, zombie-tråd. ;) Tråden ble vekket til live igjen fra 2010! ;)

Noen ble visst litt interessert i "det vanskelige temaet", som handlet om de "flere venninene".

 

Altså, "de andre". Jadda.

For å være litt ond, kan jeg ihvertfall forstå litt de mannfolka som føler at de har behov for å skaffe seg en stash med "revenge-porn", for å være ihvertfall litt sikra i sånne saker.

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Redd-Barna-mener-nettstedene-ma-ta-ansvar-7985456.html

 

"Anmelder du meg, så får hele klassen din, nabolaget ditt, håndballlaget, familien din og bestemora di ei CD-plate hver i posten med 'Høydepunkter i Vesle Trine sin pølse-i-brød koking mens hun klemter på Satans Dørbjelle som om hun virkelig vil inn i varmen', Volum en og to og tre".

 

Jaja, synd det blir slik i enkelte saker, men. 

 

Og så sier vi takk og farvel til denne tråden i nye fire-og-et-halvt år.

 

 

 

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...